Infidelitatea virtuala are insa cele mai mari sanse de a se transforma intr-una reala daca incepi sa te implici emotional in relatia ta de pe internet. Daca in relatia actuala, cea reala, te simti singur si neinteles sau daca te afli intr-un moment mai vulnerabil al relatiei voastre, poti evada in relatia virtuala. Gasesti aici o mare consolare.

Internetul a devenit parte nelipsita din viata noastra cea de toate zilele. El si noi, noi si el, noi -dependenti de el, el -dependente de noi, cert este ca-i acordam din ce in ce mai multa atentie pe zi ce trece, iar mirajul reprezentat de acest necunoscut devine din ce in ce mai mare. Lumea existenta dincolo de ecranul monitorului nu isi reclama niciodata in gura mare dreptul la afectiune (desi ne este foarte drag), nu devine niciodata geloasa, nu critica, intuieste de cele mai multe ori ceea ce ne dorim, ne ofera intotdeauna diversitate, este plina de sensuri noi, este fasinanta si sofistica, simpla si pretentioasa etc. Mai ceva decat partenerul nostru de viata...Renuntam la iesirile seara in oras cu prietenii pentru un schimb de cuvinte virtuale, preferam gesturile virtuale din spatele camerei web gesturilor reale, gasim mai multa sustinere si sprijin din partea prietenilor de pe blog decat am putea afla in bratele celui mai bun prieten, ne gasim sufletul pereche mult mai usor pe site-urile matrimoniale decat atunci cand cautam in jurul nostru, pierduti printre oamenii reali. Nu este mult mai simplu sa facem curte unei persoane de pe internet decat sa incercam sa abordam o persoana care ne-a zambit suav pe strada? Iar adevarul, purul adevar este ca internetul suplineste orice, aproape orice, gasim in el de toate, tine loc de toate. Doar ca... virtual.

Din ce in ce mai multi sunt cei care se vaita de neglijenta partenerului a carui seara se incheie intotdeauna cu o ora petrecuta fie pe chat, fie pe messenger, fie pe site-urile pentru adulti. De curand, printre plansete si sughituri, o colega ne povestea drama vietii sale: Iubitul ei cel drag, pentru a carui fidelitate ar fi bagat mana in foc, a uitat din intamplare sa-si inchida intr-o seara paginile de internet pe care le accesase. Ea, sotia grijulie, s-a grabit sa faca acest lucru pentru el. Si uite asa, tot din intamplare, da si ea peste mesajele private trimise de El catre o alta Ea, o necunoscuta cu nume cules de pe meleagurile exotice.

In mesaje, tot ce-si doreau ochii ei sa vada si inima sa nu inteleaga: destainuri cu privire la ea (ea=partenera de viata), relatia lui oficiala, confesiuni legate de persoana lui, critici la adresa ei, amanunte din viata lor intima, probleme de serviciu pe care ei nu i le spusese niciodata... si toate acestea dezvaluite in fata unei straine. Mai mult ca sigur ca a continuat cu investigatiile si precum Tezeu, ghidandu-se dupa firul Ariadnei, punand toate indiciile cap la cap si facand conexiuni, a descoperit o frumoasa poveste de iubire de a carei existenta habar nu avea. Macar de ar fi ramas la stadiul de virtuala, spunea printre suspine... Doar ca acele flirturi nevinovate, la indemana oricui, in loc sa ramana in spatiul de unde au plecat, s-au transformat intr-o aventura sentimentala, reala si de toata frumusetea.
Retail jobs

Garbo - Arta de a trăi frumos!Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri