Picioare grele? Natura iti ofera picioare usoare

Comunicat de presa

Picioare grele? Natura iti ofera picioare usoare

Gama RuscoVen de la Aboca, nr. 1 in Italia este solutia 100% naturala ce favorizeaza microcirculatia si calmeaza senzatia de picioare umflate si grele, oferind prospetime si confort. O gama completa de produse - in&out –capsule si gel pe baza de ingrediente din Agricultura Ecologica, ideala pentru sanatatea si revitalizarea picioarelor , mai ales la sfarsitul zilei.

Ingrediente naturale: Ruscus, Centella, Hamamelis, Vita de vie rosie sau Castan salbatic favorizeaza circulatia la nivel periferic, conferind picioarelor tonifiere si prospetime.

Vino in farmaciile Help Net si descopera oferta speciala a verii: la achizitionarea oricarui produs Ruscoven, primesti CADOU un RuscoVen Gel BIO.

Skincode Essentials Lotiune pentru fata spf 50

100% fara coloranti, conservanti sau ingrediente de origine animala
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Laboratoarele elvetiene Skincode au elaborat o formula inovativa potrivita pentru toate tipurile de ten, chiar si pentru cele mai sensibile ce asigura protectia optima impotriva radiatiilor solare, prevenind efectele nocive ale radiatiilor UV asupra pielii.

CM-Glucan, ingredientul principal are rol in stimularea mecanismului de aparare a pielii si in sustinerea regenerarii celulare; Vitamina E cu actiune anti-oxidanta si de hidratare si untul de Shea regenereaza celulele si intarzie imbatranirea.

Produsul este disponibil in farmaciile Help Net.

Pool Pharma Mg. K Vis Pocket Stick,
Explozie de energie concentrata intr-un plic
Maxima energie; Mini format; Gata de baut

  • Combate oboseala si stresul in orice moment la zilei;
  • Elimina durerile musculare cauzate de antrenamentele la sala;
  • Suport in perioadele stresante de studiu sau la birou;
  • Format practic, gata de baut chiar si fara apa;
  • Gust racoritor de portocale.

Produsul este disponibil in farmaciile Help Net.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri