A venit timpul sa nu-ti mai ascunzi picioarele si sa pasesti pe plaja fiebinte cu increderea unui fotomodel ce defileaza pe podiumurile din Milano, Paris sau NY. Singura ta acoperire trebuie sa fie o palarie cu boruri foarte largi si, eventual, un pareo in culori pastelate.

Comunicat de presa

Si, in timp ce-ti faci planurile de vacanta, urmeaza sfaturile Titania care iti vor conduce pasii spre stralucire.

Te gandesti ce plaja sa alegi? Unde este nisipul mai fin si mai potrivit pentru niste picioare de vedeta? Iti lasam tie aceasta alegere, iar noi iti recomandam intre timp cea mai potrivita pila cu ajutorul careia sa-ti ingrijesti unghiile. Este o pila de unghii Solingen, acoperita cu un strat ultra fin de micro-pulbere de safir care asigura un tratament delicat pentru unghii astfel incat sa nu le rupa sau exfolieze. Si ca sa te simti ca o vedeta, afla ca aceasta pila este fabricata in Solingen, singurul oras din lume al carui nume este inregistrat ca marca tocmai pentru calitatea produselor sale; vei constata ca pila Solingen este si foarte rezistenta in timp.

Daca tu te gandesti ce culoare sa aiba costumul de baie ca sa iti puna in evidenta pielea, noi vrem sa te ajutam sa ai o piele catifelata si fina chiar si pe calcaie. Si stim exact ce-ti trebuie: crema exfolianta pentru picioare de la Titania, cu extract de castana salbatica ce exfoliaza bland pielea de pe calcaie, talpi si gambe. Uleiul de crusin hidrateaza intensiv si revitalizeaza pielea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Măsuri de prim ajutor în caz de înec cu bol alimentar ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Nu! La incaltaminte sa nu te gandesti. Nu vei mai avea nevoie de incaltari care sa-ti ascunda calcaiele crapate. Avem noi solutia potrivita: crema de calcaie Titania.

E

ste o crema intensiva, cu un efect puternic de hidratare si cicatrizare. Imbogatita cu extract de castane ce fortifica pielea, dar si cu mentol si camfor, crema Titania ajuta la regenerarea zonei afectate.

Suntem gata? Fa-ti bagajul si... plaja e a ta! Un moment. Nu uita gelul racoritor de la Titania. Sigur vei avea nevoie de el. Munca de fotomodel nu este atat de usoara. Cand iti vei simti talpile si gambele obosite gelul iți va da o senzatie de racoare si revitalizare. Senzatiiile de arsura si umflaturile vor fi reduse simtitor.

Daca vei ramane in pana de produse Titania, sa stii ca nu va trebui sa mergi pana in Germania - tara de provenienta - le gasesti in lanturile de magazine Carrefour, Cora, Real si Auchan, dar nu la preturi ca pentru o vedeta .
 

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC

Pentru detalii si noutati ne gasesti pe pagina de Facebook www.facebook.com/Titania.Romania
Noi abia asteptam sa aflam vesti despre tine!
 

Foto fr si main: By Alena Ozerova /Shutterstock

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri