ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Vergeturi

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

si eu am vergeturi....si am folosit crema supliform....e foarte buna...veo recomand...pentru dedalii ma gasiti la adresa alinutza_pisicutza98
  citeaza   raspunde

Eu va recomand sa mergeti la salon Mon Beauty de la Universitate - au aparatura super pentru vergeturi , celulita si pt slabit rapid. Se vede de la prima sedinta. Au si site:www.monbeautysalon.ro , tel.programari :0722.331.820
Cosmetica cu tratamente f.f.f.bune.
  citeaza   raspunde

si eu am vergeturi...dar le am de cand eram mica,am crescut rapid iar acum sunt de culoare si din cate am auzit numai cu pelling-ul chimic se poate rezolva aceasta problema!!!am incercat toate cremele,dar vergeturile sunt tesut rupt si cicatrizat,ceea ce nu cred ca cu ajutorul cremelor se poate rezolva ceva!daca sunt in caz incipit ...se pot folosi creme care aduc la ameliorarea aspectului estetic!
din cate am auzit si peeling.ul chimic este riscant deoarece dupa interventie nu ti se vindeca bine pielea ramai cu cicatrici...acum sincera sa fiu,nu stiu ce sa mai cred!!!
  citeaza   raspunde

SENZATIONAL !!!!la bodyslim.ro

PENTRU NUMAI 1000 EURO AVETI TIMP DE SASE LUNI SEDINTE DE STARVAC SI ELECTROSTIMULARE NELIMITATE, CU ECONOMII LA FEL DE INSEMNATE IN POSETELE VOASTRE IN BENEFICIUL CORPULUI DUMNEAVOASTRA.

GANDITI-VA, STARVAC NELIMITAT, IN TIMP CE O SEDINTA LA LIBER COSTA 80 ron.

  citeaza   raspunde

De la: garbo040769, la data 2009-10-26 18:47:20si eu am vergeturi....si am folosit crema supliform....e foarte buna...veo recomand...pentru dedalii ma gasiti la adresa alinutza_pisicutza98da este foarte buna am folosit-o si eu si daca te tii de ea chiar da rezultate.
  citeaza   raspunde

da rezultate si miroase de-ti ia nasu'
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: