Ghidul succesului personal: Una din cele mai importante idei ale lui Jim Rohn este faptul ca succesul trebuie atras, nu urmarit. Modelandu-ne atitudinea, demaram procesul trecerii la actiune. Actiunea genereaza la randul ei rezultate noi, care ajuta la recladirea increderii in sine. Increderea implica din nou alte actiuni, urmand sa consolideze atitudinea.

Succesul: solutie anti-stres!

40% din romani sufera de stres pentru ca muncesc prea mult, conform unui studiu realizat de dr. Dan Ghenea, medic specialist psihiatru la o clinica particulara din Bucuresti. Printre simptomele acestei boli ce afecteaza din ce in ce mai multa lume enumeram: iritabilitate, lipsa de concentrare, epuizare, incapacitatea de a fii atent.

Una din cauze este oboseala, resimtita si datorita unui program aglomerat si un consum de energie ridicat, asociat cu o alimentatie deficitara si privarea de somn. Este foarte important sa depistam din timp aceste semnale de alarma, intrucat ele sfarsesc de obicei in depresie si anxietate. Pe langa dureri musculare, stare permanenta de oboseala fizica, insomnie, boli cardiace, simptomele sunt mai ales psihice: lipsa concetrarii la orice sarcina, tristete acuta, lipsa chefului de viata.

Principala arma cu care putem lupta impotriva stresului si bolilor asociate acestuia, o reprezinta armonia dintre starea fizica si psihica. Sinonimul acestei stari de echilibru, nu este altceva decat succesul. Pentru a simti ca se bucura de succes, oamenii nu cauta numai rezultate extrinseci, adauga realizatorul studiului, adica salariu, promovare, securitate, statut, ci si recompense intrinseci: noi abilitati, stima de sine si autoimplinire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil!

Jim Rohn, unul din cei mai cunoscuti si apreciati consilieri in domeniul succesului, ce a sustinut conferinte pe tema dezvoltarii personale, in fata a peste 4 milioane de oameni, de pe 5 continente, prezinta in „Cele 5 elemente ale vietii”, elementele necesare pentru a avea succes pe toate planurile. Oferind sfaturi si exemple inspirate, autorul sustine ca pentru a ne schimba viata, trebuie sa pornim de la filozofia care ne ghideaza. Fara a stirbi ideea de individualitate, ideile sunt grupate in 4 sectiuni: atitudine, filozofie, activitate, rezultate si stil de viata. Practic daca operam modificari la nivelul acestor elemente, putem obtine implinirea mult visata.

Una din cele mai importante idei ale lui Jim Rohn este faptul ca succesul trebuie atras, nu urmarit. Modelandu-ne atitudinea, demaram procesul trecerii la actiune. Actiunea genereaza la randul ei rezultate noi, care ajuta la recladirea increderii in sine. Increderea implica din nou alte actiuni, urmand sa consolideze atitudinea.

Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  Creează o atmosferă de bucurie și sărbătoare în casa ta în aceste zile: Cele mai frumoase coronițe de Paște, pot schimba radical aspectul locuinței tale! De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake!

In concluzie, cheia obtinerii succesului porneste de la atitudine. Asadar, incetand sa dati vina pe ceilalti si devenind proactiv in planificarea viitorului, veti evolua spre scopurile profesionale si personale, simtindu-va mai impacati si mai fericiti.

Autor carte: Jim Rohn

Colectia Cunoastere si Autoeducare Motivational; Editura Amaltea

In perioada 15 februarie- 15 martie 2010, -25% reducere la orice carte comandata


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri