Ceafa de porc cu sos de cascaval

4 bucati ceafa de porc ,250 ml de smintina,150 gr cascaval,sare ,piper ,ulei si o legatura de patrunjel.
Se spala carnea ,se sareaza ,se pipereaza se lasa in repaus 15 min,apoi se prajeste in ulei incins.Cind este gata se pune intr-un vas de iena sa se pastreze calda .Se da cascavalul pe razatoare cu gauri mici ,se amesteca cu smintina ,se potriveste de sare si piper ,se toarna intr-o tigaie cu putin ulei caldut ,se amesteca.
Cind s-a omogenizat ,se toarna peste ceafa ,se aduce la masa presarata cu patrunjel taiat fin.
Azi am facut aceasta reteta este foarte gustoasa si nu rapeste mult timp. Se poate face si garnitura daca doriti.
bujjoritza
Postat pe 12 Noiembrie 2009 18:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dieta "Sacred Heart" 4 De la: Grazzia 24 August 2009 22:10
Retete vegetariene pentru copii 9 De la: mihaelastanciu 9 Aprilie 2009 15:24
Traditii de Craciun 1 De la: mailullamultiani 19 Decembrie 2008 15:28
mancare pentru copilas de 1 an 27 De la: tinatina 15 Aprilie 2010 16:43
sarea 23 De la: delly000861 15 Martie 2010 14:43
Setari Cookie-uri