3 August 2016 publicat în Lifestyle 346 share-uri

Nu este niciodata demodat sa fii politicos, sa fii o prezenta agreabila, sa ai grija ca aparitia ta sa fie una ingrijita, iar discursul tau sa denote respectul fata de ceilalti si fata de sine.

Un barbat nu ar trebui sa atinga o femeie fara permisiunea ei. Acest lucru inseamna ca este inacceptabil sa o ia de mana (in afara de cazul cand o ajuta sa iasa din masina sau sa traverseze strada), sa o atinga in timpul unei conversatii, sa o impinga.

Foto: Pixabay.com

Daca cineva te striga nepoliticos: „Tu de acolo”, nu ar trebui sa ii raspunzi. Fii un exemplu de buna eticheta si maniere sociale.

Regula de aur cand folosesti parfumul este moderatia. Daca inca iti poti mirosi parfumul seara, inseamna ca a fost prea mult pentru ceilalti.

Un barbat bine- crescut intotdeauna ii va arata intotdeauna unei femei respectul cuvenit.

In prezenta unei femei, barbatii pot fuma doar cu permisiunea ei.

Indiferent ca esti director de companie, academician, femeie in varsta sau un student – atunci cand intri intr-o camera, ar trebui sa fii prima persoana care ii saluta pe toti cei de acolo.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Respecta intimitatea corespondentei. Parintii nu ar trebui sa citeasca scrisorile copiilor lor. Cuplurile ar trebui sa isi arate acelasi respect unul altuia. A controla buzunarele cuiva in cautarea de biletele de dragoste, de scrisori sau de alte lucruri este extrem de nepoliticos.

Nu incerca sa vanezi moda. Este mai bine sa porti haine frumoase, chiar daca nu la moda, decat sa arati urat intr-o tinuta noua.

Daca ai fost iertat dupa ce ti-ai cerut scuze, nu mai aborda din nou subiectul respectiv doar pentru a spune ca iti pare rau. Ar trebui sa incerci sa eviti sa faci asemenea greseli pe viitor.

Evita sa razi si sa vorbesti prea tare sau sa te holbezi la oameni – este ofensator.

Nu uita sa le multumesti celor iubiti, rudelor sau prietenilor. Te ajuta nu fiindca trebuie, ci fiindca isi doresc sa te ajute. Apreciaza-i.

Sursa: Brightside.me


Caria dentară – ce este și cum se tratează Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Foto homepage: Pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri