21 August 2012 publicat în Sanatate 58 share-uri

Cine nu isi doreste sa fie mereu in forma atat fizic, cat si psihic? Pentru a ne mentine sanatoase, dar si frumoase, este nevoie sa consumam vitamine in forma lor pura, luate din alimente.

VITAMINA D

Vitamina D este perfecta pentru a ne mentine sistemul osos puternic si sanatos. Tocmai pentru ca ne intareste oasele si este un aliat de incredere al calciului, vitamina D(3) se mai numeste si colicalciferol.

Regasim vitamina D in carnea de peste, insa o procuram si expunandu-ne la razele de soare. Important de retinut despre ea este ca previne orice afectiune legata de oase precum osteoporoza.

VITAMINA E

Desi actioneaza si ca antioxidant, proprietatea cea mai importanta, dar si unica pe care o are vitamina E este ca ea incetineste procesul imbatranirii. Nu doar ca ajuta la formarea de noi globule rosii, insa asigura si stabilitatea membranelor celulare.

Vitamina e este continuta de nuci, migdale sau masline.

Image © Shutterstock - 69052699

Foto front si main: Shutterstock

Iti recomandam si 5+5 fructe si legume cu calorii negative

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri