Simona Catrina este cunoscuta pentru condeiul sau fabulos, pentru stilul inimitabil, spectaculos si plin de umor.
Simona Catrina este cunoscuta pentru condeiul sau fabulos, pentru stilul inimitabil, spectaculos si plin de umor. Volumul “Sex in (per)versiune clasica” este o antologie de texte avand ca subiect incercarile cuplului de a-si pastra prospetimea (sau macar demnitatea ori functionalitatea!) in materie de sex.

“Dupa ce ea i-a facut lui o surpriza si l-a potcovit cu un prezervativ portocalos, el a ramas in tarcul aceluiasi regn si s-a apucat sa plimbe pe burta ei o boaba de strugure. Asa vazuse in filme si citise ce-a scris un bou la posta redactiei in Penthouse. Doar ca bobul de tamaioasa era cam rece si, dupa ce el l-a indesat de citeva ori in buricul ei, cam cum asaza rugbistii balonul in gropita inainte de a-l pocni, ea a tresarit - iar el a fost indus in eroare, a crezut ca ea tremura de placere. Asa ca a insistat, iar ea n-a mai facut fata substantialei gadilaturi. I-a chitait intr-un ris pe care si l-a camuflat disperata, ca sa nu creada el ca ea isi bate cumva joc de tumultul unor stari asa de profunde. Din scremerea subita de a-si infunda hlizeala, un sughit dubios a iesit din gitlejul ei, iar el a incremenit. A crezut ca ea s-a inecat cu guma, asa cum mai facuse candva, in acelasi context. El s-a speriat si-a ramas cu strugurele-n falanga. Pana sa se edifice daca ei i se desfundase traheea sau nu, penisul lui s-a retras civilizat de unde venise”.

Editura: Zada Media
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Editura Publisol lansează “Patru decenii în serviciul Casei Regale a României Memorii 1898-1940”, de Eugeniu Arthur Buhman Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri