De la: iasomia, la data 2010-03-11 13:39:24keksa.. "Caci mosneagul ce-l privesti, nu e o OM de rand..." el este insufletirea de cuvant... pe randu-n care cant un vant... sau doar un gand pierdut in adierea sufletului bland...
|
||
|
keks Postat pe 12 Martie 2010 13:46 |
||
|---|---|---|
|
mi=ai stricat culorile, facandu-mi raul acela definitiv. mi-ai amestecat pastelurile in griul acela consumator inutil de energie si-i frig. mi-ai stricat gandurile, mi-ai ars soarele furandu'mi lumina, si-ti strig: daca asta,,,,nu te bucura, atunci prefa-te macar! si ramai cu cioburile... acelea urate, in loc de pahar! |
||
|
fleurdelis Postat pe 12 Martie 2010 22:06 |
||
|
||
|
|
||
|
keks Postat pe 13 Martie 2010 10:18 |
||
da-mi culoare pentru ca ma doare da-mi un ochi de lumina, din lumina ta! da-mi o frangere de gand din cuvant din umbra din limpezimea ta.... da-mi mie tacerea aceea, de stea! cazatoare, aducatoare...de ploi imense din inima ta! |
||
|
fleurdelis Postat pe 13 Martie 2010 14:50 |
||
|
Cu buzele-ti sarut tacerea Si somnul scump Ti-l dorm pribeag! cu buzeleee.-ti sarut Tacerea Din gandul tau Din somnul treaz. |
||
|
fleurdelis Postat pe 13 Martie 2010 17:09 |
||
|
am stiut ca aici esti... ca iarasi torci povesti... din visele de azi...in clipele de ieri
|
||
|
keks Postat pe 13 Martie 2010 17:13 |
||
|
nu, nu mai am cuvinte! nu-mi mai aduc aminte, de vilele din mai in care mai aveai pe ochii-ti tristi un strop de rai... nu, nu mai stiu sa cred! ca gadu-ti fraged... m-a pierdut in scrum dupa atata drum s-a prefacut stupid in fum! nu, nu mai vreau sa stiu! e prea tarziu!...si e pustiu! de vise... |
||
|
keks Postat pe 13 Martie 2010 17:24 |
||
|
si totu-i griu peste ferestrele deschise e cerul vanat nouriu... iar inimile-s vesnic ninse.. |
||
|
fleurdelis Postat pe 13 Martie 2010 18:04 |
||
|
de-ar ninge cu uitare... asa...poate nu doare.. dar griul meu e-atat de greu ma-nchide vesnic in antreu... si uita uneori in zori sa-mi cearna vilele in nori.. mai sunt atatea ploi.... |
||
|
keks Postat pe 13 Martie 2010 18:10 |
||
|
Cerul e acoperit cu flori! cerul e acoperit cu soare Cerulsi cuvintele tale. Uneori dor... |
||
|
fleurdelis Postat pe 13 Martie 2010 18:59 |
||
|
cat inca simti fiorul si-ti toarce inca dorul povesti si amintiri traiesti si mai respiri... esti viu, de te mai doare un mugur crud de floare.
|
||
|
keks Postat pe 13 Martie 2010 20:45 |
||
|
esti dor si-nca mai doare cat norii-s inca ploaie cat norii-s inca fum mai ai de batut drum mai ai de batut soare cat drumu'i inca ploaie cat drumu'i inca scrum....
|
||
|
fleurdelis Postat pe 13 Martie 2010 21:56 |
||
|
imi vreau parfumul inapoi... se sterge de atatea ploi... si de raceala dintre noi... e soare, dar si nori si picura in doi roua pe flori... |
||
|
keks Postat pe 13 Martie 2010 23:16 |
||
|
am impartit la doi si soarele si ploi si-n iarna grea am devenit un sloi. e cerul tot deasupra mea, greoi... si nu gasesc cu patru foi trifoi! doar dintr-un colt timid, zambind o amintire trece frematand si-n zborul ei usor trecand imi mai saruta clipele plangand.... |
||
|
keks Postat pe 13 Martie 2010 23:49 |
||
|
||
|
fleurdelis Postat pe 14 Martie 2010 11:57 |
||
|
o stare de nestare plina de contestare ma trecut prin zare dandu-mi crezare... |
||
|
keks Postat pe 14 Martie 2010 13:08 |
||
|
||
|
fleurdelis Postat pe 14 Martie 2010 19:09 |
||
sa pun poezia la locul ei Am invatat, Sa-mi ard pumni in inima Si sa inabus Firul de suspin al ei! s-o tai felii Impinse in puls Si s-o refac din mii de ciuburi Siminciuni de plus. Am invatat s-omint Si s-o descant in vid. A mea o fi.sau Universul easa mpacat?? |
||
|
fleurdelis Postat pe 14 Martie 2010 21:49 |
||
|
mi-am strans in gand taifun de amintiri ma poarta...ma ridica... pe-altarul cerului un inger in aripa trairea mi-o ridica... ... sunt inca mica?! as vrea sa fiu! |
||
|
keks Postat pe 14 Martie 2010 22:25 |
||
|
mi-am ctrestat inima pe pachetul tau de tigari era acolo pe masa aceea si asa destul de-ncercata si subreda de amintiri! inauntrul tigarilor ce le fumai, erau gandurile mele usor rebele usor din alt an! mi-am crestat gandurile pebricheta ce impartea focul urii rebele, dintre noi 2!~ iar fumul...despartirii noastre ne facea rau! |
||
|
fleurdelis Postat pe 14 Martie 2010 22:41 |
||
|
mi-am crestat...la locul ei increderea in mine si-n rolul tau neasteptat de rece, neasteptat ...ecou! si mi-am reintregit minciuna aceea despre mine regasita si re-incorporata in golul tau! nedeslusit de... mine? |
||
|
fleurdelis Postat pe 14 Martie 2010 22:49 |
||
|
imi place sa ma regasesc! la tine-n umbra sStau la panda tTrei arce de ganduri vechi patrunse-n crupa milei de trei cesti cu fiere si cu sila! imi place. sa ma regasesc! in lupta ta de du-te vina in patul meu cu colti ceresti de luna! amara... bruna! |
||
|
fleurdelis Postat pe 14 Martie 2010 23:03 |
||
superb!
|
||
|
keks Postat pe 14 Martie 2010 23:38 |
||
|
imi place sa te regasesc pe-o struna de minciuna oarba si searbada amar! Nui un calvar Nici gluma e-un gust nerisipit, avar si-i bruma de toamna azurita amar-amar si poate-i luna...
|
||
|
fleurdelis Postat pe 15 Martie 2010 00:57 |
||
|
si poatee--toate-s in zadar?? si, poate viata-i un cantar ce-aduna... |
||
|
fleurdelis Postat pe 15 Martie 2010 01:00 |
||
|
ispite dulci si spuma de pe luna in patrar! minciuna... clar
|
||
|
fleurdelis Postat pe 15 Martie 2010 01:17 |
||
|
Nu-mi plac Cristalele de zapada Arcuite cu raza de luna Numi plac Irisii arsi in graba Din viata postuma Numi plac Lacurile brodate-n lumina De luna Alba-opac. |
||
|
fleurdelis Postat pe 15 Martie 2010 09:41 |
||
|
nu-i asa?? nu-i asa ca daca ti-as da urletul meu infasurat in coaste mi-ai injunghia tais auzul de m-ar durea lobul inimii?? nu-i asa>?> ca daca ti-as numara firele de nisip ars torid de neprimavara mi-ai sfasia in nori auzul si mi l-ai strivi?? nu-i asa ca-i toamna? si noi suntem... aproape vii? spune-mi, si lasa-mi uratul noptilor sa-si sfasie gandul... pana cand nu vii! |
||
|
fleurdelis Postat pe 15 Martie 2010 11:06 |
||
fleur...atat de dureros...
|
||
|
LILO Postat pe 15 Martie 2010 11:09 |
||
e rpimavaraaaa..ce dzeu!
|
||
|
fleurdelis Postat pe 15 Martie 2010 11:14 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| La multi ani tuturor celor care poarte nume de**Constantin si Elena*!! | 9 | De la: Jojolin 21 Mai 2012 15:03 |
| IMOBILIARE | 5 | De la: anakin 6 Decembrie 2010 14:40 |
| alergie la cosmetice | 3 | De la: garbo_2178 20 Mai 2012 22:49 |
|
|
||
| Batman1/Irina/Om sincer sau cum naiba s`o mai fi chemand! | 272 | De la: quasaria 3 Martie 2010 00:47 |
| viata persoanei institutionalizate | 23 | De la: garbo017686 21 Martie 2010 18:51 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună