13 Iunie 2017 publicat în Psihologie 34 share-uri

In opinia psihologului Andra Tanasescu, majoritatea oamenilor nu stiu sa gestioneze acele emotii, se lasa dusi de reactiile primare, calca totul in jurul lor si din dorinta de a-si alina durerea, ajung sa raneasca persoana iubita.

Mesajul psihologului pentru barbati

“Dragii mei, femeile sunt fiinte sensibile, emotive, orice repros le va distruge pe interior. Femeile pun mult mai repede la suflet decat barbatii. Aveti grija de iubirea unei femei. Asa cum si voi sunteti capabili de a simti profund durerea, fiti constienti ca si ele simt. Daca nu va mai este bine in relatia voastra, daca nu va mai ofera ce aveti nevoie, atunci spuneti-i cu inima deschisa si vedeti-va de drum. Nu stati acolo, ca masura de siguranta, ca poate nu gasiti ceva mai bun, nici ca sa "o protejati" pe ea. Isi va reveni, doar aratati-i ca barbatii merita respectul si increderea lor. Tratati-le cu acelasi respect si iubire cu care ati vrea si voi sa fiti tratati. Aratati-le ca sunteti un barbat de admirat si ca sunt si alti barbati care merita increderea si iubirea lor”, explica Andra Tanasescu, trainer NLP si specialist in psihologia relatiilor de cuplu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Caria dentară – ce este și cum se tratează

____

Andra Tanasescu, vice presedinte al Asociatiei ”Generatia Iubire” este Psiholog si Trainer NLP. A urmat studiile in psihologie, avand formarea in terapie de cuplu si familie. Avand experienta ca instructor de dans si fiind atrasa de conexiunea dintre minte, emotii si corp, urmeaza o formare in terapia prin dans si miscare.

Foto homepage: Antlio /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri