s-a mai lovit cineva de aceasta bacterie la surar 5 luni va rog sa ma contactati sunt disperata dupa 3 antibiotice tot avem acest microb |
||
cristinel_luncanu Postat pe 27 Octombrie 2008 13:35 |
||
---|---|---|
buna....noi nu am avut asemenea probleme..dar am si eu o curiozitate cum de a capatat bb acest microb???sau s-a nascut cu el ca sau mai vazut cazuri... si la 3 antibiotice nu a cedat???curios!!! ![]() ![]() |
||
deliarebecca Postat pe 28 Octombrie 2008 09:43 |
||
nu ai dat prea multe detalii cum de inca mai e dupa 3 antibiotice: a disparut si a revenit sau nu a disparut deloc? 1. ori durata tratamentului nu a fost suficienta (se merge pana la 2 saptamani) ori 2. are el un factor favorizant local (un obstacol urinar care intretine infectia). ti+as recomanda sa vezi un medic pediatru cu specializare in nefrologie. |
||
|
||
a1_23 Postat pe 28 Octombrie 2008 09:58 |
||
am ajuns pana la urma la iasi la analize si de fapt nu avea nici o infecti urinara la bacau nu stiu cum se fac analizele!!!!! pata de pe pampers mio s-a zic ca era o urina mai concentrata sau o secretie |
||
cristinel_luncanu Postat pe 2 Februarie 2009 17:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
OARE CE POATE FI ?! | 11 | De la: ANYYTA 5 Ianuarie 2009 22:28 |
Alergic la faina de grau | 7 | De la: anca_0111 1 Decembrie 2010 22:17 |
cine ma poate lamuri asistent de farmacie | 6 | De la: anafaraon 22 Septembrie 2009 21:50 |
|
||
Vaccin Rhogam rh negativ | 1 | De la: kidz003930 7 Octombrie 2009 02:18 |
Mustarul si maioneza de la ce varsta? | 5 | De la: julita79 16 Februarie 2009 18:40 |
Programul care a ajutat adolescentele de la sate să recunoască relațiile abuzive.
Poți salva vieți, chiar dacă nu știi să operezi pe cord deschis
AVON și Kaufland România continuă campania #CancelCancer, îndemnând femeile să fie parte din cel mai mare manifest-social al scuzelor (ne)necesare.
Cum se prepară cafeaua la rece? Află de la specialiști care este cea mai simplă metodă