Visele erotice reprezinta insa o latura intima a fiecarei persoane si nimeni nu le-ar putea nega incarcatura psihologica si emotionala. Unele sunt pur si simplu naucitoare, experienta avuta este fascinanta si senzationala, senzatiile traite sunt chiar "de vis", simturile sunt in mod placut impresionate.
La lasarea noptii, o noua lume, fascinant de ireala, se deschide in fata noastra. Noaptea este momentul ideal in care se nasc visele noastre. A visa inseamna a crea, a visa inseamna a scapa de realitate, pornind tocmai de la ea. Produse ale subconstientului, visele realizeaza conexiuni intre noi si realitatile obiective. In vise suntem ceea ce nu indraznim sa fim in realitate, in vise ii intalnim pe cei dragi noua, dam de necunoscuti, descoperim tinuturi nemaiumblate de picior de om, in ele gasim o portita de scapare atunci cand totul se inchide in jurul nostru, in vise ne confruntam cu temerile noastre, ne implinim dorintele cele mai ascunse.Visele reprezinta mai mult decat reflectii ale reprezentarilor vizuale, auditive sau emotionale desfasurate la un moment dat in activitatea noastra, ele reprezinta expresia sentimentelor, a asteptarilor, a dorintelor sau chiar a experintelor noastre reale.

In vise se concretizeaza cele mai ascunse si neasteptate ganduri ale noastre. In timpul vietii reale, ne impunem o autocenzura, insa in vise eul nostru nu cunoaste limite. Nu ar trebui sa ne mire faptul ca in activitatea noastra onirica, visele de factura erotica isi au locul lor aparte. Ai visat ca faceai dragoste cu un necunoscut? Si o aventura mai pasionala de atat nu ti-a fost dat vreodata sa traiesti? Te-ai simtit vinovata si ai rosit pana in varful urechilor atunci cand partenerul ti-a surprins zambetul strengaresc afisat atunci cand te-ai trezit? Mai mult ca sigur ca da. Nu ai insa de ce... Un recent studiu canadian dezvaluie ca 8% dintre visele unui om sunt erotice. Este normal insa ca acestea sa ne puna pe ganduri cu atat mai mult cu cat aparent nu au nicio legatura cu felul nostru de a fi si de a gandi.

Visele erotice reprezinta insa o latura intima a fiecarei persoane si nimeni nu le-ar putea nega incarcatura psihologica si emotionala. Unele sunt pur si simplu naucitoare. Experienta avuta in vis este fascinanta si senzationala. Senzatiile traite sunt chiar “de vis”. Simturile sunt in mod placut impresionate de mangaierile barbatului creat de imaginatia ta. Iar senzatia de plutire in care te afli te face sa-ti doresti sa prelungesti la nesfarsit magia visului. Altele vise in schimb te socheaza, te fac sa treci prin stari neplacute, te epuizeaza, te lasa perplexa, te contrariaza, te determina sa-ti pui semnul intrebarii vizavi de viata ta sexuala reala. Gasesti ca sunt prea absurde, prea indraznete, cu mult peste puterea ta de imaginatie. Ele pot camufla teama, fragilitate sau panica, probleme de autocontrol, de putere sau de intimitate.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri