barbatul gemeni si femeia scorpio

ce ziceti ?! merge aceasta "combinatie"?! acum de curand l-am cunoscut si astept sa imi spuneti daca merita sau nu sa avem o relatie .
diana_ionela
Postat pe 17 August 2009 09:43
sursele mele zic asa:

Desi barbatul Gemeni si femeia Scorpion sunt compatibili din punct de vedere sexual, o astfel de relatie va dovedi ca atractia fizica nu este suficienta.

Femeia Scorpion este geloasa, iar barbatul Gemeni este nestatornic. Cnd femeia Scorpion va strnge prea tare haturile, barbatul Gemeni nu va ntrzia sa-si arate nemultumirea. Dupa un interludiu fierbinte, va interveni raceala si apoi ostilitatea.

ntre barbatul Gemeni si femeia Scorpion ar putea exista un mariaj reusit doar daca ambii parteneri sunt deosebit de ntelegatori si flexibili.pik_nik
Postat pe 17 August 2009 09:48
nu se merita, e ft frumos la inceput dar apoi se termina si nici nu-ti dai seama dc, barbatii in zodia gemeni sunt ft dificili,superficiali, tocmai c nu poate indura un scorpion,iti spun din experienta...
steriana88
Postat pe 26 August 2009 13:49
Eu sunt scorpion si el gemeni. Ne cunoastem de multi ani dar nu ne-am casatorit. La inceput ne-am indragostit doar vorbind fara sa ne intalnim. Pasiunea intre noi exista si acum dar...e o relatie dificila. Scorpionii sunt posesivi vor totul, adica nu suporta libertatea gemenilor, fara care gemenii nu pot trai. Gemenii sunt f.inteligenti,mereu glumesc,harnici,ai cu cine vorbi(cred ca din cauza asta m-am indragostit)dar.....le place libertatea, au tendinta sa ascunda anumite lucruri, pt.ca ei stiu ca avevarul poate rani. Scorpionii sunt justitiari, mereu vor sa stie tot.Pe mine minciuna ma deranjeaza enorm, pt.ca chiar daca el spune ca m-a protejat, eu mi-am cam pierdut increderea si e f...greu asa.
E f.adevarat ce spune Pik Nik.
lala_cri
Postat pe 4 Septembrie 2009 10:58
Gemenii promit multe..... si ofera putin......si poate ca acel "putin" oferit de ei e fermacator si adorabil...dar e efemer si niciodata suficient pt un scorpion care vrea tot......si ar mai fi ceva...scorpionul nu poate suporta la nesfarsit personalitatile multiple ale gemenilor.
raline
Postat pe 26 Iulie 2010 23:19
e o relatie care merge de minune, gemenii au mult mult umor ceea ce place scorpionului, ambii sunt foarte rationali, exista mult respect intre ei, ambii gurmanzi....eu sunt scorpion, iar sotul gemeni...un punct slab al scorpionilor - dileme existentiale prea dese, spre deosebire de extrovertitii gemeni.

pe gemeni te poti baza, sunt de cuvant, harnici, muncitori, le place sa chefuiasca mai mult decat scorpionilor, dar daca le oferi libertate relatia e una reusita. Un alt punct slab al scorpionului - are nevoie doar de un timp al lui, de momentele lui de singuratate... pe care un geaman trebuie sa le accepte.

gemenii au o inteligenta ascutita, se descurca in orice situatie, iar daca au proiecte in comun sunt invicibili ...

vorbesc din propria experienta, sunt in relatie de 16 ani....
mailralu
Postat pe 21 Decembrie 2010 09:08
nu stiu cum va intelegeti voi.........dar eu fiind in aceeasi situatie nu pot spune acelasi lucru.....suntem diferiti total....nu coincidem in aproape nimic......cred ca e cea mai dificila relatie intre un scoprion si un geaman........gandim diferit....defapt cred ca nu doar ca barbat nu ma pot intelege cu gemenii ci si cu orice alta persoana din zodia asta............sunt prefacuti. inselatori.....nepasatori...pt mine e ff clar ca scorpion gemeni e o relatie exploziva
andradagarbo
Postat pe 5 Mai 2011 22:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sagetator & fecioara 23 De la: nathalie 28 Decembrie 2011 21:24
Poker Texas hold'em-Casino Europa-Galati 5 De la: garbo103154 8 Martie 2010 11:33
eu leu el scorpion 21 De la: quasaria 13 Ianuarie 2010 07:18
Dar despre femeia Berbec..ce puteti spune? 28 De la: segona 27 Decembrie 2010 14:56
Eu LEU, el BALANTA 21 De la: eu_enia 18 Februarie 2012 16:56
Setari Cookie-uri