Ceafa de porc cu sos de cascaval

4 bucati ceafa de porc ,250 ml de smintina,150 gr cascaval,sare ,piper ,ulei si o legatura de patrunjel.
Se spala carnea ,se sareaza ,se pipereaza se lasa in repaus 15 min,apoi se prajeste in ulei incins.Cind este gata se pune intr-un vas de iena sa se pastreze calda .Se da cascavalul pe razatoare cu gauri mici ,se amesteca cu smintina ,se potriveste de sare si piper ,se toarna intr-o tigaie cu putin ulei caldut ,se amesteca.
Cind s-a omogenizat ,se toarna peste ceafa ,se aduce la masa presarata cu patrunjel taiat fin.
Azi am facut aceasta reteta este foarte gustoasa si nu rapeste mult timp. Se poate face si garnitura daca doriti.
bujjoritza
Postat pe 12 Noiembrie 2009 18:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Hoodia Gordonii 1000 mg 1 De la: garbo078042 3 Decembrie 2009 10:35
CUM SE FACE CASCAVALUL? 5 De la: delly1574 25 Noiembrie 2009 09:57
Mancare pentru bebelusi pana intr-un an 18 De la: Grazzia 26 Aprilie 2010 12:09
Alimentatia bolnavilor de guta - alimente permise 8 De la: delly001942 6 Martie 2010 03:24
fructe de mare 7 De la: valibilic 3 Iunie 2010 11:11
Setari Cookie-uri