Manichiura si pedichiura pot fi facute acasa. Abonamentul la sala il poti inlocui cu alergatul in aer liber o data cu incetarea ninsorii si venirea catorva zile mai calduroase. La coafor nu poti renunta total, dar iti poti alege o tunsoare usor de intretinut care sa necesite mici retusuri o data la doua trei luni. Revistele le poti citi online, iar daca ai o revista pe care vrei neaparat s-o cumperi luna de luna, fa-ti abonament. Este mai ieftin.

La shopping si nu regret... Stiu, e o propozitie foarte rar intalnita in aceasta perioada de criza economica, dar e foarte dorita. Am citit numeroase carti si articole despre cum bugetul micsorat cu aproximativ 50% (daca al tau e micsorat cu mai putin esti un caz fericit) ar trebui sa ne ajunga pentru chirie, cheltuieli, abonamente la sala, metrou si RATB, serate, petreceri, piese de teatru, carti, haine elegante, epilat, coafat, manichiura (si pedichiura daca mai ramane vreun rest din salariu). Iar daca ai si copii sau rate sa nu uiti sa le pui pe primul loc.

Apoi mi-am dat seama ca manichiura si pedichiura pot fi facute acasa. Tot ce ai nevoie se rezuma la: o pila pentru finisare, 2 betisoare pentru cuticule, 2 nuante de oja (oja trebuie sa fie in primul rand de buna calitate, iar cele 2 nuante sa se potriveasca atat cu pielea ta cat si cu forma unghiei-eu optez pentru o nuanta nude si una mai tare precum rosu sau corai) si rabdare, multa rabdare.

Abonamentul la sala il poti inlocui cu alergatul in aer liber o data cu incetarea ninsorii si venirea catorva zile mai calduroase. Il poti practica o data la doua zile aproximativ 30-40 minute. Te vei simti in forma si vei economisi cam 100 de lei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Cei 90-100 lei (in cel mai fericit caz) care merg catre epilat, in doua-trei luni fac cat un epilator care te va tine doi sau trei ani. 12 luni*2 ani*100 lei=2400 lei economisiti. Nu trebuie sa ti se para un calvar epilatul acasa, odata cu trecerea crizei te vei putea intoarce la vechile obiceiuri.

La coafor nu poti renunta total. Asta cu siguranta nu, dar iti poti alege o tunsoare usor de intretinut care sa necesite mici retusuri o data la doua –trei luni. Asa poti redescoperi cat de bine iti sta cu parul lung sau prins in coada.

Abonamentele la metrou si RATB sunt foarte importante, dar daca mergi o singura statie cu fiecare dintre ele gandeste-te la vorba aceea veche: “Mersul pe jos face piciorul frumos!” si poti economisi alti 75 de lei. In schimb, daca mergi mai multe statii cu fiecare, fa-ti acum abonament si odata cu instalarea caldurii poti renunta la cel care consideri ca nu e atat de important.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Nu trebuie sa-ti refuzi seratele si petrecerile, dar trebuie sa iei in considerare faptul ca e mai ieftin sat ii o data pe luna un mega party la tine acasa,dar nu uita sa le specifici invitatilor sa aduca fiecare cate o sticla de bautura. De asemenea, o seara de film si un mic buffet suedez sunt binevenite. Recunoaste ca in fiecare seara in oras cheltui peste 50 lei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri