Horoscop carcotas...:)

Berbec (21.03-20.04)
Planeta dominantă: Marte, planeta încăpățănării și încăierărilor.
Animalul sacru: bărzăunul
Personalitate: Berbecul guvernează capul, drept pentru care Berbecii sunt experți în a se arunca cu capul înainte, a face doar ce-i taie capul și a da cu capul de pragul de sus. Sunt foarte siguri pe ei în tot ce fac, chiar și când fac cele mai monumentale prostii. Plini de energie și inițiativă, sunt atât de grăbiți și de ocupați, încât nu au timp să gândească. Cu toate astea, în înțelepciunea lor nemărginită, știu întotdeauna ce e mai bine pentru ceilalți. Nimeni n-are voie să-i contrazică, în timp ce ei își păstrează dreptul inalienabil de a contrazice pe toată lumea. Specialitatea lor este viteza, din care cauză au mereu fel de fel de vânătăi, arsuri sau tăieturi și sunt clienți fideli ai service-urilor și asigurărilor auto. Cea mai mare afacere a vieții lor este sexul, pe care-l practică numai din dragoste, chiar dacă dragostea respectivă nu durează decât o zi.
Meseria potrivită: director, pompier, instructor de sex, bungeejumper, spărgător de bănci.
Pizza magică: Diavolo.
Medicamentul norocos: energizantele


Taur (21.04-21.05)
Planeta dominantă: Venus, planeta trăndăviei și a lascivitătii,
Animalul sacru: vaca indiană
Personalitate: Taurul e recunoscut pentru stabilitate și perseverență, de fapt două modalități de exprimare a lipsei de imaginație. Universul lui se mărginește la ce poate să vadă, să guste sau să pipăie. Noțiunile complexe îl tulbură profund, iar îndărătnicia lui n-are semăn - dacă a apucat într-o direcție, așa o ține. O schimbare de macaz ar implica un efort fizic și intelectual prea mare pentru lenea lui. În ciuda obtuzității, dă însă dovadă de o aprigă viclenie atunci când își apără pielea sau vrea să obțină ceva. E maestru în a scoate castanele din foc cu mâna altuia. Dincolo de falnica-i robustețe, Taurul ascunde o abominabilă lașitate.
Meseria potrivită: contabil, lăutar, coafeză, manechin, pom-star,degustător de maioneză. Pizza magică: Rusticana
Medicamentul norocos: întăritoarele (sexuale)

iasomia
Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:04
Gemeni (22.05-21.06)
Planeta dominantă: Mercur, planeta trăncănelii și nevricalelor.
Animalul sacru: papagalul
Personalitate: Gemenii sunt isteți și foarte adaptabili, cu alte cuvinte niște oportuniști lipsiți de scrupule. Stăpânesc perfect arta comunicării și pot să te mintă în față fără să clipească. Sunt drăgălășenia întruchipată când vor să obțină ceva și de-a dreptul sadici când au chef să se joace cu nervii altora. Sprinteni și îndemânatici, dispar când ți-e lumea mai dragă și pot face nevăzute diverse obiecte care li se par interesante. Își scot din minți șefii și consorții, dar nici unii nu-i dau afară, din cauză că se pricep să le spună bancuri. În dragoste, sunt deschiși tuturor posibilităților și ar fi primii care ar subscrie la legalizarea poligamiei. Cu toate astea, în clipele romantice au tendința de a-și exprima pasiunea uitându-se pe pereți.
Meseria potrivită: agent de vânzări, scamator, chelner, escroc.
Pizza magică: Calzone.
Medicamentul norocos: gargara.


Rac (22.06-22.07)
Planeta dominantă: Luna, astrul toanelor și născocirilor.
Animalul sacru: lipitoarea
Personalitate: Racul este un profitor nesătul, al cărui unic scop în viață e să care în bârlog tot ce-i pică în mână. Este mai zgârcit și mai apucător decât tot neamul hărciogilor la un loc. Se spune că ar fi diplomat, dar în realitate manipulează pe toată lumea ca să-și rezolve interesele. Zâmbește grațios, înșiră verzi și uscate și joacă tot timpul teatru, fiind foarte popular printre cei gură-cască și slabi de minte. Are mania de a coopta tot soiul de ratați pe care îi psihanalizează sau îi îndoctrinează cu predici filozofice ori cuvântări patriotice. Își iubește casa, dar nu este lipit de ea. Ros de morbul vagabondajului, dispare periodic pentru diverse intervale de timp. Din nefericire, se întoarce mereu înapoi ... În dragoste este adeptul romantismului siropos și leșinat. Asta, la început, căci mai devreme sau mai târziu va scoate la bătaie un nimicitor arsenal de tocare măruntă a nervilor: toane, nazuri, îmbufnări, bombăneli, bănuieli, accese masochiste și șantaje sentimentale.
Meseria potrivită: politician sau afacerist interlop (la alegere), poet, cămătar, pitic de grădină.
Pizza magică: Quattro formaggi.
Medicamentul norocos: alcoolul
iasomia
Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:05
Leu (23.07-22.08)
Planeta dominantă: Soarele, astrul egoismului și îngâmfării.
Animalul sacru: pupăza
Personalitate: Leul este un lider înnăscut și, ca toți liderii, se înalță strivindu-i pe cei cu mai mult bun-simț decât el. Subordonații îi acordă respectul cuvenit, dar I-ar strânge de gât cu maximă plăcere. Ambiție! ca nimeni altul. consideră că a atins poziția cuvenită doar atunci cân nu mai are vreun loc alb pe cartea de vizită. Se iubește atât de mult pe sine încât își pupă oglinda de câte ori se crede singur. Este așa de obsedat de onoruri că, dacă primește o cupă la campionatul de șotron, e în stare să umble cu ea atârnată la gât, să vadă lumea cât de grozav este. Atrage atenția în orice adunare: fie este cel mai înzorzonat personaj, fie aruncă cu banii în toate părțile, fie poartă o armă. Pozează tot timpul, doarme pe stânga fiindcă profilul drept îl avantajează mai mult și arată cu degetul mijlociu ca să-și expună mai bine diamantul de multe carate. În dragoste, este la fel de înflăcărat ca un furnal și la fel de discret ca o trompetă cu amplificator.
Meseria potrivită: împărat, șef de bloc, portar de hotel, dresor, hingher
Pizza magică: Quattro stagioni.
Medicamentul norocos: toxina botulinică.


Fecioară (23.08-22.09)
Planeta dominantă: Mercur, planeta trăncănelii și a isteriilor.
Animalul sacru: ciocănitoarea
Personalitate: Zodiacele critică spiritul critic al fecioarei, punând-o astfel într-o situație critică. Cum, pe deasupra, fecioara mai e și metodica punctuală și perfecționistă, sfârșesc prin a-i scoate pe toți din pepeni. Obsedată de igienă, detalii și clasificări, este capabilă să caute bacteriile cu lupa, să frece dușumelele periuța sau să pună rufele în mașina de spălat nu doar pe culori, ci și ordine crescătoare și alfabetică. Miroase enervant de curat, ceea ce leagă spiritual de cânii și pisicile din cartier. Fecioara este o fană a listelor, tabelelor și regulamentelor pe punele subpuncte, care, în loc să-i simplifice, îi încâlcesc teribil existența. Scurt, orice fecioară veritabilă este: 1. mereu ocupată cu o mie de nimicuri sau să-și bage nasul unde nu-i fierbe oala. 2. tipicară; 3. ipohondră: 4.cicălitoare: 5. cărpănoasă: 6. maniacă: 7. absolut necesară (din păcate). În dragoste, are căldura unei frapiere și fantezia unui birocrat.
Meseria potrivită: analist politic, CTC-ist, agent de dezinsecție, sora medicală (sau frate).
Pizza magică: funghi.
Medicamentul norocos: toate, fără excepție

iasomia
Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:06
Balantă (23.09-22.10)
Planeta dominantă: Venus, planeta trândăviei și lascivității.
Animalul sacru: bibilica
Personalitate: Balanța are certe înclinații intelectuale, utile în studiul aprofundat al programului tv, și un înalt simț artistic, reflectat în flerul cu care-și asortează pantofii cu lenjeria. Plină de grație și eleganță, umblă cu nasul pe sus, strâmbând suveran din el la orice încălcare a etichetei. Se zice că adoră confortul și armonia, ceea ce în traducere liberă înseamnă că este leneșă și n-are principii ferme. Despre Balanță se mai spune că este o bună colaboratoare și sfătuitoare: în orice problemă, expune câteva zeci de soluții, ca apoi să-l lase pe celălalt să decidă. Cât despre vestitul ei echilibru, cel mai în măsură să comenteze ar fi psihiatrul care o tratează. În lipsa lui, se acceptă și mărturiile apropiaților, adânc îngrijorați de viteza cu care-și schimbă părerile și de costurile mărite ale dulciurilor pe care le înghite atunci când e deprimată. Cel mai de seamă lucru din viața ei este dragostea, subiect bogat în detalii picante, prea indecente ca să poată fi relatate.
Meseria potrivită: agent matrimonial, arbitru, escortă, gigolo, tester de hamace, rentier.
Pizza magică: Capricciosa.
Medicamentul norocos: gelul anticelulitic.


Scorpion (23.10-21.11)
Planeta dominantă: Pluto, planeta obsesiilor și paranoiei.
Animalul sacru: vipera
Personalitate: Scorpionul are foarte mult magnetism personal: atrage cuiele ruginite, cutiile de conservă, dramele și ghinioanele. Are emoții intense, idei fixe și puterea de a deochea. Este atât de încordat, încât dă impresia că suferă, iar încordarea lui face să se defecteze obiectele din jur. Chiar și cei apropiați sunt profund afectați, de unde și bafta pe care o are la moșteniri. Știe ce vrea, dar caută să obțină totul pe căi ocolite. E genul care mai bine își otrăvește dușmanul decât să-i dea un pumn în nas. Paranoic, vede peste tot pericole, intrigi și conspirații. Asta nu-l împiedică să umble cu fitile și să-i manipuleze pe ceilalți. Îi consideră prieteni doar pe cei de care se poate folosi, iar prietenii n-au încredere în el, fiindcă știu că n-are mamă, tată sau scrupule, și atacă subversiv, sub centură. În dragoste, este un obsedat sexual frustrat, gelos și posesiv, care-și scoate din minți perechea cu bănuielile și cu gusturile lui anormale.
Meseria potrivită: detectiv, medic legist, pândar, scafandru, vânător de fantome.
Pizza magică: Siciliana.
Medicamentul norocos: extractul de mătrăgună
iasomia
Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:07
Săgetător (22.11-21.12)
Planeta dominantă: Jupiter, planeta exceselor și a glumelor proaste.
Animalul sacru: grangurul
Personalitate: Săgetătorul este un inconștient optimist, a cărui specialitate este datul cu bâta în baltă: scoate perle după perle cu un aer de savant atotștiutor, face glume proaste și râde fără rost. Este un snob care-și poartă hainele cu etichetele pe-afară și se laudă cu vedetele de teleshopping pe care le frecventează. Promite marea cu sarea, dar când trebuie să-și țină promisiunile este lovit de amnezie. Adoră mașinile, pe care le conduce cu plăcere și cu mare viteză, în cei mai falnici pomi de pe marginea drumului. fiindcă se crede cel mai tare, se bagă în bucluc și trece razant pe lângă dezastre. Scapă însă cu bine, căci beneficiază de clauza berzei chioare, care i-a fost acordată pentru a nu rămâne zodia cuI doar cu 11 zodii. Când se îndrăgostește, iubește cu foc, din toată inima.. Problema e că, având o inimă foarte mare, alesul sau aleasa se poate trezi într-un ventricul teribil de aglomerat.
Meseria potrivită: parlamentar, sociolog, pocherist, parașutist, turist.
Pizza magică: Hawaiana.
Medicamentul norocos: laxativele.


Capricorn (22.12-20.01)
Planeta dominantă: Saturn, planeta parvenirii și anchilozării.
Animalul sacru: catârul
Personalitate: Capricornul e un parvenit planificat, care se chinuie să ajungă în moțul ierarhiei și-și urmărește interesele cu îndârjire de buldog. Perseverența cu care merge pe drumul stabilit arată că de fapt nu are alternative sau alte bucurii în viață. Încăpățânarea lui este monumentală - mai mare ca a Berbecului și a Taurului, care sunt, totuși, niște vietăți relativ normale. Și la capitolul rezistență stă bine - în cazul unui cataclism planetar s-ar număra printre puținii supraviețuitori, alături de șobolani și insecte. Grozav de suspicios și sigur că nimeni nu e mai competent ca el, n-are somn dacă nu controlează totul. Deține un stoc impresionant de temeri și complexe pe care, fiind foarte orgolios, face eforturi să și le mascheze. De aici, o permanentă încordare, care-i dă aerul cuiva care a înghițit o coadă de cazma ... fiind din cale-afară de plictisitor, își găsește greu o pereche care să-l suporte. Singurul care îl tolerează este alt Capricorn.
Meseria potrivită: în asigurări, IT, liftier, călugăr, paznic.
Pizza magică: Margherita
Medicament norocos: antidepresivele.
iasomia
Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:08
hmmm! nu-mi ia varsatorul si pestii,ia sa mai incerc o data...Vărsător (21.01-19.02)
Planeta dominantă: Uranus, planeta convulsiilor și ciudățeniilor.
Animalul sacru: ornitorincul
Personalitate: Vărsătorii sunt cele mai ciudate ființe de pe Terra, ceea ce explică frecvența mărită cu care sunt răpiți de marțieni. Nu se știe totuși dacă aceștia îi selectează doar pentru a le studia anomaliile sau fiindcă îi consideră o specie înrudită. Oricum, este ceva în neregulă cu ei, deoarece au idei stranii, reacții imprevizibile și fac totul pe dos față de restul omenirii. Se spune că sunt deschiși la nou, le place să experimenteze și au o fire independentă. Asta înseamnă că dau banii pe prostii de care n-a mai auzit nimeni, adera la cele mai fistichii diete sau curente religioase și îi doare în cot de părerea celorlalți. În plus, sunt deosebit de agitați, ceea ce nu este bine, căci excesul de energie le permite să-și pună în practică proiectele utopice și inițiativele anarhiste. Prietenii îi suportă maximum două ore, iar rudele lor migrează în alte cartiere. Cât despre dragoste, Vărsătorilor nu le este prea clar ce înseamnă ... !
Meseria potrivită: futurolog, revoluționar, guru, vânzător de gogoși.
Pizza magică: Napoletana.
Medicamentul norocos: sedativele.iasomia
Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:15
vraieste draga...eu il stiam,dar sa-l stie cat mai multi,este ..dat draq ,nu am ras demult timp asa..
iasomia
Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:29
iasomica, lasa! nu mai incerca la pesti
si_totusi
Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:31
sa mor daca ia postarea...
iasomia
Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:32
Pesti (20.02-20.03)
Planeta dominantă: Neptun, planeta confuziei și dependențelor.
Animalul sacru: balena
Personalitate: Peștii sunt niște viețuitoare blânde și buimace, care cred tot ce le îndrugă primul venit. În capul lor este un talmeș-balmeș de impresii și intuiții, ce face imposibilă o activitate neuronală decentă. Fiind incapabili să emită vreun argument logic, au devenit la rândul lor experți în abureală și îmbrobodire. Se spune că sunt creativi și talentați, ceea ce înseamnă că producțiile lor îi turmentează atât de tare pe ceilalți, încât le anihilează puterea de discernământ.. Foarte sociabili din fire, se înțeleg de minune cu animalele, handicapații, delincvenții și spiridușii de casă
iasomia
Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:35
totusico,baga mama tu ultima jumatate...treci pe messsss...
iasomia
Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:45
n-a intrat din prima, dar i-am pacalit. am dat pe modifica mesaj si iote , surpriza ! a intrat dar , cam cu...cot

iasomico, tehnica, mama. doar sunt peste. am bagat-o
si_totusi
Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:50
na! ca am reusit,prietenul la nevoie se cunoaste,stiam eu ca impreuna suntem puternice,doua pestoaice care asa si pe-dincolo,ai vazut ce scrie la horoscop...
iasomia
Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:52
pai, doar asa scrie ca, zapacim lumea
si_totusi
Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:54
ce vrei ..eu murisem la linia de sosire..maraton deh! le-ai vazut pe alea cum lesina cand sa ajunga...Doamne,rad cu lacrimi...
iasomia
Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:55
horoscopul carcotas
cred ca si-a gasit un nash
si acuma de are-un spasm,
e horoscop cu orgasm
si_totusi
Postat pe 3 Noiembrie 2008 17:09
totusico,

ce orgasme mai fofeaza?!

azi america voteaza...


eheee,he,he...niciun comentariu?

pai da..nu pica bine.. cand iti vezi partea intunecata a horoscopului,trebuie sa ai autoironie,ca sa faci fata la ce spune carcotasul asta de horoscop...

autoironie,pofta de viata..sa stii sa faci haz de necaz,he,he...
iasomia
Postat pe 4 Noiembrie 2008 10:43
mi-am schimbat avatarul,ia sa dau la mine aici ..sa vad daca am reusit...


nu ma caracteriza ochiul ala,nici macar nu era al meu...
iasomia
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:24
totusico,

ia sa bagi un cap acilea,parca am cam mult mov,nu?...vaaai ,subconstientu' nene....

l-am pus pe asta mov ca sa ma asortez...


iasomia
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:30
si eu care credeam ca am probleme cardiace....era de la aglomeratia din ventricule...acu m-am prins!
care e femininul de la parasutist? poate ma reprofilez ...
beton horoscop!
ella_e
Postat pe 19 Noiembrie 2008 21:43
ella,


dap...trebuie sa ai sange in tine ca sa recunosti ca este beton,si mult umor,vad ca nu duci lipsa

felicitari...

iasomia
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:05
super,chiar ma regasesc la balanta,mersi iasomico pt initiativa ta,si apropos de berbeci,mama e berbec si tooot da cu capu',n-am inteles niciodata de ce o face,cred ca de placere!
nicoll
Postat pe 25 Noiembrie 2008 08:24
cu placere....

iasomia
Postat pe 25 Noiembrie 2008 08:45
Mersi pt horoscop iasomia! Ma mai amuz si eu la lucru...
eu sunt taur, se cam potriveste pe alocuri
dar iubitul meu fecioara e bestial....e dedscrierea perfecta, pe cuvant, parca l-ai cunoaste!! E foarte ocupat cu nimic toata ziua, vesnic are ceva de comentat, nu ar recunoaste vreodata ca greseste, tot ce face el e f normal...
zambila
Postat pe 26 Noiembrie 2008 10:55
zambila..:)


este haios...

eu sunt peste,m-am distrat in draci cand l-am citit...si da,le cam nimereste....


chiar daca nu pica bine,daca stim sa facem haz, e ok...
iasomia
Postat pe 26 Noiembrie 2008 13:33
scorpion. astept sa mi se defecteze o ruda. de dragul mostenirii. sa faca cineva doi galbenei din astia care dau un strop de bere pe jos, sa fie pentru cine mi-o lasa mostenirea...
catwalk
Postat pe 1 Decembrie 2008 12:29
:)))

prea tare.... eu sunt gemeni... si lucrez ca ospatar... jobul ideal descris acolo :)))

prea tare....
sadonlife
Postat pe 2 Decembrie 2008 07:16
cat,sadon...

sa va fie de bine...ma bucur v-ati distrat...
iasomia
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:52
De la: iasomia, la data 2008-11-03 16:06:44Leu (23.07-22.08)
Planeta dominantă: Soarele, astrul egoismului și îngâmfării.
Animalul sacru: pupăza
Personalitate: Leul este un lider înnăscut și, ca toți liderii, se înalță strivindu-i pe cei cu mai mult bun-simț decât el. Subordonații îi acordă respectul cuvenit, dar I-ar strânge de gât cu maximă plăcere. Ambiție! ca nimeni altul. consideră că a atins poziția cuvenită doar atunci cân nu mai are vreun loc alb pe cartea de vizită. Se iubește atât de mult pe sine încât își pupă oglinda de câte ori se crede singur. Este așa de obsedat de onoruri că, dacă primește o cupă la campionatul de șotron, e în stare să umble cu ea atârnată la gât, să vadă lumea cât de grozav este. Atrage atenția în orice adunare: fie este cel mai înzorzonat personaj, fie aruncă cu banii în toate părțile, fie poartă o armă. Pozează tot timpul, doarme pe stânga fiindcă profilul drept îl avantajează mai mult și arată cu degetul mijlociu ca să-și expună mai bine diamantul de multe carate. În dragoste, este la fel de înflăcărat ca un furnal și la fel de discret ca o trompetă cu amplificator.
Meseria potrivită: împărat, șef de bloc, portar de hotel, dresor, hingher
Pizza magică: Quattro stagioni.
Medicamentul norocos: toxina botulinică.


Fecioară (23.08-22.09)
Planeta dominantă: Mercur, planeta trăncănelii și a isteriilor.
Animalul sacru: ciocănitoarea
Personalitate: Zodiacele critică spiritul critic al fecioarei, punând-o astfel într-o situație critică. Cum, pe deasupra, fecioara mai e și metodica punctuală și perfecționistă, sfârșesc prin a-i scoate pe toți din pepeni. Obsedată de igienă, detalii și clasificări, este capabilă să caute bacteriile cu lupa, să frece dușumelele periuța sau să pună rufele în mașina de spălat nu doar pe culori, ci și ordine crescătoare și alfabetică. Miroase enervant de curat, ceea ce leagă spiritual de cânii și pisicile din cartier. Fecioara este o fană a listelor, tabelelor și regulamentelor pe punele subpuncte, care, în loc să-i simplifice, îi încâlcesc teribil existența. Scurt, orice fecioară veritabilă este: 1. mereu ocupată cu o mie de nimicuri sau să-și bage nasul unde nu-i fierbe oala. 2. tipicară; 3. ipohondră: 4.cicălitoare: 5. cărpănoasă: 6. maniacă: 7. absolut necesară (din păcate). În dragoste, are căldura unei frapiere și fantezia unui birocrat.
Meseria potrivită: analist politic, CTC-ist, agent de dezinsecție, sora medicală (sau frate).
Pizza magică: funghi.
Medicamentul norocos: toate, fără excepție

=))m-au facut sa rad aceste caracteristici ale zodiei mele fecioara!singurul lucru kre mi s potriveste e absolut necesara(din pacate):P
onitza009
Postat pe 3 Decembrie 2008 22:32
oanta mami,


crezi ca la mine se potriveste mot a mot?


nuuuuu..dar ma inteleg intradeavar tare bine cu "spiridusii de casa"...

auzi ce le-a dat prin cap.....


au zbarcit-o in schimb cu iubirea aia...nu am iubit niciodata mai multi odata...sunt tare fidea cu lapte...nu ma intreba de ce am spus asa,cred ca mi-e foame ,sunt la cura.. si as hapaii un porcusor de lapte,d-ala cu mar in gura...


ia uite ce confuza sunt

ioi istenem! ce foame mi-e....

iasomia
Postat pe 5 Decembrie 2008 10:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
barbat rac si femeie scorpion 14 De la: eladaela 16 Septembrie 2009 13:55
rbbia 2 De la: garbo006184 16 Iulie 2013 09:47
EA "CAPRICORN" + EL "SCORPION" = ??? 12 De la: garbo035189 24 Ianuarie 2010 15:14
barbatul BALANTA 112 De la: garbo102078 9 Martie 2010 22:03
Compatibilitate 1 De la: lenu25 28 Decembrie 2010 03:39
Setari Cookie-uri