Ceafa de porc cu sos de cascaval

4 bucati ceafa de porc ,250 ml de smintina,150 gr cascaval,sare ,piper ,ulei si o legatura de patrunjel.
Se spala carnea ,se sareaza ,se pipereaza se lasa in repaus 15 min,apoi se prajeste in ulei incins.Cind este gata se pune intr-un vas de iena sa se pastreze calda .Se da cascavalul pe razatoare cu gauri mici ,se amesteca cu smintina ,se potriveste de sare si piper ,se toarna intr-o tigaie cu putin ulei caldut ,se amesteca.
Cind s-a omogenizat ,se toarna peste ceafa ,se aduce la masa presarata cu patrunjel taiat fin.
Azi am facut aceasta reteta este foarte gustoasa si nu rapeste mult timp. Se poate face si garnitura daca doriti.
bujjoritza
Postat pe 12 Noiembrie 2009 18:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ceaiuri 31 De la: DRAKUSOR 15 Aprilie 2010 11:06
Dieta "Sacred Heart" 4 De la: Grazzia 24 August 2009 22:10
De ce mi se intaresc clatitele dupa cateva minute? 58 De la: gabriela_dutu 20 Noiembrie 2013 13:18
urzicile si stevia,,, 4 De la: garbo115475 11 Decembrie 2009 10:24
merita incercat!!!! 0 De la: 8 Ianuarie 2012 21:45
Setari Cookie-uri