Ajutati cresterea parului prin remedii bazate pe ingrediente naturale.

Ceai verde

Ceaiul verde contine antioxidanti cu rol benefic asupra scalpului. Se recomanda masajul scalpului cu infuzie concentrate de ceai verde, alaturi de consumul a 1-2 cani de ceai verde/zi.

Aloe Vera

Sucul de aloe vera are proprietatea de a stimula cresterea parului. Se face un masaj usor al scalpului, cu sucul obtinut prin taierea catorva frunze de aloe.

Urzica

Realizati o infuzie pentru clatirea parului din urzici+ frunze proaspete de nuc+ frunze de mesteacan. Frunzele se fierb pana ce apa da in clocot, se lasa la racit si cu lichidul obtinut se clateste parul, fara a-l mai spala apoi cu apa.
Se recomanda si masajul scalpului cu tinctura de urzica.

Lavanda

Tinctura de lavanda are efecte deosebite asupra parului, impiedicand caderea lui si stimuland regenerarea firelor de par. Frectionati parul la radacina cu tinctura de lavanda si lasati-o sa actioneze cateva ore inainte de a spala parul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Tinctura de mesteacan

Un alt remediu eficient pentru a stimula cresterea parului este masajul cu un amestec de tinctura de mesteacan si tinctura de ardei iute.

Tinctura de usturoi

Bunicile noastre stiu ca usturoiul ajuta la cresterea parului, de aceea se recomanda masajul radacinii firelor de par cu tinctura de usturoi.

Puteti incerca si o masca naturala din 1galbenus+1 lingura tinctura de usturoi+1 lingura tinctura de urzica+1 lingura tinctura de mesteacan+ 4 linguri apa.

Pedicuta

Spalarea capului cu ceai concentrat de pedicuta, ajuta la cresterea parului, ca si masajul scalpului cu tinctura de pedicuta si apa calda in parti egale.

sursa foto:sxc.hu;shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri