29 Martie 2012 publicat în Lifestyle 191 share-uri

Ei spun despre ca noi suntem 'marele mister al vietii lor'... Noi depasim in complexitate fizica cuantica si intrebarile despre Univers... noi, femeile.

Dar oare ei, barbatii minunati, se intreaba ca la randul lor sunt marele nostru mister? In spetele mastii de duri pe care o poarta majoritatea sau poate in spatele tuturor stereotipurilor pe care le credem despre ei, sunt ascunse sentimente. Trairi frumoase cum ar fi iubirea, multe suferinte si intrebari.

Mereu m-am intrebat cum iubeste un barbat. Ce este adevarat dintre vorbele care circula despre ei si ce nu? Cat de mult inseamna sexul pentru barbati si cat de mult conteaza sentimentele pe care le au fata de o femeie.

Cum iubesc, cum se sacrifica? Banuiesc ca noua ne e mult mai usor sa vorbim despre acest sentiment care ne inalta, dar care ne da si un aer de fragilitate. Eticheta asta nu ne mai sperie si am invatat sa ii facem fata… noi putem sa iubim public, putem sa ne lamentam si sa suferim, sa fim vulnerabile… Dar si ei iubesc. Doar ca nu ii auzim prea des vorbind despre asta. Poate ajungem sa ii descoperim in intimitatea cuplului, poate reusim sa le cunoastem slabiciunea asta si uneori nici macar atat. Desigur, poate ei nici nu constientizeaza ca neexprimarea sentimentelor ar fi un handicap, iar noi suntem inca puse la zid pentru faptul ca vorbim prea mult despre sentimente…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Dar eu as vrea sa aud mai multi barbati descriindu-si trairile, iubirea… As vrea sa stau asa, cu barbia in palme si cu ochii lucind, ascultandu-i… Am o credinta un pic naiva, poate. Cred ca daca si barbatii ar vorbi despre iubire… ne-ar fi cu mult mai usor sa ne acceptam unii pe ceilalti, sa construim relatii stabile si mai pline de sens. Traim cu impresia ca suntem foarte diferiti unii de ceilalti, dar poate ca nu e chiar asa… iubirea e un sentiment unic.

Dominata de aceste intrebari despre "misterul masculinitatii", m-am bucurat sa descopar un articol despre iubire, scris de un barbat. El descrie aici in detaliu, sentimentele care pe care le-a simtit in celule corpului, iubind-o pe Sabrina, dupa ce la randul sau, multa vreme s-a incadrat in portretul macho care frangea inimile femeilor pe care le intalnea. Vine o vreme si in viata unui barbat, nu-i asa?

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri