Ea este alpinista Coco - Crina Popescu. Este increzatoare, sigura pe sine si optimista. Este de o maturitate incredibila. Este modesta si sensibila. In data de 15 mai, Coco a plecat sa cucereasca un altfel de vis american.

Provocarea este aceea de a deveni cea mai tanara alpinista care a cucerit vreodata circuitele Seven Summits si Volcanic Seven Summits. Trebuie sa explicam putin ce inseamana acesti termini, in lumea oamenilor care se lupta cu inaltimile. Este vorba despre un circuit care implica cucerirea celui mai inalt munte si al celui mai inalt vulcan, de pe fiecare continent in parte. Acesta este un mare vis pentru un alpinist de performanta - cucerirea muntilor. In lume, doar 12 femei au reusit sa parcurga aceste trasee pana acum, iar cea mai tanara dintre ele este Samantha Larson, care avea aproape 19 ani atunci cand a terminat Seven Summits.

“Expeditia America de Nord“ inseamna pentru Coco, cam ceea ce exprima vorba romaneasca a “impusca doi iepuri dintr-un foc”, pentru ca obiectivele expeditiei sunt escaladarea celui mai inalt varf al continentului, Mt. Mckinley (6.194m) din Alaska si al celui mai inalt vulcan al continentului, Pico de Orizaba (5.636m), din Mexic. Un eventual succes pe Mckinley va insemna pentru tanara alpinista urcarea celui de-al cincilea varf din Seven Summits dupa Elbrus, Kilimanjaro, Aconcagua si Carstensz Pyramid iar ascensiunea pe Pico de Orizaba ii aduce cel de-al saselea varf din Volcanic Seven Summits. Expeditia va dura 2 luni.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

De la 6 ani si jumatate, Crina merge pe munte cu tatal ei, Ovidiu Popescu si de atunci, cucerirea muntilor, pare o joaca. Iar dupa ce am vorbit cu ea, aproape nimic nu ma poate face sa cred ca nu va reusi sa atinga aceste obiective din America de Nord. Crina m-a adus repede cu picioarele pe pamanant: “Aaa, nu se stie. E vorba despre multi factori, mai ales vremea. Daca nu reusesc acum, oricum ma voi intoarce sa termin ceea ce am inceput”.

  • "Fiecare ar trebui sa se aiba model pe el insusi"

Totusi, modul in care exprima Coco siguranta de sine, este uimitor. Vorbeste cu atat de multa pasiune despre ceea ce face incat cu greu iti mai vine a crede ca fata asta nu va atinge orice isi va propune in viata: “Eu am foarte multa incredere in mine si in ceea ce fac. Imi place sa merg pe munte si o fac pentru mine, nu pentru altii. Mie nu mi se pare un lucru atat de extraordinar cum li se pare celorlalti. Sunt multumita cu ceea ce sunt, sunt multumita cu mine insami. Eu fac ceea ce imi place, lucru care ma face foarte fericita. Si, eu mai cred ca fiecare ar trebui sa se aiba model pe el insusi”, spune Crina.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri