Citeste o scrisoare de divort cum nu ai mai citit pana acum! In ciuda unei situatii deloc fericite, te va face sa razi cu lacrimi!

Gluma, poveste adevarata, farsa sau doar un text care se vrea amar-amuzant, acest text este extrem de popular in lumea virtual si apreciat pentru tonul sau umoristic. Dincolo de faptul ca pentru moment ne face sa radem si sa chicotim, textul transmite insa si un mesaj la un nivel mai subtil: comunicarea este extrem de importanta intr-o casnicie, influentand decisiv viitorul si deznodamantul unei relatii. Divortul nu este insa niciodata usor si, chiar daca facem temporar haz de necaz, nu trebuie tratat cu superficialitate caci implicatiile sale emotionale sunt puternice. O alta concluzie pe care o mai putem trage este aceea ca exista intotdeauna doua fete ale unei monede si ale unei povesti de dragoste/ divort. Concluzia? IUBITI SI COMUNICATI!

Cea mai amuzanta scrisoare de divort

Draga sotie,

Iti scriu aceasta scrisoare pentru a-ti spune ca te parasesc pentru totdeauna. Am fost un barbat bun pentru tine timp de 7 ani si nu trebuie sa fac nimic ca sa-ti demonstrez asta. Ultimele doua saptamani au fost iadul pe pamant… Seful tau a sunat sa-mi spuna ca ti-ai parasit jobul astazi si acest lucru a fost ultima picatura. Saptamana trecuta ai venit acasa si nici macar nu ai sesizat ca am o tunsoare noua, am gatit mancarea ta preferata si chiar am purtat o pereche nou-nouta de boxeri de matase. Ai mancat in 2 minute, iar eu m-am dus direct la somn dupa ce m-am uitat la toate telenovelele tale. Nu mai imi spui ca ma iubesti; nu vrei sa facem sex sau nimic care sa ne conecteze ca sot si sotie. Fie ma inseli, fie nu ma mai iubesti; oricum ar fi, am plecat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Fostul tau sot

P. S Nu incerca sa ma gasesti. SORA ta si cu mine ne mutam in Virginia de Vest astazi. Iti doresc o viata frumoasa!


Dragul meu fost sot,

Nimic nu mi-a facut ziua mai fericita decat primirea scrisorii de la tine. Este adevarat ca noi doi am fost casatoriti timp de 7 ani, desi un barbat bun este departe de a fi ceea ce erai tu. Ma uitam la telenovelele mele atat de mult din cauza ca acopereau smiorcaiturile tale constante si apucaturile. Pacat ca nu a functionat. Am observat cand te-ai tuns saptamana trecuta, insa primul lucru care mi-a venit in minte a fost ca “arati exact precum o fata”. Din moment ce mama m-a invatat sa nu spun nimic daca nu pot sa spun ceva dragut, nu am comentat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri