14 Mai 2015 publicat în Noutati 37 share-uri

Ti-am pregatit 6 ateliere care au la baza instrumente din: psihoterapie, laughter yoga, yoga, nutritie (pentru adulti) si creatie artistica (pentru copii, dar si adulti)!

Comunicat de presa

Echipa centrului Asteri ti-a pregatit o calatorie plina de aventuri printre …culori, emotii si joc!

Un week-end dedicat parintilor sau copiilor ori parintilor si copiilor. Vom avea un weekend prelungit, intrucat 1 iunie – Ziua Copilului – bate la usa grabit, la fel si 2 iunie – zi aniversara in care celebram frumoasa cifra de… 6 ani – din toamna mergem si noi la scoala!

Am rezervat sala trup si suflet special pentru evenimente la care sa participe cu mic, cu mare, atat separat, cat si impreuna – mamici, tatici, bunici, copii – nu-ti mai face griji pentru cel mic, ia-l cu tine, noi suntem aici pentru a-ti acorda toata atentia atat tie, cat si piticului tau!

Ti-am pregatit 6 ateliere care au la baza instrumente din: psihoterapie, laughter yoga, yoga, nutritie (pentru adulti) si creatie artistica (pentru copii, dar si adulti).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Ce vei dobandi? Instrumente care sa vina in intampinarea nevoilor tale de adult in interactiunea cu copilul tau sau pur si simplu sa amelioreze dificultatile cu care te confrunti la nivel personal si care te impiedica sa functionezi eficient. De asemenea, vei avea cateva ore pe care ti le vei dedica altfel decat o faci de obicei: pentru tine, prin explorare, prin joc, singur/a, dar si alaturi de copilul tau!

Facilitatori: Mihaela Iordache, Alice Dinu, Diana Artene, Oana Ciobotaru, Mihaela Cristina Solga, Carmen Scurtu, Alexandra Nicola, Roxana Badea

NB! parintii care vin insotiti de copii vor putea participa la un atelier dedicat lor, iar copiii vor avea activitati creative special organizate pentru ei intr-o alta sala din centrul nostru, alaturi de unul dintre facilitatorii nostri specializati in lucrul cu copiii.

Cum nimic nu e intamplator – implinim 6 ani si va punem la dispozitie 6 ateliere, facilitate de 6 oameni foarte bine pregatiti si pasionati – fie de psihologie, fie de arta!

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Hai cu mic, cu mare, alaturi de noi, in aceasta calatorie plina de culori si veselie!

Detalii: office@asteri.ro / 0755.11.66.6


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri