Mai intai la multi ani la toate Garborele si Garborii in noul an. ![]() Topicul meu, dupa cum probabil bine ati intuit se refera la decesul marelui regizor. Stiti ala cu "nu trageti dom' Semaca'. ![]() Ma asteptam sa citesc/aud nu numai lucruri duioase despre regretatul?! cineast (avand in vedere implicarea la revolutie, 1-2 mineriade si maniera in care-si exploata figurantii, colaboratori, etc) dar chiar "sa-l ia mama dracu'" mi se pare cam mult. ![]() Voi ati putea sa-l iertati crestineste sau omeneste pe unul care v-a tras in piept cu cca 800.000 de euroi drepturi de autor? Sincer eu l-as ierta, dar nu m-as lasa pana n-as recupera banii. Ca oricum pe acolo pe unde s-a dus, nu mai are nevoie de ei. ![]() Iar acum colac peste pupaza, aud ca BOR-ul vrea sa-l ingroape crestineste pe propria cheltuiala -adica a noastra a contribuabililor (incinerarea e un mare pacat, cf canoanelor bisericii, persoana prajita nu poate beneficia nici de slujba de inmormantare, nici de parastasul de 6 saptamani, ergo este condamnat implicit sa ajunga in iad). Dar daca omul a facut o alegere, n-ar trebui oare sa fie lasat sa se duca linistit acolo unde nu e nici odihna, nici lumina, ci doar scrasnirea dintilor si viermele cel neadormit, mai ales ca asta e dorinta expresa si a unora care zic ca l-au cunoscut bine. ![]() P.S. Orice ar zice CTP-ul, care a declarat ca-i vine sa se spele pe ochi cu spirt dupa ce-a vazut Poker si alte productii ale recent raposatului (dupa reactie -se pare ca a si facut-o ![]() ![]() |
||
Sassette Postat pe 4 Ianuarie 2013 19:12 |
||
---|---|---|
![]() ![]() |
||
Jojolin Postat pe 10 Ianuarie 2013 21:36 |
||
Oh, este într-adevăr foarte trist știri și eu într-adevăr rănit de auzit această veste | ||
|
||
garbo_14365 Postat pe 18 Iunie 2013 15:10 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Iubesc un barbat mai tanar............ | 155 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:14 |
sotul scorpion eu pesti | 5 | De la: Melanie 4 Octombrie 2009 12:22 |
M-AM INDRAGOSTIT !!! | 12 | De la: l_flory 1 Noiembrie 2009 16:47 |
|
||
V-as ruga daca se poate sa-mi dati un sfat | 227 | De la: albatros 21 Noiembrie 2009 19:12 |
Se pare ca totul sa terminat.... | 83 | De la: little_angel1151 4 Februarie 2010 09:39 |
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân