Meditatie la viata mea

Sunt intr-un moment mai dificil al vietii mele. Spun ca e mai dificil in comparatie cu experientele prin care am trecut pana la aceasta varsta.
Unii spun ca am fost rasfatata. Eu zic ca pur si simplu parintii au incercat sa ma fereasca cat au putut de mult de greutatile vietii si au vrut sa imi ofere o copilarie frumoasa si o viata usoara.
Ceea ce dupa parerea mea este ceva normal. Si eu voi proceda la fel cu fiul meu. Voi face tot ce imi va sta in putinta sa ii ofer tot ceea ce e mai bun. El este cel mai important pentru mine, este viata mea si comoara cea mai de prêt. Este motivatia mea sic el care nu ma lasa sa ma las pe o ureche.
De aceea oricat de greu mi-ar fi, nu ma voi da batuta, nu ma voi multumi cu putin si ii voi oferi o viata frumoasa.
Cred ca nimic nu e intamplator. Poate ca viata vrea sa imi dea o lectie, din experientele prin care trec voi avea de invatat multe, ma vor face mai puternica, mai puternica pentru copilul meu.
Cu siguranta inainte de acest an nu eram matura deloc si acum procesul de maturizare a fost grabit. Imi amintesc ca pana si in basme personajul principal trecea prin niste probe (drumul initiatic).

Prefer sa gandesc in acest fel decat sa incep sa imi plang de mila, sa ma lamentez si sa ma consider ghinionista. La urma urmei am ajuns aici tot din cauza mea, datorita greselilor mele, lipsei mele de maturitate, inocentei mele.
Asta este. Ce am facut, am facutimportant este sa invat din greseli si sa gasesc o rezolvare situatiei in care ma aflu.

Este momentul sa devin inependenta, sa nu ma mai bazez pe nimeni. Sa invat sa ma descurc singura. Nu imi mai permit greseli grave pentru ca asta nu ma va afecta numai pe mine ci si pe baietelul meu. Trebuie sa fiu un model pentru el. Sa ii ofer o educatie buna, sa ii ofer o viata frumoasa si conditii bune pentru a se dezvolta frumos.

Daca eu voi fi implinita si fericita si impacata cu mine si el va fi. In interiorul meu am toate resursele necesare pentru a-I oferi toate acestea. Trebuie doar sa stiu ce caut, sa le caut si sa le gasesc.
Daca iti doresti ceva cu adevarat, cu toata puterea, cu toata fiinta vei obtine.
Sunt increzatoare ca viata mi-a pregatit o surpriza placuta. Universul vrea ca eu sa fiu fericita si sa am totce imi doresc.

Din acest moment nu voi mai lasa nici un gand negativ sa ma copleseasca si sa ma opreasca din drum. Nu voi lasa pe nimeni sa ma traga in jos. In viata mea voi lasa sa intre doar persoanele care merita cu adevarat, care rezoneaza cu mine si cu principiile mele. Nu mai vreau persoane false, negative, delasatoare, crude, egoiste etc. Chiar nu cred ca pentru a reusi in viata trebuie sa ai toate aceste atuuri.
Si chiar daca asa ar fi eu nu pot sa fiu asa, nu as putea pune capul pe perna noaptea stiind ca poate am facut pe cineva voit sa sufere sau ca actiunile mele ar putea afecta viata altor persoane. Cred intr-o lume mai buna, sunt convinsa ca mai sunt inca multi oameni corecti si sufletisti pe lumea asta. Si sper inca in faptul ca multi dintre cei care nu mai sunt asa se vor indrepta si vor reveni pe calea cea buna.

Dar pana sa devina toata lumea asa eu imi voi crea lumea mea mai buna si mai frumoasa. Pentru mine si pentru copilasul meu. Ma voi lasa inconjurata de astfel de persoane si cu restul voi incerca sa intru cat mai putin in contact.
Voi trai asa cum eu consider ca e mai bine si nu ma voi mai lasa influentata de nimeni. Nu voi mai face compromisuri pentru ca aceste compromisuri m-au costat mult si persoanele pentru care am facut sacrficiile astea nu au meritat.
femeiadesucces
Postat pe 10 Februarie 2010 00:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 9 De la: garbo193766 28 Iulie 2011 11:17
Parti negative... 24 De la: joanna22 22 August 2012 00:35
iubire intre veri 4 De la: garbo084302 8 Martie 2010 22:22
Dilema vietii mele 58 De la: O_K 27 Noiembrie 2010 20:22
despartire din cauza banilor... 44 De la: blonda_no1 12 Ianuarie 2011 15:15
Setari Cookie-uri