Luna Noua in Leu de pe 23 Iulie 2017 aduce cu ea o energie indrazneata, colorata, capricioasa, haotica, extrem de creativa. Aceasta energie ne va face sa fim mai exuberanti, mai neinfricati ca niciodata, dar aduce cu ea si anumite provocari si dificultati pe plan familial si emotional.

O luna noua reprezinta totodata si un nou inceput, momentul prielnic pentru a o lua de la capat sau a initia un proiect. Exista o tendinta de a lasa vechile obiceiuri si convingeri in urma si de a face loc celor progresiste, noi. Chiar si cei prinsi in trecut constata ca viitorul ii preocupa la fel de mult si incep sa se plaseze pe ei insisi in planurile lor de viitor.

Luna Noua din Leu de pe 23 iulie - vibratia tribala ne pune sub semnul dorintei de apartenenta

Datorita conjucturii sale cu Marte, Luna Noua a lui iulie beneficiaza de o energie “tribala”. Mai mult ca niciodata, multi dintre noi simt nevoia de a apartine unei “familii”, unui grup, iar acest sentiment de apartenenta poate fi coplesitor in unele cazuri. In plus, din cauza interactiunii sale si cu Uranus, aceasta Luna Noua poate conduce si catre probleme sau rupturi semnificative in sanul familiei sau al anumitor aliante.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Foto: vectorfusionart /Shutterstock

Multe cupluri, mai ales cele care se confruntau cu probleme sau se afla in perioada tatonarilor, pot fi supuse presiunilor si tentatiilor exterioare. De aceea, in aceasta perioada, multe cupluri sunt supuse testului loialitatii.

Chiar si in prezenta iubirii, energia emotionala domestica are tendinta de a fi usor exploziva, asa ca ar fi bine sa apelati la rabdare si toleranta sau sa va puneti in locul celuilalt. O parte din situatiile domestice au tendinta de a fi radicale si se supun unor reguli putin transante: fie se rezolva, fie conduc catre rupturi semnificative sau reaprinderea unor conflicte familiale mai vechi din trecut.

De asemenea, conexiunile familiale autentice trebuie sa primeze in aceasta perioada. Este indicat sa va ascultati inima si sa le deosebiti de conexiunile false, care doar PAR a va oferi sentimentul sigurantei si al confortului emotional. Un aspect pozitiv legat de aceste conexiuni ancestrale favorizate de Luna Noua in Leu este faptul ca ea ne poate da in acelasi timp sansa de a ne reconecta cu persoane din familia noastra aflata la mare distanta de noi sau cu acele persoane din familie care ne pot oferi sfaturi spirituale de mare valoare.

Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Trebuie mentionat si faptul ca aceasta Luna Noua in Leu favorizeaza acumularea de bogatii materiale. Indiferent ca ne referim la o mostenire, la valorificarea unui talent sau a unei trasaturi de caracter, exista posibilitati si oportunitati multiple de a ne rotunji veniturile. Ceea ce este mai mult decat binevenit, nu?

Foto homepage: Baranov E /Shutterstock

Daca iti plac articolele noastre, aboneaza-te la Newsletterul Garbo.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri