2 Septembrie 2014 publicat în Lifestyle 9 share-uri

Inca din primii ani de viata ai copiilor ne dorim sa suprindem cat mai multe momente cu ei, momente pe care mai tarziu le transformam in amintiri. Primii pasi, primele cuvinte, prima vacanta la mare, apoi prima zi de scoala, sunt momente “de suflet” pe care orice parinte si le va aminti cu emotie.

CEWE iti propune cateva moduri distractive de petrecere a timpului liber, momente care iti vor aduce zambetul pe buze si multe amintiri frumoase ani si ani de-a randul. Nu uita sa iti iei cu tine de fiecare data un aparat foto sau mobilul pentru a surprinde aceste momente unice:

1. Mergeti la picnic/excursii in aer liber. Indiferent de varsta, copiii se bucura nespus cand e vorba de o iesire in aer liber. In acelasi timp, orice iesire in aer liber este o ocazie perfecta de a intra in contact cu natura si de a petrece timp impreuna, departe de televizor.
2. Faceti sport impreuna. Profita de orice modalitate de a face sport cu copilul tau. Fie ca sunteti inca in vacanta, fie ca iesiti la alergat in parc, acestea iti vor crea amintiri frumoase de care iti vei aminti cu drag.
3. Cantati impreuna/faceti karaoke. O modalitate excelenta de va distra si exersa aptitudinile artistice ale copiilor este de a canta impreuna. Alegeti-va piesele favorite si fredonati versurile impreuna. Puteti suprinde prin fotografii sau filmulete toate momentele amuzante rezultate din aceste activitati.
4. Jucati-va impreuna. Jucati jocuri cu intreaga familie si cu fiecare ocazie pe care o aveti. Puteti face echipe pe baza carora sa aveti un clasament pe care sa-l actualizati constant, puteti sa oferiti premii, recompense etc. Daca va permite spatiul, amenajati in casa un loc special pentru jocuri si echipati-l corespunzator.
5. Gasiti-va un hobby. Gasiti-va un hobby si impartasiti-l cu cei mici. De exemplu, fetitele ar putea fi atrase de lectii de gatiti impreuna cu mama lor, iar baietii pot fi atrasi in activitati precum reparatii la diferite obiecte din casa, pescuitul etc.

SUPER PROMOTIE CEWE!
CEWE FOTOCARTE la super promotie: 154 de pagini la pret de 26 pagini.
Intra aici si vezi cat de simplu e sa iti faci o CEWE FOTOCARTE.
Pasii sunt simpli si distractivi:
Pasul 1. Intri pe www.cewe.ro
Pasul 2. Descarci softul pe calculatorul tau
Pasul 3. Incarci fotografiile
Pasul 4. Felicitari! Fotocartea ta este gata!

Un curier iti va livra acasa CEWE FOTOCARTEA ta preferata!

Daca vrei sa-i faci o surpriza copilului tau, personalizeaza-i rechizitele scolare cu fotografiile care-i plac cel mai mult. Poti alege dintr-o varietate de produse, care pot fi personalizate: penar, ghiozdan, jucarii, magneti de frigider, calendare, decoratii de perete si multe altele.
Intra chiar acum pe www.cewe.ro si fa-ti cadou o CEWE FOTOCARTE sau orice alt produs personalizat cu pozele copilului tau.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri