16 Ianuarie 2018 publicat în Lifestyle 533 share-uri

Este bine sa fim constienti de blocajele energetice care sunt peste tot in jurul nostru. Este bine sa ne purificam locuintele si spatiile de lucru si in felul acesta sa deschidem canalele pentru vibratii benefice pentru noi.

5. Sarea de mare

Daca nu poti sa iti achizitionezi o lampa din sare de Himalaya, nu iti face griji, poti sa te bucuri de beneficiile sarii de mare care este mult mai accesibila.

Adauga sare de mare in baia ta pentru a te linisti si pentru a te reechilibra energetic. Ca sa purifici o incapere, presara sare de mare cu o mica strecuratoare, in fiecare colt. Lasa sarea peste noapte si strange-o a doua zi.

Colectarea sarii de mare/ Foto: Pixabay

6. Dusurile alternative

Dupa ce ai facut baie cu apa calda, alterneaz-o cu apa atat de rece cat o suporti pe corpul tau. Lasa ca apa sa iti curete energiile negative. Nu uita anumite parti ale corpului de obicei neglijate – subrat sau talpi.

Foto: Pixabay

7. Afumarea cu salvie alba

Aceasta tehnica este folosita din vechi timpuri chiar cu scopul acesta de a indeparta energiile negative din jurul corpului cat si din case. Daca vrei sa cureti o casa de energii negative, directioneaza fumul catre fiecare colt al acesteia, catre fiecare fereastra si usa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Foto: Shutterstock/ Silkspin

8. Ceapa

Ceapa are proprietatea de a absorbi energia negativa de asemenea. Marunteste o ceapa si presara pe o farfurie pe care o vei aseza in camera pe care vrei sa o cureti de energie negativa.

Las-o sa actioneze peste noapte si dimineata arunca aceasta ceapa direct la gunoi. Scoate cat mai repede gunoiul din casa.

9. Aerul proaspat

Deschide in fiecare zi ferestrele si lasa sa intre in casa o briza proaspata care sa patrunda in fiecare loc. Aerul proaspat si lumina soarelui curata intotdeauna negativitatea aducand energie pozitiva in casele noastre.

10. Muzica

Muzica benefica poate sa fie o modalitate foarte facila prin care putem sa ne curatam casa de energii negative.Iti recomandam in acest sens articolul: Ascult-o cand esti acasa: Muzica pentru curatarea energiilor negative din locuinta si cresterea vibratiei locului

Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Foarte important este si articolul: Legea Vibratiei, cea mai importanta Lege din Univers

Foto homepage: Shutterstock/ agsandrew


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri