Ceafa de porc cu sos de cascaval

4 bucati ceafa de porc ,250 ml de smintina,150 gr cascaval,sare ,piper ,ulei si o legatura de patrunjel.
Se spala carnea ,se sareaza ,se pipereaza se lasa in repaus 15 min,apoi se prajeste in ulei incins.Cind este gata se pune intr-un vas de iena sa se pastreze calda .Se da cascavalul pe razatoare cu gauri mici ,se amesteca cu smintina ,se potriveste de sare si piper ,se toarna intr-o tigaie cu putin ulei caldut ,se amesteca.
Cind s-a omogenizat ,se toarna peste ceafa ,se aduce la masa presarata cu patrunjel taiat fin.
Azi am facut aceasta reteta este foarte gustoasa si nu rapeste mult timp. Se poate face si garnitura daca doriti.
bujjoritza
Postat pe 12 Noiembrie 2009 18:09

Recomandari

SubiectMesajeUltimul Mesaj
Buna ziua tuturor2De la: 15 Noiembrie 2009 15:42
masaj anticelulitic1De la: mogaldetz 22 Aprilie 2009 11:15
mancare pentru copilas de 1 an27De la: tinatina 15 Aprilie 2010 16:43
Tzatziki ca la mama lui...13De la: gilbertosgilbert 11 Martie 2010 23:13
PROMOVARE PRODUCATORI ROMANI1De la: garbo_464189 18 Martie 2017 17:55
Setari Cookie-uri