poate cineva sa imi recomande un psihoterapeut ffff bun? | ||
wylette Postat pe 13 August 2009 12:53 |
||
---|---|---|
Pentru ce iti trebuie si din ce oras sa fie? | ||
mihaiarilena Postat pe 13 August 2009 12:59 |
||
e greu de spus pentru ce imi trebuie, sa zicem pentru a ma ajuta sa imi canalizez resursele pentru a iesi dintr-un blocaj ce persista de 2 ani. si neaparat sa fie din bucuresti! multumesc! |
||
|
||
wylette Postat pe 13 August 2009 13:20 |
||
In Bucuresti am locuit,acum insa... Dar am sa ma interesez si iti voi recomanda pe cineva de acolo,asta daca nu doresti consiliere on line. Poate te ajuta cu ceva... Cu drag. | ||
mihaiarilena Postat pe 13 August 2009 14:12 |
||
De la: wylette, la data 2009-08-13 13:20:08e greu de spus pentru ce imi trebuie, sa zicem pentru a ma ajuta sa imi canalizez resursele pentru a iesi dintr-un blocaj ce persista de 2 ani. As putea sa te intreb ce fel de blocaj ai? Unul la nivel afectiv, unul la nivelul potentialului tau creativ si intelectual ...? |
||
reyya Postat pe 19 Decembrie 2009 02:56 |
||
Eu nu cunosc genul blocajului pe care tu il ai , iti pot spune doar ca poate fi unul fie la nivel AVECTIV(teama de implicare intr-o relatie spre ex), EMOTIONAL, de asemenea blocaj de ordin CULTURAL sau de ordin PERCEPTIV Uita-te peste aceste blocaje emotionale: * teama de a nu comite o greseala, de a nu parea extravagant; * dificultatea de a schimba modelul de gandire; * dependenta excesiva fata de opiniile altora; * lipsa competentei de a depune un efort sustinut pentru a desfasura procesul de rezolvare a unei probleme de la identificarea ei pana la solutionare. Defineste-ti intai tipul de blocaj( mai exact definetse-ti foarte clar problema) si apoi poti actiona asupra depasiri lui. Sper ca postarea mea sa te fi ajutat. |
||
reyya Postat pe 19 Decembrie 2009 03:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Midnight Club | 27 | De la: b727ana 17 Iulie 2012 17:43 |
dilema "iezistentiala" - sfatul meu sfatul medicului! (tot timpul e un medic de scarbiciu) | 4101 | De la: alfheim 29 Aprilie 2017 13:51 |
Sa gatim impreuna:)retete straine | 1 | De la: erdema 25 Iulie 2009 14:15 |
|
||
AMOR | 12 | De la: jeanette40 1 Ianuarie 2011 23:18 |
curs de echitatie | 1 | De la: garbo_1502 3 Mai 2012 18:22 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9