soacrele astea....

Pentru voi mereu! Nuuuuuuuuuu numai de ziua imprumutata! A iubirii!
Jojolin
Postat pe 9 Februarie 2010 20:32
stefystefy draga ce va zic voua stai linistita ca ii zic si soacrei ....asa ca are drept la replica daca asta nu te lasa sa dormi noaptea
bau
Postat pe 9 Februarie 2010 21:26
Sarna socrela, multumim si noi!

As avea si eu un punct de vedere cu privire la mila soacrelor care tin nurorile in casa lor. Ei bine, o mama, cand face un copil, nu-l face sa-l lase in voia sortii sau sa il creasca pana la 18 ani si apoi sa-l arunce-n strada. Are grija lui, atat cat o tin si pe ea curelele, pana cand are si copilul nevoie. Daca si l-a educat sa fie lichea si-l are pe cap pana moare, sau daca a dat ghinionul peste el si societatea i-a "bagat" cheltuieli mai mari decat veniturile, iar e de datoria ei, ca daca are un acoperis, sa i-l ofere si lui.
In momentul in care copilul sau si-a intemeiat o familie, atunci datoria ei de mama se extinde pe intreaga familie sa zicem nou-creata. Doar nu o sa il tina doar pe fi-su si pe nepot si nora ii da in strada.

Cu alte cuvinte, ce vreau eu sa subliniez, este ca nu se considera mila faptul ca o mama isi tine copilul in casa ei chiar si cand acesta are o nevasta si un copil. Este ceva ce eu consider firesc. Asta inseamna sa fii parinte. Mila e cand un strain face asta pentru copilul tau. Nu?

ses
Postat pe 9 Februarie 2010 22:32
Nuuuuuuuuuuuuuu , mi se pare corect! Cum sa stea in casa lor copilu(lbarbatul vs) din mila???!! Casa am primit o tocmai pt, ca aveam, copiii!
De aceea si ei, au dreptul in casa ns! Niciodata ,nu mi-as primi copiii, acasa, din mila, indiferent din ce motiv ar fi, ei nevoiti sa se-ntoarca, ei acasa!Acum la mine sta de 3 luni fratele norei mele, tocmai din Cuba! Crede ti ca l consider milog la poarta mea???! Nu! Am un sentiment de compasiune pt, el! Si de cand este el ,gatesc ,mai mult si mai bun, sa nu se simta, prost aici! Am primit un strain in casa si atunci pe; fiul meu, iubita lui sau nepotii, sa i consider milogi/??!! Asta,,,niciodata;! La poarta mea in casa mea ,nimeni nu este ;milog;!
Jojolin
Postat pe 10 Februarie 2010 09:10
DA!!!!!!!!!! SES!!!!!!!!! AI DREPTATE!!
Jojolin
Postat pe 10 Februarie 2010 09:11
oo fetelor am lipsit si eu un pic si va faceti de cap ma bucur in primul rand ca nu sunt singura de aici care nu este ''de aceiasi parere''cu stefystefy dar totusi as vrea sa ii transmit sa isi vada de farfuria ei eu nu am criticat pe nimeni nu am facut decat sa dicut cu mamicile pe forum sa ne spunem offurile sa ne dam un sfat sa ne dam cu parerea cea care a criticat este ''ea''fetito nu esti in masura crede-ma si nici nu iti permit in cazul in care ai intrat pe topicul asta sa comentezi te rog sa iei curba la dreapta si sa te orientezi pe ''carti colorate''ca am inteles ca esti''mai mica''asa ca te rog sa nu mai aud discutii la adresa mea ca ma pot supara tareeeeee.pupici mamicilor
anaROBERT
Postat pe 10 Februarie 2010 10:42
uuuuuuups cum suna asta: "ma pot supara tareeeeee'" si ar trebui sa ma sperii? da cum faci tu cand te superi?
mai mai mai...ce le mai deranjeaza pe unele adevarul
stefystefy_kidz
Postat pe 10 Februarie 2010 13:58
ce fac femeile gen stefystefy cand se plictisesc ... se dau in spectacol pe net
bau
Postat pe 10 Februarie 2010 14:08
Pfff....
ses
Postat pe 10 Februarie 2010 15:30
nu numai ca se dau in spectacol dar se pare ca are probleme serioase......................stefystefy nu ar trebui sa te sperii ca nu am un rol de sperietoare si crede-ma nu ma cobor la nivelul tau ca ar insemna sa ma pretez la prostia de care dai dovada asa ca am sa te las sa te scalzi in prostia ta....dar ai grija..nu te inneca nu de alta trebuie sa fi si tu soacra
anaROBERT
Postat pe 10 Februarie 2010 17:53
Fetelor! Am intrat pe acest subiect pt, ca voi discutati de ;problema soacre'! Nu vreau sa va critic nici sa va impun ceva! Sunt soacra de ceva ani, iar daca aveti nevoie de un sfat intrebati-ma, va raspund, nuuuuuuuuuu ,,,va critic daca; aveti alte pareri ca mine! E normal sa aveti! Dar va rog, nu va ;contrati. nu va jigniti! Fiecare ,este libera sa scrie ce doreste! Nu va mai jigniti! Nu-i frumos! E normal, sa va discutati undeva ;nemultumirile; frustrarile! Nu????!! Macar asa va mai descarcati , cate un pic! N-am dreptate???! Am intrat pe ; Kudika,, era un subiect; Vreau sa mi ucid soacraaa!! Am intrat si eu ,am comentat in limita decentei, dar am intalnit niste femei pe care n-am cuvinte sa le calific! Una; a venit la ea, ;zdreanta de soacra-mea,, i-am interzis sotului sa mai vb, cu ;zdreanta; de masa! Nu mai vreau sa scriu cate sau scris! Sigur am comentat ca; aceea ;zdreanta; i-a crescut barbatul; buna rea e obligata s-o respecte! Vai de mine! Mi-au sarit in cap m-au jignit pe privat , nu le-am raspuns indecent, m-au scos de pe forum(eu pot intra cand doresc, dar nuuuuuuuuuuu, mai doresc!) Sa citesc asemenea postari! Apoi am deschis eu o tema,, Soacre mame de baieti haideti sa ne facem un topic al nostru(am scris este pt, persoanele ;educate si decente;)) Daca; ve ti intra ve ti vedea ce le debiteaza mintea la unele! Anul asta, am intrat doar sa le urez sarbatori fericite si an nou fericit! In rest n-am mai intrat! Fetelor,,,,,,,,,,, comentati-va fiecare ;offurile; si celelalte ;abtineti-va; de-a jigni!E liber sa si exprime fiecare ;opinia;! Indiferent ca are 16 ani sau 60 -80,,,,,,sau mai mult!! anaRobert, tu esti o fata , sincera si educata! Nu se merita sa va jigniti! Nu crezi ,puisor????!! Eu cred ca ,da;!
Jojolin
Postat pe 10 Februarie 2010 17:54
ale_micutza
Postat pe 10 Februarie 2010 18:26
cred ca anarobert a intrecut masura, eu nu te-am jignit si nici nu ti-am adresat vorbe urate, vad ca te simti frustrata de ceea ce am afirmat si te-ai aprins, iar cea mai buna solutie e sa ma ataci...din politete nu iti raspund cu aceeasi moneda, nu sunt proasta spre surprindera ta, iar daca te-a afectat afirmatia mea, nu pot decat sa constat ca am avut dreptate si ca te supara adevarul.
ma intreb ce ar zice soacra-ta daca ar afla cu cat dispret vorbesti de ea si scuteste-ma de alte justificari cum ca stie ce poama de nora tine in casa, ok?
fetele, cele care mi-ati dat putina dreptate, va multumesc si va doresc multa intelegere cu persoanele din jur si respectati-va pe cat posibil soacrele, sunt totusi mamele sotilor vostri, iar acolo unde nu exista cale de mijloc, evitati-le pe cat posibil. Sa auzim de bine!

iar pt mony: nu am timp sa ma plicitsesc, sunt o femeie activa, iar pe acest site intru sa mai ascult pareri si unde simt nevoia intervin, nu vad nimic rau in asta, as vrea ca pe viitor sa fii mai atenta in afirmatii, nu te vad chiar asa o persoana prea culta sa faci anumite afirmatii in necunostinta de cauza, sau te plictisesti si simti nevoia sa iti aperi "'prietenele de suferinta"? hmmmm....
stefystefy_kidz
Postat pe 10 Februarie 2010 19:12
fetelor am postat un anunt sa ma ajutati referitor la febra dupa vaccin si voi stati sa va certati offffffff....nu e nimeni sa ma ajute???????adika sa ma linisteasca?macar sa ma minta ca nu mai face febra orice..ca st disperata cand face febra 40
mada_sabina
Postat pe 10 Februarie 2010 19:22
situl e facut sa ne ajutam si sa ne spijinim nu sa ne certam va rog...
mada_sabina
Postat pe 10 Februarie 2010 19:23
bravo mada
aly_raz
Postat pe 10 Februarie 2010 19:30
Bravo socrela! Sustin ideea ta si sunt de acord ca s-a cam sarit calul intre anaROBERT si stefysftefy.

Sunt doar niste pareri, fiecare are parerea ei si daca esti impotriva, nu vad de ce sa te aprinzi. Adica.. si daca ajungi sa o jignesti pe cealalta, tot aceeasi parere va avea, nu? Cred ca pe aici trebuie sa incepem sa invatam (toate! a nu se simti cineva anume lezat) sa ne controlam nervii si pornirile, la modul general, lucru care ar ajuta si-n relatia cu soacra, in speta.

Eu una nu cred ca m-as ataca la comentariile lu' stefy, pentru ca am o prietena foarte buna cu care vorbim tot cam in stilul asta de direct. Adica nu prea ne cocolosim. Dar fiecare cum a fost obisnuita probabil. Oricum, ultimul tau post, anarobert, cred ca putea iesi putin mai... slefuit. Poate nu din respect pt stefy, ca nush daca se mai pune problema, dar macar pentru restul de pe aici.

Eu va recomand sa continuati pe privat decat sa incepeti sa va porciti p-aici. In fond, e si asta un mod de a te descarca. Dar mai...porno
Indiferent cine si de ce a avut dreptate, va rog sa reveniti la ton decent.

Mada, cu tot respectul, topicul este cu totul altul decat bolile bebeilor. Am participat toate cu raspunsuri, ieri parca, la cazul acela de febra, dar nu suntem doctore niciuna pe aici (cred) si chiar daca am fi, nu poti prescrie tratament unui copil fara sa-l vezi. Prin urmare, te rog din suflet, nu mai apela la forumuri cand iti face bebelul febra 40 si suna doctorul, daca nu exista posibilitatea sa il vizitezi sa sa vina el si cere-i lui parerea, pentru ca asa cum am mai spus, el cunoaste copilul de la nastere si stie daca are alergii si la ce, stie ce sa iti prescrie. Serios iti spun, nu e lucru de joaca pe forum, sanatatea copilului.
ses
Postat pe 10 Februarie 2010 22:04
stefystefy se vede ca nu ai mai multa minte.... si de politete nici nu se poate vorbii...nu vad sa existe la tine.....
Ai placerea mare de a jignii (nu-s prea culta ...deci is inculta).... fara a cunoaste persoana..... daca asa te comporti cu persoane care nu le cunosti nu vreau sa ma gandesc ce faci cu persoanele care le cunosti.
Acest topic nu este de cearta (cum se vede ca-ti place tie).... este de a vorbii fiecare despre soacra ei , lucru care tu poate nu ai inteles.....
Nu imi apar prietenele de suferinta doar nu mi se pare corect ceea ce faci tu ....
Vorbim aici ,spunem pareri pro si contra despre soacrele noastre si tu ai tot dreptul sa vorbesti despre soacra ta (daca ai ) in rest nu vad ce poti face pe un topic de genul asta.... sa pui paie pe foc ca sa ai cu cine te certa,nu pot sa te inteleg....mi se pare chiar urat ce faci de aia am ajuns la concluzia ca nu ai ce sa faci alceva si-ti place sa te certi ("dai in spectacol")
O zi frumoasa.
bau
Postat pe 10 Februarie 2010 22:12
mada_sabina daca mai face febra mergi la doctorul tau sau daca nu se poate mergi la urgente la spital ca nu e de joaca.....nu e normal sa faca febra si mai ales atat de mare.....
Sper sa se faca bebita bine si sa ne anunti daca totul e bine.
bau
Postat pe 10 Februarie 2010 22:25
kidz003337 Sa ne dai si noua linkul unde vorbesc soacrele despre nurori sa vedem ce parere au ele despre noi
Imi pare rau ca ai dat peste forumul acela si ca s-au comportat asa urat cu tine.
E adevarat ca multe dintre noi la suparare aruncam vorbe si mai tarziu ne pare rau .... eu de exemplu am avut si situatii in care mi-am cerut scuze de la soacra cand mi-am dat seama ca am gresit....
Dar consider ca mai bine sa ma descarc la alcineva spunand vorbele acelea cand sunt suparata decat sa-i spun direct soacrei..... pt ca dupa ce ma calmez sigur o sa-mi para rau .... iar daca i-am zis soacrei chiar daca o sa-mi cer iertare nu va uita....dar daca ii spun la alta persoana dupaia e mult mai bine, ma si descarc, nu tin in mine si nici nu-mi supar soacra atat de rau.


Va [pup]
bau
Postat pe 10 Februarie 2010 22:37
La modul asta, va veti contrazice la infinit ..
Revin la anu' !

ses
Postat pe 10 Februarie 2010 23:11
draga stefystefy nici nu stiu cum sa ma adresez unei astfel de pesoane,dar sa revin la subiect imi esti atat de indiferenta si pari atat de inferioara dar intrebarea mea este oare cum te intelegi cu lumea din jur?eu nu sunt aici sa jignesc pe nimeni mamicilor dar evident raspund cu aceiasi moneda unor''personaje''de teapa lui stefystefy,fetito nu sunt nici o poama la casa omului iar eu din cate stiu acest topic este despre soacre despre cum ne intelegem cu soacrele pareri pro si contra idei,nush de ce ai intrat u sa critici si sa jignesti ti-am mai spus si ma repet vizioneaza carton networc sau programele documentare cum ar fi discovery daca nu ai ce face..aaa era sa uit nu te atac ca nu am ce ataca.

ses nu m-am''porcit''cu nimeni nici pe forum aici si nicaieri pt ca nu imi sta in caracter sunt prea fina si prea simtita sa ma cobor la nivelul unor asemenea pers i-am raspun cum mi-a raspuns nu cunoaste situatia nimanui asa ca sa nu critice si cu atat mai putin sa judece daca iti este draga sfatuieste-o sa vorbeasca cand este intrebata.
anaROBERT
Postat pe 10 Februarie 2010 23:41
ses daca tie ti pare anormal ce a scris anaROBERT si ok ce a scris stefystefy atunci nush ce sa mai zic.....
Adica daca tie ti-ar zice "sa-ti fie rusine ca vorbesti despre soacra ta" , pe acest topic, ti s-ar parea normal?
Ca pe mine m-a jignit fara s-o jignesc ti se pare ok?
A vorbii direct nu mi se pare sa faci niste afirmatii urate la adresa unei persoane, mai ales fiind in necunostiinta de cauza cum este ea,care spune despre altii ca sunt in necunostiinta de cauza.
Stiu doar un singur lucru ca de cand a venit pe acest topic doar o incercat sa se certe in nici un caz sa poarte o conversatie normala si linistita cum era pana acum cateva zile.
bau
Postat pe 10 Februarie 2010 23:45
mony eu cred ca ne pierdem timpul cu ''astfel de persoane''nu isi are rostu sa o ia acasa daca i se pare corect ce a scris individa aia deci nu i ifac nimic nu ii spun nimic intra critica jigneste si tot ea se da ''fata cuminte si victima''pai atunci de ce mai exista topicul asta de ce sa mai vb despre soacre hai sa vorbim despre telenovele poate nu ne judeca nimeni
anaROBERT
Postat pe 10 Februarie 2010 23:48
Liniste-te anaROBERT nu are rost sa ne suparam cu celelalte fete..... fiecare vede lucrurile altfel,asta e.
Ses nu e o fata rea doar cateodata are raspunsuri mai rautacioase sau f rautacioase

Imi pare rau ca s-a ajuns la certuri si suparari pe aici,dar trec toate...sper sa revinim la subiect cat mai curand
bau
Postat pe 10 Februarie 2010 23:59
ai perfecta dreptate dar eu nu ma cert cu nimeni adica nu am cu cine doar mi-am spus punctul de vedere iar daca am fost jignita am jignit eee m-am coborat si eu putin la nivelul ei cu ses nu am nimic efectiv n uam nimic dar ai dreptate sa revenim la subiectul ''soacra'' cat despre celelate mamici chiar tin sa imi cer scuze daca le-am deranjat cu ceva mii de scuze chiar .eu oricum nu imi inghit soacra si nu o voi inghiti niciodata ca nu merita si sincer am motive cu miile si nu sunt poama la casa omului sunteti mame si nu cred ca v-ar cadea bine sau ca v-ati simti bine ca propria soacra mama baiatului cu care v-ati castorit bunica copilului vostru sa va dea dracului copilul.....sau ma inse?
anaROBERT
Postat pe 11 Februarie 2010 00:05
Intradevar anaROBERT este groaznic ce spui tu...doamne fereste ,daca as auzi-o eu pe a mea sa zica una ca asta nush de ce as fi in stare dar sigur nu as reactiona tocmai bine.
E greu cand e vorba de copilul tau , e cel mai dureros lucru...
bau
Postat pe 11 Februarie 2010 00:11
da asa este,mai mult decat groaznic ca pe propriul tau copil sa il dea cineva dracului la o varsta de 9 luni dar indiferent de varsta nu imi jugni copilul te iei de mine bate-ma injura-ma baga-mi cutitul in inima(la propriu)dar nu te lua de copilul meu ca e copilul meu si eu m-am chinuit sa il am si mai dureros este cand o jignire vine din partea unei rude respecti soacra (prin alianta) iar eu la randul meu ce sa fac sa ii multumesc si sa o iubesc....nuuu niciodata,mi-am pierdut si respectul si cei 7 ani de acasa cu ea
anaROBERT
Postat pe 11 Februarie 2010 00:17
Da sotul tau ce zice cand vede cum vorbeste?
Imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin dinastea.
bau
Postat pe 11 Februarie 2010 00:46
sotul meu nu spune nimic ce ar mai avea de spus nu are cui sa ii spuna noi nu vorbim din august anul trecut eu ii sunt nora dar el este copilul ei si face diferente intre el si fratisu nu isi vorbesc se evita iti imaginezi k in seara ''cu pricina''nu ia cazut bine si a spus ce ia venit la gura dar raul deja fusese facut....si de atunci sa stricat totul bineinteles si inainte ne certam pe diverse teme dar nimic grav....ne trecea dar acum...mi-a jignit copilul si asta ma doare cel mai tare si cred ca pe oricare ar durea asa ceva
anaROBERT
Postat pe 11 Februarie 2010 00:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Little Tikes centru sport 1 De la: BebeicaShop 22 Ianuarie 2010 22:21
Am nevoie de parerea voastra 229 De la: garbo_415900 25 Februarie 2016 17:16
VAND PATUT COPIL MARCA L'ROSSI 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:55
You want a long life? 1 De la: sorinheisu 20 Iulie 2009 15:55
Vand scaune de masa Pierre Cardin - diverse modele 1 De la: alexandra 6 Februarie 2010 02:40
Setari Cookie-uri