Aspectul conteaza???

Aspectul se refera la multe lucruri. Stilul si caracterul ordonat al imbracamintii, stralucirea pantofilor, dungile de la camasa, culorile pe care le porti si o sumedenie de alte lucruri influenteaza evaluarea infatisarii tale. Conteaza si felul in care va coafati, machiajul si toate elementele legate de ingrijirea personala. Insa cel mai important factor este zambetul, urmat de simtul umorului. Un bun simt al umorului si o atitudine pozitiva sant deosebit de importante atunci cand urci pe treptele cele mai inalte din lumea afacerilor. Adevarul este ca oamenii sunt promovati de oameni. Exista multe dovezi ca dintre oamenii cu aceleasi aptitudini profesionale, il vom alege pe cel care ne place si nu pe cel fata de care avem o atitudine neutra sau negativa. Intrebarea este;,,De cine ne place?"Cred ca veti fi de acord ca oamenii simpatici, veseli si optimisti au mai multe sanse sa fie placuti decat cei inclinati spre o atitudine severa sau chiar negativa.
Asadar, fie ca hainele cele mai bune sa fie insotite intotdeauna de un zambet, o atitudine extraordinara si simtul umorului. ,,Un optimist crede ca paharul este pe jumatate plin: Un pesimist crede ca paharul este pe jumatate gol. Un realist stie ca daca sta prin preajma, pana la urma oricum ca trebui sa spele paharul."
camelia73
Postat pe 6 Iulie 2009 22:24
pai ai raspuns singura la intrebare.
ana02
Postat pe 7 Iulie 2009 15:02
conteaza-n primul rand pentru tine...si apoi, normal si pentru cei din jurul tau...mi se pare f important, pentru mine, cel putin...pentru ca ma respect si ma iubesc...or, atunci sunt atenta si cu mine...nu-i vorba de superficialitate...ci de faptul ca...chiar este destul de important...
mia79x
Postat pe 7 Iulie 2009 15:09
Sincer incercam sa expun parerea mea despre acest subiect.....asteptam si parerea ta sincera.......o zi placuta...
camelia73
Postat pe 7 Iulie 2009 17:19
Mia draga ai mare dreptate in tot ce spui, dar conteaza oare numai aspectul exterior al unei persoane........ori ar trebui sa cautam si aspectul interior al omului cu care intram in contact.....
camelia73
Postat pe 7 Iulie 2009 17:22
camelia, hai sa fim sincere.
fiecare dintre noi este atras de aspectul fizic. acuma , si aici e de discutat. "nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie" .se prefera anumite tipologii, aumite trasaturi, esti atras de acel oaresh'ce ceva ce numai tu stii. pana si modul in care suceste capul poate fi un criteriu de alegere

frumusetea interioara? asta e daca ne place omul. cand alegem pe cineva, sigur gasim si astfel de frumusete. in rest, nici nu ne pasa.si e si normal. intai esti atras de fizic si apoi vezi cum e chestia cu interioarele

si_totusi
Postat pe 7 Iulie 2009 17:57

am si io pareri, da' tac si bine fac
pik_nik
Postat pe 7 Iulie 2009 18:01
pik, ba nu-i bine. toti avem pareri da' nu ti se pare ca ideea de forum este sa ni le si impartasim si nu doar sa declaram ca le avem? hmm?
gianiblue
Postat pe 7 Iulie 2009 18:28
se stie deja ca aspectul exterior este eticheta pentru interior. si intr-un mod foarte profund si nu superficial -cum s-ar crede.
de exemplu: ce parere puteti avea despre o tante care-si face permanentul ala tip oaie? sa nu-mi spuneti ca nu aveti, deja, o parere formata si, de cele mai multe ori si indreptatita...
gianiblue
Postat pe 7 Iulie 2009 18:30
la noi in romanika...imaginea e totul!! majoritatea idiotilor , fitzosilor...doar asta au in capatana seaca...sa isi cumpere haine de firma, posete, etc
nu au o boaba de cultura...au citit doar cartile ..de joc...dar sunt bine imbracati,gelati, etc!!

aspectul conteaza....dar nu trebuie sa exageram , sa-l consideram totul!! sunt lucruri mult mai importante!!
superbus
Postat pe 7 Iulie 2009 18:41
superbule, numai o anumita factura de oameni cade in plasa etichetelor hainelor.
eu vorbesc de faptul ca, oricat de simplu am fi imbracati si oricat de ieftin, putem sa facem in asa fel incat sa aratam impecabil. si sper eu, ca aceasta aparenta sa concorde cu esenta.
gianiblue
Postat pe 7 Iulie 2009 18:47
perfect de acord cu tine! dar eu vb de o larga categorie...pt care imaginea si etalarea ei... e totul! practic pt asta traiesc...sa isi arate fitzele!!
superbus
Postat pe 7 Iulie 2009 18:52
slabutz pentru ei. nasol motiv de a trai...
gianiblue
Postat pe 7 Iulie 2009 18:57
De la: cameliaradu, la data 2009-07-07 17:22:02Mia draga ai mare dreptate in tot ce spui, dar conteaza oare numai aspectul exterior al unei persoane........ori ar trebui sa cautam si aspectul interior al omului cu care intram in contact.....


eu am un principiu, in care cred si mi se potriveste ca o manusa...un om frumos interior, nu-i mai putin frumos in exterior...la mine conteaza foarte mult si frumusetea interioara si cea fizica...lasa fite, haine de firma, prostii, tampenii...nu despre asta-i vorba...un caracter frumos, un intelect cizelat, o sensibilitate mai retinuta sau mai pronuntata...merg manusa cu un fizic frumos, ingrijit, cu o alura charismatica si sarmanta...e chestie de bun gust si bun simt fata de tine, ca persoana, in primul rand...
nu suport ideea de-a creste doar cu apa...ca si florile...indiferent daca ma refer la bagajul interior sau exterior...conteaza tot ce tine de tine...iar asta,da, include si acel aspect din intrebarea ta...simplu si firesc
mia79x
Postat pe 7 Iulie 2009 23:40
Categoric, aspectul fizic conteaza cel mai mult, macar la prima vedere. Pt ca in ochii celor din jur, macar la inceput, esti ceea ce pari.
In functie de modul in care te prezinti, ai multe de castigat sau de pierdut.
Trebuie sa fii atent/a mereu la felul in care arati (atitudine/gestica/limbaj/vestimentatie), dar fara sa incerci sa te transformi in control freak.
Ideea e sa fii in acord cu tine induti/insati si sa te simti bine in pielea ta.
Blue_Tattoo
Postat pe 8 Iulie 2009 09:00
De la: Blue_Tattoo, la data 2009-07-08 09:00:51Categoric, aspectul fizic conteaza cel mai mult, macar la prima vedere. Pt ca in ochii celor din jur, macar la inceput, esti ceea ce pari.
In functie de modul in care te prezinti, ai multe de castigat sau de pierdut.
Trebuie sa fii atent/a mereu la felul in care arati (atitudine/gestica/limbaj/vestimentatie), dar fara sa incerci sa te transformi in control freak.
Ideea e sa fii in acord cu tine induti/insati si sa te simti bine in pielea ta.eu zic ca e mai important...cum vorbesti, cum te comporti..nu cum arati!! ca majoritatea arata bine..la exterior...dar in interior sunt putrezi!!
superbus
Postat pe 8 Iulie 2009 22:59
De la: superbus, la data 2009-07-08 22:59:04
De la: Blue_Tattoo, la data 2009-07-08 09:00:51Categoric, aspectul fizic conteaza cel mai mult, macar la prima vedere. Pt ca in ochii celor din jur, macar la inceput, esti ceea ce pari.
In functie de modul in care te prezinti, ai multe de castigat sau de pierdut.
Trebuie sa fii atent/a mereu la felul in care arati (atitudine/gestica/limbaj/vestimentatie), dar fara sa incerci sa te transformi in control freak.
Ideea e sa fii in acord cu tine induti/insati si sa te simti bine in pielea ta.eu zic ca e mai important...cum vorbesti, cum te comporti..nu cum arati!! ca majoritatea arata bine..la exterior...dar in interior sunt putrezi!!

Pai, asta ziceam si eu...:)
Blue_Tattoo
Postat pe 9 Iulie 2009 09:16
superb de bine spus "putred"!!!! revenind: cliseul ala ultramega folosit de "frumusete interioara" ar fi trebuit demult scos din dictionar! da' cu uratenia interioara cum ramane?! ca p'aia avem asa o tendinta de a o ascunde mult mai adanc si mai bine decat frumusetea interioara ..
preciouss
Postat pe 9 Iulie 2009 20:54
iar aspectul de coaja de portocala se poate f bine trata cu niste alifii si masajele plus genoflexiuni,fandari si alte alea..
preciouss
Postat pe 9 Iulie 2009 21:02
In zilele noastre,cind se pune tot mai mult accent pe ,,aspectul comercial",prima victima e omul.Trebuie sa pari,sa dai bine la imagine...Si,vrei nu vrei,trebuie sa mentii pasul acestei continue cerinte,pur comerciale.Cit priveste structura interioara,cred ca lucrurile sint mult mai complicate.Poate ati avut ocazia sa observati,sa priviti dincolo de cortina comerciala,la ceea ce radiaza din interiorului persoanei si scapa de sub strictul control al tehnicii comportamentale.Imi place sa studiez,din acest punct de vedere,persoanele cu care interrelationez,sa observ ce se ascunde in spatele acestei masti si cit de bine e construita...ma stupesc.
valentino
Postat pe 9 Iulie 2009 21:28
Sunt de acord cu toate opiniile voastre, ma bucur ca raspundeti acestei intrebari aduse in discutie, important in viata unui om este sufletul lui, daruirea cu care trasmite caldura lui sufleteasca celor din jur, "un zambet sincer trasmite multa bucurie celor din jur", recunosc, chiar daca nu mi place ca aspectul exterior in zilele noastre poarta o mare importanta oriunde ne-am afla, dar trebuie sa fie cu bun simt, sa nu se exagereze, sa nu uitam totusi ca "haina il face pe om, dar omul face haina" sa nu uitam acesta vb din popor atunci cand exageram cu tinuta noastra....sa incercam sa adoptam mereu o tinuta care ne vine bine, sa ne punem in valoare farmecul personal, asta o putem face fara mari eforturi si fara mari cheltuieli.....trebuie doar vointa si intelepciune...
camelia73
Postat pe 9 Iulie 2009 22:06
Cameluta,ce spui tu...cin'le practica le stie,cine nu, nu vrea s-auda...
valentino
Postat pe 9 Iulie 2009 22:14
imi pare rau sa o spun dar, in ziua de azi, toti (cu exceptii) cadem in plasa aspectului exterior placut. si tot tzesem pe marginea lui, sperand sa facem din... bici.
iar barbatii, mama draga, ce victime sunt! nu am vazut unul care sa nu ceara maxim pe linia asta...
gianiblue
Postat pe 9 Iulie 2009 22:44
Ma vad nevoita Valentino sa te aprob din nou......nu ar strica daca am incerca cu toti sa reflectam asupra comportamentului personal, o zi placuta!!!
camelia73
Postat pe 10 Iulie 2009 15:16
De la: gianiblue, la data 2009-07-07 18:30:48se stie deja ca aspectul exterior este eticheta pentru interior. si intr-un mod foarte profund si nu superficial -cum s-ar crede.
de exemplu: ce parere puteti avea despre o tante care-si face permanentul ala tip oaie? sa nu-mi spuneti ca nu aveti, deja, o parere formata si, de cele mai multe ori si indreptatita.
..

daca mai are si rochie sarafan pe ea......iti dai seama cum o arata...
camelia73
Postat pe 11 Iulie 2009 21:10
De la: gianiblue, la data 2009-07-07 18:30:48se stie deja ca aspectul exterior este eticheta pentru interior. si intr-un mod foarte profund si nu superficial -cum s-ar crede.
de exemplu: ce parere puteti avea despre o tante care-si face permanentul ala tip oaie? sa nu-mi spuneti ca nu aveti, deja, o parere formata si, de cele mai multe ori si indreptatita.
..

daca mai are si rochie sarafan pe ea......iti dai seama cum o arata...
camelia73
Postat pe 11 Iulie 2009 21:10
De la: pik_nik, la data 2009-07-07 18:01:09
am si io pareri, da' tac si bine fac

Pik te provoc sa spui ce gandesti.... chiar vreau sa te citesc...
camelia73
Postat pe 12 Iulie 2009 20:16
camelutzo, nu-i suficient sa ma citesti. trebuie sa ma si descifrezi. la camasa. pentru asta e nevoie de un tete-a-tete, nu crezi?
pik_nik
Postat pe 12 Iulie 2009 20:18
De la: pik_nik, la data 2009-07-12 20:18:37camelutzo, nu-i suficient sa ma citesti. trebuie sa ma si descifrezi. la camasa. pentru asta e nevoie de un tete-a-tete, nu crezi?

offffff pik....sper sa ma descurc oarecum....daca nu ma apuc de bocit.......ori bocim amadoi....
camelia73
Postat pe 12 Iulie 2009 20:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CUM SA LUPT CU DRAGOSTEA LOR? 131 De la: cineva1 21 Iulie 2011 09:14
inceput de relatie cu probleme 20 De la: fleurdelis 21 Iunie 2010 18:20
AJUTOR 4 De la: tutankhamon 10 Mai 2010 11:49
persiflare 97 De la: tutankhamon 4 August 2009 23:22
De oamenii se tot plang ca nu mai exista oameni de omenie,dar atunci cand intalnesc oameni cumsecade nu ii apreciaza profita de ei si ii umilesc? 29 De la: eu_geminy 16 Octombrie 2011 00:39
Setari Cookie-uri