4 Aprilie 2012 publicat în Lifestyle 8 share-uri

Fiecare persoana este incercata de viata intr-un fel sau altul. Important este sa acceptam provocarile ce ne ies in cale si sa nu ne lasam dezamagiti de situatiile grele. Iata 13 adevaruri dure despre viata ce ne vor ajuta sa devenim mai puternici si sa luam lucrurile asa cum sunt.

1. Viata nu este usoara.

Putem sa avem noroc in viata si sa ne transformam visele in realitate doar daca avem capul pe umeri si suntem dispusi sa muncim din rasputeri. Ideal ar fi daca am putea san e incepem fiecare dimineata cu dorinta de a ajunge mai departe decat in ziua anterioara si cu dorinta de a ne lupta cu situatiile si oamenii ce ne ies in cale.

2. Nu putem evita esecurile din viata.

Cu cat acceptam mai usor ca putem avea parte de esecuri, cu atat vom deveni mai creativi. Nu putem sti niciodata daca ideile noastre vor functiona, insa putem fi siguri ca daca nu incercam, nu vom avea rezultate. Orice am incerca, putem doar sa avem success sau sa invatam o importanta lectie de viata. In fiecare dintre situatii avem de castigat!

3. In viata nu trebuie sa ne oprim niciodata din invatat.

Ziua in care incetam sa mai invatam ceva este ziua in care incetam sa ne traim viata frumos si eficient. Sa asimilam deci mereu informatii noi, sa le digeram si sa le folosim in propriul avantaj pentru a evolua si a ne simplifica viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

4. Nu putem sa controlam anumite lucruri din viata noastra.

Daca ne pierdem timpul, talentul si energia emotionala incercand sa rezolvam lucruri ce sunt peste puterile noastre nu vom face decat sa ne suparam si sa ne oprim evolutia in viata. Sa ne investim deci timpul in lucrurile pe care le putem controla, care au o rezolvare logica si importanta pentru noi ca persoane.

5. Informatia nu inseamna cunoastere.

Cunoasterea vine din experientele pe care le avem in viata. Putem discuta de mii de ori despre un lucru, insa prin comunicare putem doar sa ne formam o intelegere filosofica asupra acestuia. Pentru a il intelege cu adevarat trebuie sa il experimentam, sa ne confruntam cu el, sa faca parte din viata noastra.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri