|
iubesc un baiat cu 6 ani mai mare ca mine....dar relatia noastra nu merge de loc ? oare sunt eu de vina ...oare cuma r trebui sa ma comport pt al face sa se indragosteasca....sau poate ma iubeste nici eu nu stiu uneori imi arata lucrul asta alteori e indiferent ma suna o data la cateva zile sa ne intalnim si zice k ma iubeste si sufar mult ma doare ce as putea face? :((:(( chair sufar :( si sunt zile in care nu mananc nimica i plang continuu //// uneori viata asta e de neinteles |
||
|
garbo020337 Postat pe 2 August 2009 13:36 |
||
|---|---|---|
| Buna si eu iubesc un baiat mai mare decat mine cu 9 ani ,ieste in proces de divort cu fosta sotie , nu dorm aproape deloc numai la iel ma gandesc , nu stiu ce sa fac sa-l atrag catre mine , ne intalnim rareori ,vorbim la telefon , iam spus ca il iubesc din suflet dar iel nu stiu ce vrea . Astept niste sfaturi . Ce pot sa fac sal atrag catre mine? | ||
|
me_and_you Postat pe 2 August 2009 13:53 |
||
|
sunt in aceeasi situatie ca si tine singurul sfat care ti las putea da ar fi acela dea a te ruga mult si sa ai rabdare si incredere dar el te iubeste tu esti sigura de lucrul asta? |
||
|
|
||
|
garbo020337 Postat pe 2 August 2009 13:59 |
||
|
poate nici el nu stie ce vrea a trecut printr-o experienta de viata cu prima ar trebui sa fie cu capul pe umeri sa gandeasca altfel asa e si la mine vb la telefon rareori si uneori i indiferent alteori zice k ma iubeste dar cand ne intalnim intr;un loc public nu ma baga in seama decta ma saluta doar atata:((:(( cu ce mai putea sfatui:(( |
||
|
garbo020337 Postat pe 2 August 2009 14:01 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Nu stiu pe care sa il aleg...Helpppppppp | 84 | De la: garbo271017 28 Februarie 2013 12:28 |
| vreau sa ma impac cu fostul... | 306 | De la: sora_ilsi 12 Februarie 2010 01:18 |
| as vrea sa intelag | 30 | De la: oana4me 1 Februarie 2010 13:20 |
|
|
||
| Despartirea de amant! | 4 | De la: elisabeta_boia 4 Decembrie 2011 12:41 |
| deznadejde... | 42 | De la: roza_bianca 19 Martie 2010 17:16 |
Trei licee premiate pentru curajul profesorilor de a nu renunța la elevii lor
Reguli noi europene pentru inteligența artificială: ce se schimbă pentru utilizatorii ChatGPT
Admitere liceu 2026: ISMB a publicat locurile libere pentru etapa a doua în București
Examenul suplimentar de admitere la liceu: ce alternative de evaluare pregătesc autoritățile pentru elevi