Sa gatim impreuna:)retete straine

M-am gandit sa deschid acest topic sa aflam fiecare mai multe retete straine,bineinteles care stie,si care are placerea sa le dezvaluie si celorlalti..ptr inceput am sa scriu eu o reteta care e preferata mea si va asigur ca intradevar e o bunatate...





Ciorba de perisoare turceasca



ingrediente
-500g carne tocata
-un pumn de orez
-o jumatate legatura de patrunjel
-o ceapa de marime potrivita
-o lingura margarina
-putina faina(o ceasca)
-sare,piper negru
-3pahare cu apa

SOSUL
-o lamaie
-2oua
-1ceasca cu apa

PREPARARE.
Mai intai punem intr-un vas carnea tocata,ceapa tocata marunt,orezul,patrunjelul,sarea si piperul negru, le amestecam bine..dupa ce amestecam ingredientele facem mingiute mici(fiecare face dupa gust,le puteti face si mai marisoare)le rastogolim prin faina.
Punem intr-o cratita apa cu o lingura de margarina,cand incepe sa fiarba apa adaugam perisoarele pe rand...Cand s-au fiert perisoare bine facem sosul(doua oua,o lamaie si putina apa le batem bine)adaugam sosul incet, amestecand incontinu (daca vi se pare prea cremoasa mai puteti pune putina apa dar nu multa)...ciorba asta e mai cremoasa ca o ciorba obisnuita la urma puneti patrunjelul :)

VA UREZ POFTA BUNA!!!!!
erdema
Postat pe 25 Iulie 2009 14:15

Recomandari

SubiectMesajeUltimul Mesaj
Angajatii si patronii romani eu una ii consider pe ambii prosti45De la: xenaluptatoareainimoasa 9 Septembrie 2010 10:11
asi avea o intrebare9De la: nazirra 3 Iunie 2011 19:48
LA MULTI ANI PETRA, PAULA, PETRU , PAUL SI DERIVATE!!!2De la: paulaprecup 29 Iunie 2009 16:24
Ajutooooooor natiune romana!!!!!15De la: LILO 19 Martie 2010 05:23
DINTR-O SINGURA LACRIMA S-AU CROIT SERPII...806De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:38
Setari Cookie-uri