10 Mai 2012 publicat în Lifestyle 177 share-uri

'Om bogat, Om sarac': Uneori visam la viata starurilor de cinema sau a reginelor si printeselor din familiile regale europene. Dar oare, oamenii simpli nu au cu mult mai mult decat oamenii bogati? Atunci cand pe parcursul vietii ne oprim putin din valtoarea zilnica si meditam la propria existenta, constatam ca de fapt cu mult mai pretioase sunt altele si nu neaparat 'o viata luxoasa lipsita de griji'.

Ai cel putin 10 motive sa te simti fericita ca nu te-ai nascut bogata!

Motivul 1: Apropierea de divinitate

Oamenii simpli au tendinta de a se apropia de spiritualitate cu modestie si umilinta. “Saracia este un conducator sigur care duce pe om pe cararea spre cer”, spunea Sfantul Ioan Gura de Aur. Lipsa opulentei le arata oamenilor adevarata esenta a vietii si ii apropie mai tare de esenta sufletului lor.

Motivul 2: Ai diverse abilitati care ii fascineaza pe ceilalti


“Nevoia il invata pe om”
, spune un vechi proverb. Nu e de mirare ca in jurul nostru vedem oameni care poate nu au avut cele mai frumoase jucarii in copilarie, dar care acum stiu sa mestereasca tot felul de lucruri si detin cunostinte vaste din domenii variate. Tocmai pentru ca lipsurile financiare, acestia le-au suplinit prin placerea de a acumula cunostinte. Acesti oameni descurcareti isi exerseaza din acelasi motiv mai bine abilitatile creierului, fiind si foarte inteligenti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje după finala America Express. Artistele au pierdut marele premiu: „Am luptat cot la cot”

Motivul 3: Ai o creativitate debordanta

Oamenii care nu s-au nascut cu totul pe tava sunt mult mai creativi, detin un simt al improvizatiei de invidiat. Creativitatea ii ajuta sa gaseasca solutii practice la orice problema, iar acest lucru este foarte apreciat de catre cei din jur. De asemenea, oamenii care au mai putin din punct de vedere material isi dezvolta un simt estetic dezvoltat. Stiu sa improvizeze foarte frumos, cu ceea ce au.

Motivul 4: Omenia

De multe ori, aceia care nu au prea mult, se intampla sa fie si foarte calzi si apropiati. Incercarile vietii le-au adus multa empatie in suflet. Ei stiu sa inteleaga si sa spuna o vorba buna celor aflati la nevoie.

Motivul 5: Esti o fire sociabila

De obicei, oamenii care nu au sau au avut prea multe in viata, stiu sa suplineasca totul prin intermediul unor sentimente cu mult mai autentice. Acelea sunt prietenia si deschiderea fata de ceilalti. Acesti oameni sunt mult mai solidari, mai uniti, atat in familie cat si printre prieteni, caci de fiecare data, “unde-s multi, puterea creste!”. De cele mai multe ori, acesti oameni leaga prietenii durabile, care nu sunt bazate pe interese obscure.

10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri