|
iubesc un baiat cu 6 ani mai mare ca mine....dar relatia noastra nu merge de loc ? oare sunt eu de vina ...oare cuma r trebui sa ma comport pt al face sa se indragosteasca....sau poate ma iubeste nici eu nu stiu uneori imi arata lucrul asta alteori e indiferent ma suna o data la cateva zile sa ne intalnim si zice k ma iubeste si sufar mult ma doare ce as putea face? :((:(( chair sufar :( si sunt zile in care nu mananc nimica i plang continuu //// uneori viata asta e de neinteles |
||
|
garbo020337 Postat pe 2 August 2009 13:36 |
||
|---|---|---|
| Buna si eu iubesc un baiat mai mare decat mine cu 9 ani ,ieste in proces de divort cu fosta sotie , nu dorm aproape deloc numai la iel ma gandesc , nu stiu ce sa fac sa-l atrag catre mine , ne intalnim rareori ,vorbim la telefon , iam spus ca il iubesc din suflet dar iel nu stiu ce vrea . Astept niste sfaturi . Ce pot sa fac sal atrag catre mine? | ||
|
me_and_you Postat pe 2 August 2009 13:53 |
||
|
sunt in aceeasi situatie ca si tine singurul sfat care ti las putea da ar fi acela dea a te ruga mult si sa ai rabdare si incredere dar el te iubeste tu esti sigura de lucrul asta? |
||
|
|
||
|
garbo020337 Postat pe 2 August 2009 13:59 |
||
|
poate nici el nu stie ce vrea a trecut printr-o experienta de viata cu prima ar trebui sa fie cu capul pe umeri sa gandeasca altfel asa e si la mine vb la telefon rareori si uneori i indiferent alteori zice k ma iubeste dar cand ne intalnim intr;un loc public nu ma baga in seama decta ma saluta doar atata:((:(( cu ce mai putea sfatui:(( |
||
|
garbo020337 Postat pe 2 August 2009 14:01 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ceva sfaturi? | 243 | De la: l_erika 12 Septembrie 2009 11:42 |
| Am o mare problema..... help.... | 31 | De la: garbo271017 18 Noiembrie 2012 20:41 |
| sa apreciem omul la justa lui valoare | 1 | De la: marialeia 14 Octombrie 2010 20:03 |
|
|
||
| A fost frumos, s'a terminat...acum ce mai e de facut?! | 66 | De la: me_reloaded 10 Octombrie 2010 21:43 |
| as vrea sa intelag | 30 | De la: oana4me 1 Februarie 2010 13:20 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună