soacrele astea....

va multumesc din suflet doamna pinicuta!
si ma iertati ses dak vam suparat dar deja suntem disperati si nu mai stim cum sa procedam! nu doresc nimanui sa treaca prin ceea ce trec eu cu david! in orice caz multa sanatate si cine poate sa ma ajute va implor sa o facetzi! mai trebuie sa strangem inca 2800 euro k sa mergem la turcia ! banca transilvania numar de cont iban : RO45BTRL020501201U48909XX deschis pe numele meu POP IULIA ALEXANDRA! VA IMPLOR daca puteti sa ma ajutati! suntem deja disperati si nu mai stim ce sa facem! va implor din tot sufletul! orice donatzie ajuta!
somotiucu
Postat pe 8 Februarie 2010 17:30
multumesc pt cont! eu cu ce voi putea te voi ajuta!
si pinicuta iti dau dreptate pt k doamne feri numai cele care au trecut prin asa ceva stiu cum e ! bebe al meu a fost mic in greutate si foarte tare m-am speriat! nu e ceva grav ii multumesc domnului! multa sanatate pt bebe al tau somotiucu, david daca nu ma insel!
ale_micutza
Postat pe 8 Februarie 2010 17:50
Da! La pensie o sa i trimit si eu ceva bani! Nimeni, nu si-ar putea permite sa glumeasca, sau sa cerseasca, bani pt, un copil bolnav! Am deschis un topic pe ;Kudika, unde scriam despre , un stranepot, bolnav de ;retard psihic, autism, are 8ani. Nici eu n-am fost crezuta! M-i s-au adus, comentarii vis sa vis ,de acest subiect! Ar fi fff, bine daca, acel baiat de 8ani ar fi sanatos, nu vorbeste, nu gandeste, este fff, nervos, nu aude, traieste in lumea lui de vis!! O lume necunoscuta noua! Este groaznic! Nu v-a face scoala niciodata, este mut, surd, retardat! Mama lui uneori nici nu primeste banii putini , care i revin pt, ingrijirea lui, lunara! Este groaznic! Are nevoie de multe vitamine care toate costa! Numai un parinte care are un copil bolnav ,poate intelege ;durerea; acestei familii greu incercate! Nu vreau sa va critic stiu ca suntem suspiciosi ca; apar, tot felul de anunturi dar pe net aici nu se poate pune copia diagnosticului unei persoane bolnave. Sa dea Dumnezeu, sa fiti ferite de boli si nenorociri in familii! De asemenea sa le dea Dumnezeu, minte ;soacrelor;; sa va lase n pace! BARBATILOR, aveti grija de femeia de langa voi! Nu le lasa ti pe mamele vs, sa va streseze, nevestele! Face-ti, cum face fiul meu cel mare, chiar daca , eu am dreptate, tot eu sunt de vina!! pt, ca daca ma supara, eu il iert ,ca i fiul meu!! Eu nu ma pot supara pe el!! Asa ca, i mi asum si vina , desi nu sunt de vina!! Asa suntem cu totii fericiti!! Va doresc ;liniste fericire, crestere la ;bebey! Sa creasca mare si cel binevenit anul acesta!
Jojolin
Postat pe 8 Februarie 2010 18:51
Vreau sa incep intai de toate prin a imi justifica cumva acea pornire si a-mi sustine acel punct de vedere de mai devreme.

Cum spunea kidz003337, ca nu si-ar permite nimeni sa glumeasca si sa cerseasca pentru un copil care nu ar fi bolnav, eu nu sunt de aceeasi parere. Multe astfel de cazuri mi-au venit si la usa, le-am intalnit si pe strada, cand eram la plimbare cu copilul si pentru ca parca eram agasata de ele intr-o vreme, am decis sa aflu cat este realitate. Nu cred ca va surprind sa spun ca nici macar 1 caz nu era real. Ei bine, pentru aproape toate, m-am oprit si am dat bani, cat mi-am permis pentru fiecare. Nu e o avere, insa un simplu cersetor de iti ia cosul de la hipermarket si il duce la loc, recuperand el cei 5 mii lei vechi, castiga ENORM in acea zi. Nu zic ca nu ii dau, pentru ca il vad amarat, dar vreau sa spun ca eu nu saracesc, dar daca acel cersetor si-ar lua de mancare sau haine, i-as mai da si eu, mai multi. Dar pentru ca atunci cand pleaca din parcarea de la hipermarket, urca intr-un A6, mie una mi s-a luat de a mai da bani oricui si oricum.

Si prin urmare, din acest motiv, am vrut o descriere la profil, o poveste in 3 cuvinte cu copilul respectiv, o poza eventual cu un diagnostic. Stiu ca nu e usor sa ai un copil foarte grav bolnav acasa. Sunt de acord ca cea mai crunta pedeapsa pentru un parinte este sa-si ingroape copilul. Daca spuneti ca aceasta mamica este veche pe forum, nu stiu. Eu nu o stiu, nu are descriere, am tot dreptul sa ma revolt in atmosfera unei tari pline de sarlatani, de la cei ce cersesc in straie rupte, pana la cei imbracati in Armani si conduc tara. Asa ca, permiteti-mi sa fiu reticenta si sa nu arunc cu banii. daca am suspiciuni si sa aloc acei banuti copilului meu, in loc de a ii da unui om ce nu isi permite sa-si achite motorina la Q7.

Ma rog, daca voi spuneti ca o cunoasteti si asa este cum spune, daca intr-adevar este un caz real, eu particip cu drag. Ar fi inuman din partea mea sa nu fac asta pentru un suflet care sufera. Mi se pare insa suspect faptul ca este de atata timp pe acest forum (nu stiu de cand, dar pare sa fie foarte mult din cate inteleg) si sa nu aiba decat 1 prieten in lista ieri si azi inca 1.

Parerea mea..

Si nu, nu m-am suparat, sunt doar iritata daca este inca un caz fals care apeleaza la spiritul matern al femeilor de aici, cu credinta ca daca e o minciuna, Dumnezeu va pedepsi. Eu una sunt ceva mai realista si tocmai ce mi-am sustinut punctul de vedere cu cateva argumente.

Va multumesc pt timpul acordat mesajului Offtopic si promit ca la urmatorul voi fi "pe topic".

Seara buna! Si ... buna pace cu soacrele!
ses
Postat pe 8 Februarie 2010 21:03

P.S. Si raman inca la ideea mea, ca toata activitatea acestui utilizator, se desfasoara DOAR in ziua de 08 febr 2010. Si nu pare deloc a fi utilizator vechi.

Notificari
somotiucu si anaROBERT au devenit prieteni (8 Februarie, 19:20)
somotiucu si-a modificat statusul in "" (8 Februarie, 14:08)
somotiucu si ginutavrabiuta au devenit prieteni (8 Februarie, 13:55)

...la care se adauga si un mass, pe care l-am citit si aici ceva mai sus, atat si nimic mai mult.

As vrea sa stiu din pura curiozitate, unde este restul activitatii, inainte de 08 februarie 2010, pe privat sau in alt topic, ca sa nu mai deranjam aici.
Multumesc.

ses
Postat pe 8 Februarie 2010 21:56
ses desi la inecput cand ai scris mesajul acela mi s-a parut cam urat din partea ta...incep cred sa-ti dau dreptate........ma refer ca noi niciodata nu ne interesam sa vedem daca chiar e adevarat ceea ce scrie o persoana care "are nevoie de bani".
M-am uitat si eu peste profilul somotiucu,nu zic ca e adevarat sau nu ce scrie ea.... dar ce nu-mi place ca scrie si pe topicul asta si pe acela din Oradea (decat pe astea doua am vazut la activitate pt ca arata ultimele postari) ca am revenit....daca revii inseamna sa fi fost vvreodata pe acest topic,numai daca a fost cu al nume....pt ca am cautat-o pe ambele topicuri si n-am gasit-o pe niciunu, asa ca nu avea cum sa revina zic eu.....poate gresesc si imi cer scuze si doresc insanatosire grabnica .....iar daca nu gresesc at consider un lucru f urat.
Persoanele care ajuta un om la nevoie au tot dreptul sa stie mai mai multe informatii tinand cont de zilele noastre unde multi oameni numai stiu cum sa pacaleasca.

V-am pupat

bau
Postat pe 8 Februarie 2010 22:35
Mony, multumesc.
ses
Postat pe 8 Februarie 2010 22:53
buna fetelor....e greu de crezut ca se intampla asa ceva...pe spinarea unui bebelus care este o fiinta umana nevinovata dar intrebarea este oare chiar are un copilas sau totul este inventat?...dara daca are dreptate imi pare sincer rau imi cer mii de scuze si ii doresc tot binele din lume iar daca incearca sa pacaleasca lumea atunci sper sa fie pedepsita.pupici
anaROBERT
Postat pe 8 Februarie 2010 23:29
Pentru mine este greu de crezut cat de usor puteti fi inselate. Sa nu intelegeti ca sunt impotriva ajutorului sau insensibila! Nici gand! Dar nici naiva, nu-mi permit. Am niste principii pe care incerc sa le respect.

De aici, vine intrebarea mea pentru anaROBERT, care, din cate observ eu, este PRIETENA cu somotiucu.Tu ai idee cine este somotiucu? Sau in lista ta de prieteni adaugi pe oricine, doar asa... ca sa ai o lista bogata? Eu am cateva prietene, despre care iti pot spune ca nu le-am adaugat in lista din prima zi. Cred ca nu oricine merita statutul asta si cand spun asta, nu exagerez cu nimic.

Vreau totusi sa intreb si pe pinicuta daca mai este la fel de sigura ca la inceput ca povestea este reala. De asemeni si pe soacra noastra kidz003337.

Si revin cu intrebarea, cine e somotiucu???
Poate ne ajuta , ca se pare ca stie mai multe ca noi...

"ale_micutza Data: 2010-02-08 17:05:57
nu te supara "ses" da mie mi se pare k esti prea sigura k doamna sau domnisoara insala! nu e de joaca cu asa ceva! si nu cred k ar face asa ceva cu toate k e de mult timp pe acest site!
dar mno fiecare cu parilele lor!"

Hai sa iti spun eu cum stau lucrurile, ale_micutza... Tu stii ca somo...bla bla este pe saitul asta de mult timp, dar nu stii macar daca e doamna sau domnisoara????
Pff... Ce naiva esti !
Trimite-i bani.

Si pentru restul fetelor, verificati inainte! Eliminati intai sansa sa fie o sarlatanie si apoi donati cat vreti, cat va lasa inima si va permiteti. Daca vorbiti cu sotii vostri si le spuneti "vreau sa donez bani pentru un copil bolnav de pe internet" .. ei ce zic? Faceti o proba.
Primesc d-astea zilnic pe messenger: "Ajuta un copil bolnav. Nu ai inima daca stergi mesajul. Pentru fiecare click nush unde, copilul primeste 5 centi de la yahoo"... bla bla.. Sau pe mail, trimise FW de la "prieteni". Doar nu credeti si rahaturile astea!

Vreti? Va demonstrez ca nu e nici macar 1 real.
Si in ceea ce priveste somo..."domnisoara", 99,9% din mine nu crede nici un cuvant.

Imi cer scuze pentru modul usor imperativ, dar m-am cam atasat de gashca de aici si-mi sunteti dragi, cele cateva cu care am schimbat vorbe pana acum... si mi-ar fi necaz sa permit sa va dati banii aiurea. Deci nu zic nu, ci zic doar ... VERIFICATI intai cui vreti sa dati bani.

Va pup si, sincer, daca nu vrei sa mai vorbiti pe viitor cu mine, am sa inteleg.
ses
Postat pe 9 Februarie 2010 00:28
draga ''ses'' este problema fiecaruia cum priveste situatia lui somoticu nu esti tu in masura nici sa dai sfaturi nici sa judeci pe nimeni oricare ar fi adevarul este alegerea fiecareia dintre noi cum privim situatia si daca ajutam sa nu si evident nu este problema ta nici ''lista mea de prieteni''asa ca te rog hai sa ne rezumam la ce ne priveste fara critici si fara sa judecam.
anaROBERT
Postat pe 9 Februarie 2010 00:55
hai fetelor nu va suparati.....
ses te cred ca esti suparata pt ca multe persoane fac lucruri urate sa castige bani dar trebuie sa intelegi ca avand copii oricare dintre noi poate cade usor in "plasa" gandindu-ne la copii nostrii si ne arucam sa ajutam persoanele fara sa mai ne gandim ca o fi adevarat sau nu.Eu chiar te inteleg si dupa ce mi-ai atras tu atentia am cautat si eu si am vazut ca intr-un fel ai dreptate,dar pt chestia asta nu are rost sa te iei de celelalte fete care la randu lor au crezut si probabil s-au impretenit cu somoticu( nu conteaza doamna domnisoara,barbat femeie) dorind sa-i ofere un sprigin.
Apropo ce mai face soacra ?
bau
Postat pe 9 Februarie 2010 01:12
anaROBERT ce mai faci? ai iar program de noapte ?
nu te supara pe ses cu siguranta nu a spus din rautate dar na asa mai actionam cateodata la suparare
bau
Postat pe 9 Februarie 2010 01:15
:)) nu m-am suparat dar sincer ma deranjat faptu;;cu lista de prieteni''nu are nici o legatura nu o cunosc pe aceasta somonicu dar cum ai spus si tu oricare dintr noi are copii si se poate pune in pielea ei.ce sa faca soacra tot cu ''problemele ei :))
anaROBERT
Postat pe 9 Februarie 2010 01:17
tu ce mai faci mony ce iti face comoara si mai ales''soacra''?
anaROBERT
Postat pe 9 Februarie 2010 01:25
comoara mea doarme si maine dim imi da trezirea......
Socrela ca de obicei imi face zile "frumoase"...azi i-am zis caci cand o sa mor ,o sa mor din cauza ei,de inima rea ..... si sotu o inceput sa rada cand a auzit :p
Voi cu cate camere aveti apartamentul?
E greu sa stati atatia in apartament la noi e greu sa stam 4...barem daca ar mai fi si altii....
bau
Postat pe 9 Februarie 2010 01:39
noi avem un apartament cu 4 amere un dormitor noi unu ''baba'' asa am poreclito si unu ''magotii''' adik cumnatii.noi ne evitam pe cat posibil in casa nu avem in comun nimic nici o scobitoare dar na tot dam nas in nas in hol in bucatarie este inevitabil...ce sa fac unde sa ma duc traim intr-o lume mult prea rea iar viata este si asa grea nu am ce sa fac si in plus este si copilul dar am invatat sa ii tratez cu indiferenta si sa ma consolez ca intr-o zi vor plati pt tot
anaROBERT
Postat pe 9 Februarie 2010 01:43
anaROBERT imi pare asa rau ca trebuie sa treceti prin atatea....
Din ce oras sunteti?
La programul prima casa nu a-ti incercat?Sau la ANL?
Noi vrem zilele astea sa ne bagam dosar la ANL si sa intrebam ce si cum la programul prima casa ca nu se poate asa,trec repede anii,va creste si copilul mare si eu nu vreau sa treaca prin ce trecem noi , sa-i fie greu , as vrea sa poata macar el sa aibe locusorul lui....
Si de ignorat e f greu ...si sa fi tot timpul nervoasa si agitata...copilul simte...e greu
bau
Postat pe 9 Februarie 2010 01:54
da asa este ai perfecta dreptate sunt constienta dar alta varianta nu am si de ajutat cine sa te ajute in plina criza.sunt din constana am dosar la ANL badat de 2 ani astept acum in 2012 poate avem noroc iar la prima casa mult prea multe acte si bank nu iti da decat sperante iti trebuie o suma importanta sa te poti baga la un asa program si apoi mai este varianta ca pe o perioada de multi ani o sa platesti o gramada de bani daca nu mai este de munca sau se intampla ceva(doamne fereste)imediat iti ia si casa si ce ai platit pana in momentul respectv....deci sanse 0.stiu este greu este o situatie grea cel putin mie cu toata indiferenta si cu toata parerea de rau imi este greu dar mi-au facut multe care dor si chiar daca au trecut atatea luni si-au lasat amprenta in suflet.eu nu pot fi pasiva ma afecteaza totul oricat de minor ar fi
anaROBERT
Postat pe 9 Februarie 2010 02:00
Buna dimineata!!
Nu mai are rost sa spun ca nu am vrut raul nimanui in ultimele mele mesaje. Pot spune ca pentru a nu mai continua subiectul aici, am scris cateva randuri pt anaROBERT pe privat si o rog sa le citeasca atunci cand are ocazia.

In rest, cu soacra, draga mony :), pff... sunt tot mai uimita. Are internet acum si ma bombardeaza cu mesaje ca ne-a venit nush ce plic, sa vina sa-l aduca... bla bla.. ca i s-a facut dor de noi si ca daca am nevoie sa merg pe undeva, la cumparaturi, sa ii zic sa vina sa stea cu pustiu. Pai timp de 1 luna, unde a fost? Nu am facut cumparaturi o luna? Nu am mancat ? I-am explicat ca m-am descurcat si i-am zis ca imi las copilul dormind in casa si fug cu lista in mana, asa cum fac de 1 an de zile. Nu stiu cum sunt alti copii, dar cand merg cu al meu la magazin, apai nimic nu ii rezista in cale si daca nu agata el tot ce e pe rafturi, tipa, face urat. Plus ca eu am si durerile de coloana, deci mai bine singura si pe fuga :)

Daca nu as sti, as crede. Dar defapt, in cateva zile tre sa vina fi-su in tara si cred ca a auzit si ea si acum incepe episodul "ce soacra buna sunt eu".


mony, dar ce a zis socrela ta cand ai zis ca mori de inima rea, din cauza ei? ;))
anaROBERT, scuze daca indraznesc (sper ca ti-a trecut supararea :P), ai incercat sa vorbesti cu soacra, cu cumnatii? Adica sa le spui ca si tu poti sa faci rau, dar fiind in aceeasi casa, copii la mijloc... sa lase si ei veninul... bla bla

ses
Postat pe 9 Februarie 2010 09:45
buna dimineata tuturor! nu am mai pus poze pe site pentru k imi dadea erori si de aceea nu am reusit sa fac nimic!
dar astazi am pus poze cu david!
si da sunt de mult pe site inca din iulie dak nu ma insel!
atunci am avut niste probleme cu sotul si multe dintre forumiste m-au ajutat cu sfaturi! dar toate astea nu conteaza!
si ma iertati dak eu v-am deranjat cu ajutorul meu! stiu k dumnezeu e sus si vede dar sa ajute si el sa nu trecetzi voi prin ceea ce trec eu!
nu stiti voi ce greu este sa vezi alti copii pe strada sau in supermarket k se minuneaza la jucarii sau stiu eu... si al tau sta k o leguma aks! si knd doarme sa te gandesti... doamne oare e bine? respira? oricum facetzi cum doritzi dumneavoastra pentru k eu nu pot sa va oblig sa ma ajutati, mai ales sa ma credetzi! multa sanatate!
somotiucu
Postat pe 9 Februarie 2010 09:58
hellooo! sincer sa va zic soacra mea a murit chiar de ziua mea acum 1 an jumate! si era o femeie foarte buna! dar poama rea din povestea asta este socrul meu! pfuuuaaiii cu omul ala nebun nu ma pot inteleje deloc! ma dispera la culme! voi cum sunteti? sau numai cu soacrele avetzi probleme???
ale_micutza
Postat pe 9 Februarie 2010 10:30
soacra ....socru ce mai conteaza tot poame acre sunt eu nu am socru dar am o soacra care face cat 5 socri si 5 soacre te puo
anaROBERT
Postat pe 9 Februarie 2010 10:55
Asta da! E o chestie noua, cu socrul..

Pff... aiurea.
Si ce divergente ai cu el? Adica o soacra se ia de nora nush...mai mult pe chestii femeiesti. Dar el, ca barbat? Nush, m-ai facut curioasa.

ses
Postat pe 9 Februarie 2010 11:00
eu cred ca el ar trebuie sa respecte ca na totusi---diferenta dintre barbat si femeie pe soacra o cred ca de are o gura ct o sura dar socrul ce are de comentat?
anaROBERT
Postat pe 9 Februarie 2010 11:03
va rog dak puteti am pus pozele la profil k acum merge! k sa nu mai fie probleme
somotiucu
Postat pe 9 Februarie 2010 11:04
ioi nu ma intrba....ma streseaza la culme cu toate nu il suport! noroc k sotul imi da dreptate si nu ne certam din cauza asta nimic nui convine! noroc k stam la 100 km distanta si nu trebe sa il vad prea des! adik mno il vad o data sau de 2 ori pe an! k pe cand ne anunta k vine la noi noi plecam de aks
ale_micutza
Postat pe 9 Februarie 2010 11:09
eu personal m-am uitat la poze dar cum nu ma pricep la asa ceva nu ma pot exprima....habar n uam dar pozele le-am vazut nush somoticu scaneaza actele necesare care ti-ar intari credibilitatea si trimite-le prin email sau eu stiu asa poate ai mai mult noroc si te vor ajuta io stiu ce pot sa iti spun
anaROBERT
Postat pe 9 Februarie 2010 11:09
ale_micutza esti tare pai zi mersi ca nu trebuie saa il vezi prea des ooooo esti un caz fericit care nici n use aseamana cu al nosteu(din fericire pentru tine)dar sti ce este cel mai bn in toata treaba asta?ca sotul este cu tine si ca este de partea ta.pupici si sanatate
anaROBERT
Postat pe 9 Februarie 2010 11:12
deci fetelor, daca voi va plangeti de soacre...eu trebuie s-o impusc pe a mea...ganditi-va ca femeile acelea meschine si perfide si rele si malefice din telenovele sunt mici copii pe langa socrosenia mea!!!
diana_maria_kidz
Postat pe 9 Februarie 2010 11:23
ce tare esti diana_maria dar ai dreptate oricum se aseamana cu alea din telenovele poate chiar asta incearca sa faca sa le copie pe alea sa para din uniunea europeana :))
anaROBERT
Postat pe 9 Februarie 2010 11:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
AFTER SCHOOL CLUBUL ISTETILOR DIN CONSTANTA (SCOALA DUPA SCOALA) 1 De la: kidz001127 13 Iulie 2009 16:11
Vand SCAUN inaltator pentru copii, bebelusi 1 De la: teta2k 17 Iulie 2010 15:17
Slabitul 4 De la: tatusilvia 1 Aprilie 2009 16:10
Calendare personalizate pentru 2010 1 De la: alexandra 1 Noiembrie 2009 13:47
Un pic de ajutor, va rog.. 242 De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:33
Setari Cookie-uri