|
VAND CARUCIOR LANDOU CU SISTEM DE LEGANARE . Este ca nou, folosit de max 5 ori.- Maner reversibil; - Posibilitate de leganare; - Cosul se poate detasa de cadrul caruciorului si poate fi folosit ca scaun de masina sau pentru transportul bebelusului. - Se poate monta cu fata sau cu spatele spre parinte; - Capotina reglabila; - Spatar cu pozitie reglabila, pana la pozitie orizontala; - Suport de picioare reglabil; - Husa pentru picioare; - Roti duble si pivotante pe fata si pe spate; - Cos pentru cumparaturi; - Prevazut cu suport pentru sticla pe maner; Pret 350 ron. |
||
|
new_mary_2007 Postat pe 8 Mai 2009 12:41 |
||
|---|---|---|
buna...mai e valabil anuntul?imi poti trimite poze?multumesc
|
||
|
rodana_kidz Postat pe 30 Mai 2009 22:59 |
||
|
mai este valabil anuntul? id mes de messenger ynu_82 poate trimiti si niste poze |
||
|
|
||
|
ynu_82 Postat pe 5 Iunie 2009 18:52 |
||
|
Vand Carut Baby Care - Trei trepte de reglare a spatarului, pana la pozitie orizontala. - Inchidere centralizata cu ajutorul unui buton situat pe maner. - Doua moduri de balansare. - Cosul se detaseaza de cadrul caruciorului si poate fi folosit ca scaun de masina sau pentru transportul bebelusului. - Poate fi montat pe cadru cu fata spre mama sau cu fata spre directia de mers. - Masuta pentru copil, cu loc special pentru biberon. - Compartiment de depozitare pentru parinti, in spate, prevazut de asemenea cu nisa pentru biberon; buzunar de depozitare. - Suport pentru sprijinul picioarelor, reglabil pe inaltime. - Frana pe rotile din fata; suspensii atat pe rotile din fata cat si pe cele din spate. - Blocaj/pivotare a rotilor din fata. - Husa pentru picioare; hamuri de siguranta. - Material: f, tercot. - Cos pentru cumparaturi, detasabil pentru spalare. - Greutate: 12 kg. - Greutate cu ambalaj: 13.55 kg. Pret 150 ron trimit poze pe mail |
||
|
xenna_kidz Postat pe 27 Iunie 2009 16:37 |
||
| m-ar interesa cel cu pretul de 150 ron-de unde esti? | ||
|
dadylaly Postat pe 27 Iunie 2009 16:40 |
||
| da ma poti contacta la utilizatoul xenna sau pe mail la macoveialbertina@yahoo.fr | ||
|
xenna_kidz Postat pe 28 Iunie 2009 20:01 |
||
| Pt carutul de 150 ron trimit poze pe mail | ||
|
xenna_kidz Postat pe 28 Iunie 2009 20:02 |
||
| Buna, Mai e valabil anuntul?? Daca da, imi poti trimite poze pe elly_sv@yahoo.com sau suna la 0745700124?? Eu sunt din Suceava. | ||
|
elly_sv Postat pe 25 Noiembrie 2009 16:41 |
||
| Mai e valabil anuntul?? daca da, iti dau adresa mea de mail elly_sv@yahoo.com. sau mess elly_sv. | ||
|
elly_sv Postat pe 25 Noiembrie 2009 16:43 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Hannah Montana | 1 | De la: letice 28 Octombrie 2009 13:21 |
| vand infacol, gaviscon infant, sudocrem, bepanthen | 6 | De la: Raisa_Lory 26 Ianuarie 2010 23:39 |
| vand carucior 3 roti,220lei | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:54 |
|
|
||
| CALENDARE SI AGENDE PERSONALIZATE CU FOTOGRAFIILE DVS. | 4 | De la: tessy 24 Noiembrie 2008 14:18 |
| Vand scaun de masa Hauck Mac Baby Deluxe - nou 150 ron | 4 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:08 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună