MAIONEZA DE USTUROI CU LAPTE-Alioli con leche-

Este o reteta pe care o prefer cand fac friptura sau carne la gratar.De obicei folosesc lapte semidegresat si asa colesterolul are mai putin de suferit.Se folosesc lapte,ulei,un catel de usturoi,sare,un pic de zeama de lamaie la final,dupa gust.Important,ca uleiul si laptele sa fie de aceeasi temperatura.Punem im vasul de la mixer usturoiul,sarea,100 grame de ulei de floarea soarelui si cam tot atat de lapte.Se mixeaza fara a scoate mixerul,pana se incepe a lega.Daca vedem ca nu e destul de legat,mai adaugam ulei in timp ce mixam .Cand are consistenta dorita probam de sare,punem un pic de suc de lamaie si...gata.Cand o sa fac voi pune si poze.E preferabila oricarei maioneze,mai ales pentru persoanele ce nu pot manca oua.Cum este prima reteta postata de mine aici,sper ca am inceput cu dreptul.
liliana05
Postat pe 29 Septembrie 2009 22:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
SALUTARE 21 De la: vvnegulescu 2 Aprilie 2009 16:02
STRUDEL CU MERE 3 De la: stresul 21 Martie 2010 00:10
Mancare pentru bebelusi pana intr-un an 18 De la: Grazzia 26 Aprilie 2010 12:09
eterna cura de slabit 236 De la: teo85 20 Martie 2017 16:22
Retete_pentru_masina_de _paine 37 De la: Alecu 10 Aprilie 2010 21:10
Setari Cookie-uri