Poti slabi cu puterea gandului! Nu reusim sa eliminam tesutul adipos in exces pentru ca nu stim sa ne iubim si pentru ca nu stim cum sa gestionam in mod corect situatiile stresante spun psihologii. E timpul sa ne programam mintea in asa fel incat sa ne putem vizualiza, pentru un timp indelungat, intr-un corp armonios si santos.

1. Slabeste cu puterea gandului! Iubeste-te!

Nu te mai hrani cu sentimente negative fata de tine insati! Daca vrei sa slabesti, trebuie sa inveti sa te iubesti. Foarte mult. Si sa te tratezi bine. Fie ca avem sau nu avem kilograme in plus, oricum trebuie sa ne hranim cu acele alimente trebuincioase trupului si in acelasi timp sa manancam cantitatile necesare de alimente. In acelasi timp trebuie sa mai facem si sport din cand in cand. Asta inseamna grija fata de noi insine. Asa se manifesta respectul fata de coprpul nostru.

Daca vrei sa slabesti, trebuie sa iti inveti mintea sa te respecte, sa te iubeasca si sa te aprecieze. Cele care vor sa slbeasca pot sa ajunga la rezultate doar daca si pe dinauntru se simt bine. Toate emotiile, gandurile si credintele tale trebuie sa intre intr-un proces al iubirii de sine. Este un fel de programare a mintii. Pentru ca poti avea grija de tine cu adevarat, doar daca si sentimentele fata de tine insati sunt pozitive.

Inainte de a-ti propune sa slabesti, trebuie sa efectuezi aceasta programare mentala cu privire la modul cum te auto-percepi. Majoritatea dintre noi facem exact pe dos, ne spunem ca ne vom simti cu mult mai bine atunci cand vom slabi.

Trebuie sa te iubesti ca sa slabesti. Tocmai faptul ca nu ai avut in mod corespunzator grija de tine ti-a adus kilogramele in plus. Si astfel ai inceput sa te simti si mai rau cu privire la propria persoana. Nu e de mirarea ca dietele restrictive nu dau rezultate optime pe termen lung, ba mai mult, afecteaza si mai tare echilibrul din organism.

Solutia este aceea de a te focusa nu asupra problemei – kilogramele in plus, ci pe solutii. Incepe sa te vizualizezi mai slaba, mai sanatoasa, gandeste-te la benificiile pe care le vei avea daca vei avea un ritm de viata mai sanatos. „Nu-i asa?”, ne concentram prea obsesiv atentia asupra grasimii de pe abdomen si nu asupra corpului nostru ca intreg, ceea ce este gresit, fiindca in mod negativist, ramanem fixate asupra unei probleme pe care nu o putem depasi.

Trebuie sa adaugati vietii voastre grija si iubirea fata de voi insiva. Sa incepeti sa alegeti hrana mai sanatoasa, sa iesiti in aer liber mai des si sa faceti miscare.

Mintea trebuie sa functioneze si la nivelul propriei identificari cu o versiune a voastra, mai slaba. Vizualizati-va intr-o versiune mai sanatoasa si mai plina de enrgie. Invatati sa aveti incredere in voi insiva, iar din acel moment veti gasi cele mai bune metode care va vor ajuta sa slabiti SANATOS!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri