ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Mancare pt bebe de 3 luni!!

Voteaza
*****Scor: 3 din 7 voturi
 

am o fetita de 3 luni si nu prea stiu ce sa-i dau sa pape inafara de laptic nan!e bun sucul de mere cu biscuiti?
  citeaza   raspunde

La 3 luni este prea mica pentru diversificarea mancarii. Laptele este bun dar atat. Putin mai tarziu ii poti da biscuite ras (nu intreg caci se ineaca)amestecat cu banana, un fel de piure. Marul este prea dur chiar si razuit. Fina mea a incercat sa-i dea baietelului ei la cateva luni de la nastere biscuite cu mar, s-a inecat si a murit.Incearca asta dar dupa 6-7 luni. In rest lapte, gris cu lapte si alapteaz-o caci laptele matern contine anticorpi care o va proteja mai ales de bolile pulmonare. Iti spun caci studiez in domeniul medical-curs de asistenta medicala in Belgia si tocmai am terminat cursul de pediatrie!.
Sanatate fetitei si tie!
  citeaza   raspunde

am un bebe de 3 luni si 2 saptamani , locuiesc in spania si aici pediatru nu mia recomandat nimic de papa pentru bebita -i dau doar piept si as dori daca ma poate ajuta cineva sa-mi spuna..daca pot sa-i dau piure de fructe de la nestle sau ce as putea sa-i dau? nu avem nici-o problema luam bine in greutate dar suge mai des si ma gandesc ca poate nu se mai satura cu piep si avem programare la pediatru pe 28,sau sa mai astept pana atunci?
  citeaza   raspunde

Buna, nu trebuie sa te ingrijorezi ca nu se mai satura din laptele tau, cel mai probabil a intrat intrun puseu de crestere. Nu te grabi cu difersificarea, cel putin pana la 4 luni. Eu l-am alaptat pe baiatul meu exclusiv 6 luni si apoi am inceput cu cereale.
  citeaza   raspunde

Alaptarea la cerere produce o cantitate mai mare de lapte, care se adapteaza la cerintele copilului.
  citeaza   raspunde

buna am bebe de 3 saptamani si asi vrea sa stiu ce pot sai dau de la 34 luni sa manance pt ca eu nu prea mai am sai dau san
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: