Despartire si cum as putea sa ma impac cu ea

Buna... am avut si eu o relatie de 2 ani si 8 luni cu fata pe care inca o iubesc foarte mult. Ne-am despartit de aproape 2 luni din vina mea deoarece nu mai ieseam cu ea asa ca inainte si petreceam foarte putin timp impreuna cam 2-3 ore odata la 2 zile. Ea mi-a zis ca vrea sa ne despartim deoarece nu mai simte nimic pentru mine si de cand ne-am despartit nu mai sunt eu, sunt tot timpu suparat si nu stiu ce as putea face ca sa ne impacam. Mi-am recunoscut greselile, i-am cerut iertare si i-am zis ca am sa ma schimb( sa renunt la orgoliu, egoism) dar ea nu crede ca m-as putea schimba. Ea mi-a zis ca sunt doar promisiuni in zadar dar eu stiu ca nu-s in zadar promisiunile mele. Va rog ajutati-ma cu un sfat cum sa procedez ca sa ma impac cu ea. Precizez ca este prima mea relatie
Alex_Stefan
Postat pe 1 Noiembrie 2013 14:49


Uit-o !
barboneli
Postat pe 1 Noiembrie 2013 15:08
imi este foarte greu sa o iut....
Alex_Stefan
Postat pe 1 Noiembrie 2013 15:30
De la: Alex_Stefan, la data 2013-11-01 15:30:55imi este foarte greu sa o iut....

imi este foarte greu sa o iut deoarece o iubesc foarte mult
Alex_Stefan
Postat pe 1 Noiembrie 2013 17:05
Poate ca vei gasii alta pe care o s-o iubesti si mai mult. Nu ai de unde sa stii , ca doar e prima relatie. Asa ai zis .
Rotty
Postat pe 1 Noiembrie 2013 18:03
Daca ea te-a iubit cu adevarat o data este foarte posibil sa te iubeasca din nou dar trebuie sa reaprinzi flacara. Este clar, prietena ta vrea fapte nu vorbe. Nu o presa cu impacarea, accepta ca deocamdata sa-i fii doar prieten si incet, incet arata-i ca te-ai schimbat. Dar nu puncta tu acest lucru, las-o pe ea sa observe si sa te redescopere. Acorda-i cat mai mult timp, fi alaturi de ea, asculta-i problemele, ajut-o sa le rezolve, fa tot felul de chestii care stii ca ii fac placere, cumpara-i mici atentii, la modul general fi asa cum a dorit ea sa fi si nu ai fost, insa nu fi prea insistent. Multumeste-te cu ce iti ofera ea, nu-i reprosa nimic, arata-i cat de fericit esti cand o vezi, fa-i complimente, arata-i ce importanta e pentru tine si evita cat poti cuvantul impacare. Foloseste si daca te comporti asa cum o faceai la inceputul relatiei cand s-a indragostit de tine. Cu tact, rabdare si diplomatie problema se va rezolva de la sine. Succes.
garbo_11137
Postat pe 9 Noiembrie 2013 06:41
137 , cred ca ceri prea mult unui pustan care e la prima lui relatie. Inafara de asta , daca fata nu-l mai vrea iar el insista , nu va fi altceva decat o obsesie bolnava care nu duce nicaieri. Amandoi sunt la varsta formarii , a cautarilor , iar "dushurile reci" de genul asta fac parte din proces.
Rotty
Postat pe 9 Noiembrie 2013 06:58
asculta baiatu'
cu siguranta ca i-ai facut si cadouri multe. io zic asa;
prima data, trage-i o batuta buna (niste pumni in cap si picere in c*ur).
dupe aceea fa-i o socotela cu cate lovele ai cheltuit cu ea.
ceri 'napoi juma' din suma. daca nu vrea, da-i inca o batuta. si daca nici atunci nu se intoarce da-i papucii sau da-o la produs (am io un amic care o sa te ajute).
bey asta sa stii ca toate sunt niste panarame, vor numa' bani, femeili astea is o pacoste. zdrentele dreacu dreacu'. treci la...autoservire, macar aia nu costa.
te salut.
adi27
Postat pe 9 Noiembrie 2013 07:08
adi27... mama ta e tot femeie...cred ca esti mai pustan ca Alex
garbo172736
Postat pe 9 Noiembrie 2013 10:00
Cred că e o glumă ce spui,un om normal nu poate să dea astfel de sfaturi.
garbo203525
Postat pe 9 Noiembrie 2013 10:41
Câți ani ai?, ...dacă nu reușești să o recucerești , încearcă să o uiți și să găseșți activități care să-ți facă plăcere și să încerci să o uiți TREPTAT. Consideră că a fost o etapă a vieții tale, că a fost să te întâlnești cu acea persoană și încearcă să păstrezi numai amintirile frumoase. Nu-i reproșa din greșelile ei că sigur o deranjează, așa cum probabil nici ție nu-ți fac plăcere unele reproșuri. Capul sus și privirea înainte. Cunosc persoane care au trecut printr-un divorț, au suferit enorm și și-au găsit marea iubire după acea suferință. Sigur nu o să mai repeți greșelile făcute în prima relație și nu uita un lucru femeile au nevoie de tandrețe, să fie strânse în brațe, să audă lucruri frumoase, declarații de iubire, să fie surprinse , să primească flori ,să fie scoase și la o simplă plimbare în parc, la un film,nu cum afirmă marea majoritate a bărbaților că femeile se uită numai la portofelul bărbaților. În aceste cazuri vorbim de profitoare, parașute, etc și nu de o femeie care să-ți devină iubită, soție, mamă la copii tăi. Răbdare că totul se rezolvă, dacă nu este să fie ea , cu siguranță soarta are rezervat altceva pentru tine .Numai bine.
garbo203525
Postat pe 9 Noiembrie 2013 10:54
Stii, atunci cand un barbat ii spune unei femei ca vrea s-o lase, femeia are multe sanse sa-l intoarca, dar daca unei femei i-a intrat in cap ca nu te mai vrea, crede-ma e mai bn sa-ti iei gandul de la ea. Nu faci decat sa te faci de ras, spre distractia ei. Parerea mea e ca cel mai bn e s-o lasi pe ea sa se razgandeasca, fara s-o fortezi sa hotarasca asta. Tu trebuie doar sa te porti foarte frumos cu ea tot acest timp. Bineinteles si dupa.......
zack
Postat pe 9 Noiembrie 2013 13:16
Fii activ in viata ta, iesi in oras, mergi la sala. Ignor-o. Abtine-te s-o mai cauti. Daca insisti sa tot dai de ea, o vei indeparta, zic eu.
garbo_13902
Postat pe 9 Noiembrie 2013 13:45
cu "bataia" nu se rezolva problema si sigur o sa participe la "maraton". -ta!

As zice ca indiferenta o va atrage mai mult!
Deci, "schimba-te"(cum ai zis ca poti) si realizeaza tu ca te-ai schimbat
inainte sa faci urmatorul pas,apoi daca consideri ca esti ok treci la actiune.
cum, cum? simplu!

Schimbarea sa te scoata in evidenta altfel de cum erai(in sens pozitiv)
arata-ti magnetismul masculin si cand simti ca se apropie/ insista, fi indiferent! ...o data de 2 x de 3x pana esti sigur ca este si ea sigura ca puteti fi din nou impreuna.(asa nu va mai scoateti ochii, numai !
Bafta si sa ai la tine mereu o -Re!

Alex, Orhidee amice!
Fss_ssu
Postat pe 9 Noiembrie 2013 14:07
Daruieste ,iubire,pretuire,recunostinta,comportamentul schimbal si arata-i ca este importanta in viata ta,lucrurile se vor aranja si ea te va iubi din nou ,dar trebuie sa ai rabdare,probabil i-ai ranit sufletul foarte tare prin comportamentul tau fara sa relizezi raul pe care l-ai creat si asa ai ucis iubirea dintre voi.Fii intelept si daruieste iubire neconditionat.Se spune daca-ti doresti iubire nu trebuie sa astepti sa fii iubit iubeste tu ca sa fii iubit.Mult succes!
garbo255960
Postat pe 9 Noiembrie 2013 14:24
De la: zack, la data 2013-11-09 13:16:55Stii, atunci cand un barbat ii spune unei femei ca vrea s-o lase, femeia are multe sanse sa-l intoarca, dar daca unei femei i-a intrat in cap ca nu te mai vrea, crede-ma e mai bn sa-ti iei gandul de la ea. Nu faci decat sa te faci de ras, spre distractia ei. Parerea mea e ca cel mai bn e s-o lasi pe ea sa se razgandeasca, fara s-o fortezi sa hotarasca asta. Tu trebuie doar sa te porti foarte frumos cu ea tot acest timp. Bineinteles si dupa.......


corect. luat din viata !
barboneli
Postat pe 9 Noiembrie 2013 15:09
Draga Alex nu te mai bloca pe o anumita chestie,viata e scurta si trebuie traita din plin,lasa lucrurile asa cum sunt acum.Ia-o de la capat,bucura-te de viata si de tot ce iti ofera ea cu bune si rele.Asta face parte din viata,experimenteaza tot ce iti ofera chiar daca uneori iti lasa un gust amar,mai tarziu o sa razi de toate chestiile astea(or sa ti se para copilarii)...crede-ma
AniriAnni
Postat pe 9 Noiembrie 2013 15:21
Supi, io cred că ai dreptate cu ! Restu'... ghiveci, pt orhidee.
Axl_R
Postat pe 9 Noiembrie 2013 15:34


Rectific: orhidee in ghiveci, na!

Alex, sa nu te lasi manipulat, schimbarile mici dau rezultate mari! important ii rabdarea(fara tutun) si cat de mult diminuezi "suferinta" la varsta ta.
Asa iti canalizezi energia pe o "tinta" sigura.....ca de fapt, toate's o loterie...sau nu?
Bafta amice, da cu floaRea ramane la fel !
Fss_ssu
Postat pe 9 Noiembrie 2013 15:50

Da di ce sa "daruiasca iubire"?....ce, el ii Mos Craciun?
Va pare ghini cand vedeti ca sufera barbatii? nu i-o zas ca o iubeste,
ci mai vrea?
Fss_ssu
Postat pe 9 Noiembrie 2013 16:03
Daca nu vrea si ea sa se mai impace cu tine,nu mai ai ce face,ar cam trebui sa te indrepti spre o noua relatie,dar nu imediat,mai asteapta putin,desi nu o s-o uiti niciodata,ai sa cunosti o alta fata si viata ta va merge mai departe.
garbo162553
Postat pe 9 Noiembrie 2013 18:27
Ciorba care s-a stricat nu mai e buna daca o incalzesti! Mai sint multe fete care poate vor sa te cunoasca si oricum nu sti ce rezerva viata , poate vei cunoaste o fata mult mai desteapta, frumoasa... ca ea.

lllorena
Postat pe 9 Noiembrie 2013 19:08
Daca a trecut un timp,cam doua saptamani,de la despartire,poti sa ii spui sa iti mei dea o sansa,si sa ii spui ceea ce simti,asa cum ai scris aici...trebuie sa ii dai putin timp,ai rabdare,si fii optimist,poate totul se va rezolva....pune si lumanare la biserica,ajuta,oamenii simt inconstient cand cineva se roaga pentru ei,
daniilia
Postat pe 10 Noiembrie 2013 07:05
Uit-o, Alex! Daca ti-a zis ca nu mai simte nimic pentru tine, trebuie sa-ti pui intrebarea daca a simtit vreodata ceva pentru tine! Cred ca au fost doar hormonii. Si asta nu tine mult. Femeile sunt sensibile si nu le este prea usor sa renunte la iubire. Daca a fost. Daca nu, n-au nicio problema sa-ti dea "papucei de drum lung"! E posibil sa fi pus deja ochii pe altul care sa-i asigure "chimia" indragostelii. Are balta peste si nu tot e de proasta calitate! Sigur iti vei gasi o fata pe masura ta. Bafta!
Monica_Grosariu_1
Postat pe 10 Noiembrie 2013 10:31
timpul le aranjeaza pe toate!
garbo320869
Postat pe 13 Noiembrie 2013 13:25
mah baiatule lu' tata,
icishia la noi in targu mures ie una vrajitoare care face minuni in asemenea cazurile.
Pe iele o ceama Nutzika c*r de fer (in tinerete o fo producatoare ). Dache duci la iel una pereche chilotzele(bugigaie) de la gagica (da' sa fii purtatz!) face vraje la iel si vine puica 'napoi la tine in limba. Si costa numa' doi suta . sa moare io.
ertem?
adi27
Postat pe 13 Noiembrie 2013 16:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Meditatie la viata mea 5 De la: fleurdelis 10 Februarie 2010 00:18
Nedrept... 107 De la: quasaria 13 Mai 2010 12:59
Prea confuza ca sa pot sa iau o decizie, va rog ajutati-ma!!!!! 98 De la: wiorin 27 Februarie 2011 02:29
Merita sau nu ? 8 De la: D_Emy 9 Februarie 2014 10:01
relatie cu o femeie proaspat divortata 1 De la: cristi_cristi 23 August 2019 17:36
Setari Cookie-uri