27 Ianuarie 2014 publicat în Sanatate 24 share-uri

"Cum sa eliminati fara durere, pietrele din fiere sau ficat" - experienta traita a unui tanar.

ASEZATI-VA CULCAT IN PAT IMEDIAT! E esential pentru eliminarea pietrelor. Pozitia trebuie sa fie culcat pe spate, cu o perna sub cap. Daca e o pozitie incomoda, se poate sta pe partea dreapta cu genunchii trasi spre piept. STATI COMPLET NEMISCAT, CEL PUTIN 20 MINUTE SI INCERCATI SA NU VORBITI!
Pietrele vor fi eliminate fara durere, deoarece se secreta multa bila (care este uleioasa), iar canalele biliare sunt tinute larg dilatate de magneziul din sarea amara si de caldura mamaligii ce are rol dilatator.

ORA 22:20 – Se bea al doilea amestec de 100 mililitri ulei de masline si 100 mililitri suc lamaie. In cazul in care se doreste eliminarea mai multor pietre, optional se mai poate bea si al treilea amestec de 100 mililitri ulei de masline si 100 mililitri suc lamaie, la ora 22:40.

ORA 22:45 – Se aplica pe partea dreapta, in zona ficatului (de la buric pana la prima coasta) a doua mamaliga fiebinte, invelita intr-un prosop. Sa se evite contactul direct cu pielea.

A DOUA ZI DIMINEATA: ORA 06:00 dimineata - Se bea al treilea pahar de apa cu sare amara (200 mililitri apa - in care s-a amestecat bine, o lingura (aproximativ 20 g) de sare amara (sulfat de magneziu). ORA 08:00 dimineata-Se bea al patrulea pahar de apa cu sare amara (200 mililitri apa - in care s-a amestecat bine, o lingura (aproximativ 20 g) de sare amara (sulfat de magneziu).

ORA 10:00 dimineata – Se pot consuma fructe sau suc de fructe. ORA 11:00 dimineata – Se poate incepe sa se manance mancare de post.

Seara sau in urmatoarea zi se poate reveni la mancarea obisnuita. In urmatoarele doua zile este recomandat sa se efectueze o clisma, deoarece pietrele pot ramane in intestinul gros si sunt foarte toxice, putand crea o stare de rau. In caz ca mai sunt pietre, cura se poate relua o data pe luna. Dupa 6-12 cure, sunt eliminate toate.

ATENTIE!

Pentru ca totusi o revista care se respecta trebuie sa ia in calcul deontologia profesionala, punand in discutie si pozitia specialistului, am intrebat-o pe Iulia Alina Dibu, redactor sef Garbo.ro, specializata in nutritie si terapie prin dans, care este parerea ei cu privire la dieta de detoxifiere a ficatului ce face acum valva in Internetul romanesc:

Nu trebuie sa neglijam o metoda alternativa de tratament, daca aceasta a dat rezultate. Insa nici nu trebuie sa neglijam riscurile la care ne expunem intr-o asemenea situatie. Este foarte important ca in ziua in care cura s-a terminat, pacientul sa aiba deja programare la ecografie abdominala superioara, pentru a se asigura ca nu a ramas niciun calcul blocat in canalul coledoc.

Pentru a intelege mai bine, vom face o mica incursiune anatomica. Sucul biliar, dar si cel pancreatic, se varsa in duoden (prima parte a intestinului subtire) printr-un canal comun. Va puteti imagina un canal in forma literei “Y”, astfel incat la capetele superioare se afla vezica biliara si respectiv pancreasul, dar in partea inferioara canalul este comun atat pentru sucurile pancreatice, cat si pentru sucul biliar. Daca un calcul biliar a blocat partea inferioara a canalului, partea comuna, atunci nici sucurile pancreatice nu mai pot ajunge in duoden, ceea ce conduce la pancreatita acuta (o urgenta medicala). Daca se ajunge la medic in timp util, in decurs de cateva ore, exista sansa ca pancreatita sa fie tratata fara a interveni cirurgical.

Se intelege acum ca aceasta cura nu este indicata in cazul calculilor biliari mari, cu risc crescut de a ramane blocati in canalul coledoc”, atrage atentia Iulia Alina Dibu.

Iti recomandam si:

3 retete miraculoase de DETOXIFIERE pentru care corpul tau iti va spune 'MULTUMESC'

DOVEZI STIINTIFICE: Vindecarea sta in gandurile noastre subconstiente!

Dieta cu CEAI DE MUSTEL SI LAMAIE: Scapa de kilograme si de stres!

Revelatia anului: PAHARUL CU APA de dimineata si 5 beneficii sanatoase

Reteta miraculoasa cu usturoi din Tibet


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri