| poate cineva sa imi recomande un psihoterapeut ffff bun? | ||
|
wylette Postat pe 13 August 2009 12:53 |
||
|---|---|---|
| Pentru ce iti trebuie si din ce oras sa fie? | ||
|
mihaiarilena Postat pe 13 August 2009 12:59 |
||
|
e greu de spus pentru ce imi trebuie, sa zicem pentru a ma ajuta sa imi canalizez resursele pentru a iesi dintr-un blocaj ce persista de 2 ani. si neaparat sa fie din bucuresti! multumesc! |
||
|
|
||
|
wylette Postat pe 13 August 2009 13:20 |
||
| In Bucuresti am locuit,acum insa... Dar am sa ma interesez si iti voi recomanda pe cineva de acolo,asta daca nu doresti consiliere on line. Poate te ajuta cu ceva... Cu drag. | ||
|
mihaiarilena Postat pe 13 August 2009 14:12 |
||
De la: wylette, la data 2009-08-13 13:20:08e greu de spus pentru ce imi trebuie, sa zicem pentru a ma ajuta sa imi canalizez resursele pentru a iesi dintr-un blocaj ce persista de 2 ani. As putea sa te intreb ce fel de blocaj ai? Unul la nivel afectiv, unul la nivelul potentialului tau creativ si intelectual ...? |
||
|
reyya Postat pe 19 Decembrie 2009 02:56 |
||
|
Eu nu cunosc genul blocajului pe care tu il ai , iti pot spune doar ca poate fi unul fie la nivel AVECTIV(teama de implicare intr-o relatie spre ex), EMOTIONAL, de asemenea blocaj de ordin CULTURAL sau de ordin PERCEPTIV Uita-te peste aceste blocaje emotionale: * teama de a nu comite o greseala, de a nu parea extravagant; * dificultatea de a schimba modelul de gandire; * dependenta excesiva fata de opiniile altora; * lipsa competentei de a depune un efort sustinut pentru a desfasura procesul de rezolvare a unei probleme de la identificarea ei pana la solutionare. Defineste-ti intai tipul de blocaj( mai exact definetse-ti foarte clar problema) si apoi poti actiona asupra depasiri lui. Sper ca postarea mea sa te fi ajutat. |
||
|
reyya Postat pe 19 Decembrie 2009 03:13 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Punct de vedere. | 27 | De la: ulygarbo 24 Martie 2017 07:13 |
| Se nasc noii lideri de partide politice | 16 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 23:32 |
| orgoliul sau dragostea??? | 29 | De la: ANTA 10 Octombrie 2009 12:40 |
|
|
||
| La multi ani tuturor care poarta numele Gheorghe si derivatele numelui! | 2 | De la: Jojolin 22 Aprilie 2012 00:56 |
| adopti | 1 | De la: garbo214116 27 Mai 2012 15:13 |
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei