3 August 2016 publicat în Lifestyle 349 share-uri

Nu este niciodata demodat sa fii politicos, sa fii o prezenta agreabila, sa ai grija ca aparitia ta sa fie una ingrijita, iar discursul tau sa denote respectul fata de ceilalti si fata de sine.

Nu este niciodata demodat sa fii politicos, sa fii o prezenta agreabila, sa ai grija ca aparitia ta sa fie una ingrijita, iar discursul tau sa denote respectul fata de ceilalti si fata de sine. Revista Brightside.me ne reaminteste care sunt acele reguli de etichete pe care trebuie sa le cunoastem cu totii si sa le includem si aplicam in comportamentul nostru social actual.

25 de reguli de eticheta pe care ar fi bine sa le stii

via Brightside.me

Daca spui "te invit" inseamna ca tu platesti. In cazul in care spui “haide sa mergem la un restaurant” fiecare plateste pentru el. Daca un barbat se ofera sa plateasca pentru o femeie, ea poate accepta.

Nu face niciodata o vizita fara sa suni mai intai. Cum ar fi ca cineva sa vina sa te vada pe neasteptate si tu sa fii imbracata in halat de baie si bigudiuri?

Nu iti pune telefonul pe masa in public. Facand acest lucru, arati ce rol important joaca acel telefon in viata ta, cat de plictisit(a) esti de ce se intampla si ca in orice moment esti gata sa opresti o conversatie inutila pentru a-ti verifica noutatile de pe retelele de socializare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE

Daca ai de gand sa butonezi telefonul toata seara, nu invita pe nimeni la intalnire.

Un barbat nu cara niciodata geanta personala a unei femei. Ii poate lua insa haina pentru a o duce pana la garderoba.

Daca te plimbi alaturi de cineva si partenerul tau saluta o persoana pe care nu o cunosti, ar trebui sa o saluti si tu.

Majoritatea oamenilor cred ca singura modalitate potrivita de a manca sushi este folosind betigasele. Acest lucru este insa relativ. Barbatii, spre deosebire de femei, pot manca sushi cu mainile.

Pantofii tai ar trebui sa fie intotdeauna curati.

Daca cineva te ofenseaza, nu ar trebui sa ii raspunzi in aceeasi maniera sau sa ridici vocea la el. Nu te cobori la nivelul lui/ei. Zambeste si paraseste compania prost-crescuta.

Un barbat ar trebui sa mearga intotdeauna de partea stanga a unei femei. Cei din serviciul militar sunt singurii care fac exceptie deoarece ar trebui sa fie pregatiti sa salute.

Începe distribuția alimentelor de la UE. Cine le poate primi Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Soferii ar trebui sa-si aminteasca ca stropitul cu noroi al trecatorilor de pe strada este un comportament amoral.

9 lucruri ar trebui pastrate secrete: varsta, averea, certurile in familie, religia, problemele medicale, aventurile amoroase, darurile, onoarea si dizgratia.

In cinema, teatru sau sala de concerte, ar trebui sa inaintezi catre locul tau cu fata catre cei care stau jos. Barbatul o ia primul inainte.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri