In lumea noastra, gandul este cel care provoaca ceea ce se petrece in realitatea pe care o cream; valuri de posibilitati nu s-ar cristaliza in actiuni concrete, daca nu ar fi imputernicite de gandurile tale. De ganduri si cuvinte.

Atunci cand ne ingrijoram in privinta unei situatii inseamna ca ne irosim energia care ne-ar putea ajuta sa cautam solutii productive. O persoana isi poate reaminti din nou si din nou de motivul care o face sa se ingrijoreze, fara sa fie capabila sa ajunga la o solutie sau actiune care ar fi condus-o spre o realitate mai favorabila.

Ingrijorarea te secatuieste


Sa te ingrijorezi e cea mai sigura si mai rapida cale prin care iti vei secatui energia si speranta.
Ingrijorarea are o energie distinctiva grea, care te trage in jos. Acelasi efect il avem si atunci cand ne ingrijoram pentru alti oameni. Atunci cand ne ingrijoram pentru o alta persoana, gandurile noastre se conecteaza la campul energetic al acelei persoane si limiteaza posibilitatea acelui om de a gasi un deznodamant favorabil.

In loc sa te ingrijorezi pentru o alta persoana, trimite-i un gand bun, energie buna, vizualizeaza acea persoana cu reuseste sa depaseasca problema care o apasa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Foto: Pixabay

Cand oamenii au pentru prima data aceasta revelatie – ca ei insisi contribuie la mentinerea unei vibratii negative prin ingrijorare, acestia au tendinta de a se auto-invinui. Ceea ce este total gresit si mai mult decat atat, mai adauga un strat energetic nefast - cel al vinei. Vina nu ne face decat sa ramanem blocati intr-un cerc ce pare fara de iesire.

Odata ce ai inteles ca gandurile tale au o vibratie si ca aceste ganduri negative pot sa te opreasca din a descoperi calea ce-ti este benefica, trebuie sa mai intelegi ca primul pas este acela de a accepta aceasta stare exact asa cum este, fara a te invinui.

Produsul a mii de ani de evolutie, mintea umana este obisnuita sa produca ganduri negative. Frica de pericol ne-a ajutat sa ajungem pana in punctul care suntem azi, in mod particular, in viata individuala a fiecaruia, faptul de a ne pazi ne-a ajutat foarte mult. Dar era doar un mecanism de aparare in fata dificultatilor vietii. Iar maturitatea inseamna sa descoperim ca aceasta stare nu ne mai este de ajutor, ci ne impiedica sa avem incredere in viata.

”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Asa incat, primul pas spre a inceta obiceiul ingrijorarii este sa accepti teama, gandurile negative si sa le observi cu detasare. Treptat ai sa intelegi ca aceste ganduri sunt doar un decor mental si ca orice decor poate fi reconstruit, curand ai sa poti sa inlocuiesti gandurile negative cu proiectii si ganduri care poarta o vibratie mai inalta. Fiti rabdatori, aveti incredere in proces si nu va invinuiti frica.

Ce sa faci daca simti ca alti oameni iti transmit fara sa vrea energie negativa, ingrijorandu-te pentru tine

Daca simti ca oamenii din jur isi fac in mod nefundat griji pentru tine, curata-te de aceasta energie arde cateva frunze de salvie in jurul corpului sau roaga-l pe Arhanghelul Mihail sa iti curete energia si sa te protejeze. Cuartul este de asemenea un scut bun care iti poate proteja campul energetic.

Foto homepage: Pixabay

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri