|
o prietena de.a mea tocmai mi.a povestit cum relatia ei d 2 ani s.a terminat din cauza unei fete care,spre nefericirea ei ii era prietena..simpla mea intrebare este k dc noi intre noi femeile n facem rau?dc pt un barbat ajungem sa uitam k poate nici noua nu ne.ar conveni sa ni.l ia alta?...tare curioasa sunt d raspunsuri.. |
||
|
Real_love Postat pe 21 Martie 2010 23:24 |
||
|---|---|---|
| pai tu ce parere ai referitor la intrebare? | ||
|
persidadamian Postat pe 21 Martie 2010 23:27 |
||
| nu "il ia" nimeni, ca nu e bagaj uitat in gara... | ||
|
|
||
|
quasaria Postat pe 22 Martie 2010 20:47 |
||
| pei nu e bagaj uitat in gara..numai k sunt cel mai usoare fiinte d manipulat...c parere am eu...eu sunt foarte clara in legatura cu ata nu stim sa fim "femei intre femei" k sa sp asa...multe dintre noi ar trebui sa n gandim la chestia asta | ||
|
Real_love Postat pe 22 Martie 2010 22:39 |
||
| au discernamint si liber arbitru. Vinovat e ala care inseala, intotdeauna. | ||
|
quasaria Postat pe 22 Martie 2010 23:08 |
||
| Nu exista vinovat de unul singur | ||
|
scrichy Postat pe 22 Martie 2010 23:20 |
||
| isi fura barbatul alteia pentru ca intotdeauna ciresele din copacul vecinului sunt mai frumoase decat in propria-ti curte...si, bineinteles, din dorinta de a face rau....invidia, lacomia, gelozia si prostia la o adica... | ||
|
tutankhamon Postat pe 22 Martie 2010 23:21 |
||
|
ba sincer mie mi se pare ca da...exista vinovat de unul singur. Si e vinovat ca nu-si strange outzele din celalalt cos inainte sa intre intr-o relatie noua. Atit. Deci vinovat e ala care minte. Iubind un barbat - orice barbat - si fara sa ai pe nimeni care sa te astepte acasa TU nu minti pe nimeni. Pina la urma, oricare femeie asta isi doreste: sa iubeasca si sa fie iubita. Incearca sa aiba bucatica ei de fericire si e normal sa o faca, e omeneste. In sinea fiecarei "cealalta" este convingerea - poate absurda - ca pe ea o iubeste de fapt. Asa ca jocul nedrept nu e al celelaltei femei.... |
||
|
quasaria Postat pe 22 Martie 2010 23:28 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ce inseamna A INSELA? | 342 | De la: elisabeta_boia 14 Octombrie 2011 23:39 |
| SUFLETUL PERECHEEXISTA? CREDETI IN ACEASTA IDEE? CE INTELEGETI PRIN "SUFLET PERECHE"? EXISTA NUMAI UNUL? | 178 | De la: elodia 10 Aprilie 2011 18:24 |
| buna seara | 1 | De la: maxalina 22 August 2012 20:54 |
|
|
||
| Ce inseamna omul bun si omul rau? | 7 | De la: nuti_vio 17 Ianuarie 2011 10:50 |
| heartbreaker and heartbreaked | 24 | De la: Allegra 20 Februarie 2011 00:13 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună