9 Iunie 2014 publicat în Lifestyle 10 share-uri

Functia adevarata a unui om este sa traiasca, nu sa existe. Nu imi voi irosi zilele incercand sa le lungesc. Am sa incerc sa imi folosesc timpul. – Jack London

Iata 6 semne care iti arata ca, poate, iti pierzi timpul vietii. Daca gasesti ca anumite aspecte dintre cele enumerate ti se potrivesc, nu te panica, nu te autocritica. Mai bine priveste totul cu umor si apoi incearca sa te scoti din acea trapa si sa incepi o noua viata. Mai frumoasa. Mai sanatoasa.

Iti irosesti viata daca…

1. Ai un corp nesanatos, o minte si un suflet bolnave

Daca ai tendinta de a te ingrijora prea mult, ai tendinta de a te plange in legatura cu trecutul tau si nu te straduiesti sa faci mai mult pentru prezent, atunci s-ar putea sa nu fii prea bine la nivel mental. Este esential sa mananci sanatos, sa faci exercitii fizice sa practici meditatie sau alte forme de linistire a mintii (chiar si ruga face parte din aceeasi arie); este esential sa imbratisezi natura in solitudine.

Foto: Shutterstock.com; femeie, tristete

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Cele mai încurajatoare citate despre succes
  • Nikola Tesla spunea ”Sistemul nostru biologic, creierul (corpul, sufletul) si intregul Pamant functioneaza pe aceleasi frecvente”. Este responsabilitatea noastra sa ne activam biologia si constiinta pentru a rezona cu armonia universului.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri