Reteta miraculoasa cu usturoi din Tibet

12:12, 9 Decembrie 2013 publicat în Sanatate3531 share-uri

Aceasta reteta a unui farmacist antic a fost descoperita de catre o echipa UNESCO, in anul 1972, intr-o manastire budista din Muntii Tibetului si astefel, de mai bine de 4 decenii, reteta este cunoscuta in lumea intreaga ca fiind 'tratamentul miraculos' pentru intinerirea si buna functionare a intregului organism. Usturoiul este cunoscut in toate culturile lumii pentru proprietatile sale curative si ca cel mai puternic antibiotic natural.

Reteta este veche de 2.500 de ani si este recomandata pentru ca:

Previne si vindeca ischemia, hipertesniunea, sinuzita, boli pulmonare. Elimina grasimea in surplus din organism si creste nivelul de calciu. Vindeca reumatismul, atritele si osteoatritele. Previne si vindeca atacul de cord, ulcerele stomacale, gastritele, hemoroizii, durerile de cap. Este de asemenea foarte eficienta in cazul hipertensiunii si problemelor de circulatie sangvina. Curata vasele de sange, previne arteroscleroza si dizolva cheagurile de sange. Imbunatateste vederea si auzul. Imbunatateste activitatea sistemului imunitar, marind rezistenta la infectii. Scade colesterolul. Vindeca impotenta. Imbunatateste metabolismul si te ajuta sa slabesti. Regenereaza intregul organism.

ATENTIE!

Citeste si:
5 Antibiotice NATURALE din bucătăria ta
5 Antibiotice NATURALE din...

Reteta nu poate fi repetata decat o data la 5 ani! In mod stiintific s-a demonstrat ca acest medicament natural nu are contraindicatii sau efecte adverse. Totusi, cei care au probleme cu stomacul, sau au un stomac iritabil, ar trebui sa fie atenti. In general toti cei care se afla sub un anume tratament trebuie sa intrebe mai intai medicul sau terapeutul. In timpul tratamentului este strict interzis consumul usturoiului sub o alta forma - preparat in mancare sau consumat ca atare.

RETETA:

Citeste si:
Rețetă de primăvară: sufleu de urzici la cuptor
Rețetă de primăvară: sufleu...

Usturoiul trebuie sa fie bio. Va recomandam sa il cumparati din piata, de la tarani. Cand curatati si pisati usturoiul, fie pentru aceasta reteta, fie in mod uzual, pentru mancare, nu folositi recipiente si unelte de metal! Folositi doar instrumente din lemn, sticla sau portelan.

Foto main: Shutterstock.com; usturoi


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri