femeia berbec barbatul balanta

ce noutati aveti???
garbo010881
Postat pe 2 Iulie 2009 15:21
teoretic ar merge bine daca femeia berbec nu ar fi asa stupida mincinoasa si...pacatoasa .Femeii berbec ar trebui aplicate 3 operatii pe creier sa-i scoti ... din cap, minciuna si proastele obiceiuri
garbo010881
Postat pe 2 Iulie 2009 15:30
Daca femeia BERBEC trebuie operata pe creier ,barbatul unde trebuie operat? Oare sunteti perfecti?
garbo003924
Postat pe 14 Iulie 2009 21:48
10881, bag seama ca ai cunoscut o berbeaca care te-a dezamagit.
Dar esti prea dur sa spui ca trebuie operate la cap. Serios.
Cel mai bine e sa le lasi in lumea lor de vis si gata.
A props, tu esti balanta? Si ce ai cautat tu linga o berbeaca?
Poate cu o taurasha te-ai fi inteles mai bine, nu crezi?
Aemulus
Postat pe 14 Iulie 2009 22:26

daca vrei mai multe compatibilitati pt berbec, vezi in blogul meu: www.roastrolog.blogspot.com


Aceste doua semne zodiacale au in comun atractia sexuala de care beneficiaza toate semnnele zodiacale care se afla in opozitie. In acelasi timp, chiar daca aceasta pereche pare perechea ideala atunci cand lucrurile merg bine, poate deveni o relatie extrem de tensionata atunci cand intervine o stare de tensiune intre cei doi.
Din punct de vedere relational, Berbecul cu Balanta se echilibreaza si se completeaza destul de bine unul pe celalalt. Balanta, prin esenta o fiinta culturalizata, educata, il poate invata cate ceva despre stil pe temperamentalul Berbec. Balanta apreciaza armonia intr-o relatie si va accepta compromisul ca pe un pret ce trebuie platit pentru a o mentine. Berbecul este hotarat in actiunile sale si o poate invata pe Balanta o lectie folositoare: aceea de a nu amana sa ia o decizie, si sa mai asculte si pe intuitie in anumite situatii.
Ambii nativi sunt plini de dinamism, le place sa gandeasca pozitiv, le place sa se afirme .
Este o combinatie grozava, confirmand proverbul: contrariile se atrag. Ambele semne se fala pozitionate se afla la 180 de grade , in opozitie, si ceea ce lipseste unuia dintre nativi se gaseste din plin la celalalt.
Berbecul este simbolul individualitatii, iar Balanta al parteneriatului. Diferentele nu se opresc aici: Berbecul este impulsiv, gata sa inceapa orice activitate noua , in timp ce Balanta este nehotarata, iubitoare de armonie (atat exterioara cat si interioara) si adora abordarile calme, pline de trandete, care sunt un veritabil dans al imperechierii. Din acest motiv Berbecul poate invata de la Balanta ca de multe ori calea personala nu este suficienta, si ca lucrul in echipa poate aduce mai multe rezultate, prin diversitatea ideilor care pot lua nastere.
Pentru a fi fericit, Berbecul trebuie sa fie apreciat de cei din jur si privit ca un lider innascut. Balanta, prin diplomatia nativa de care se bucura,este suficient de inteleapta si ponderata pentru a sti sa joace putin teatru cu scopul de a flata acest mare copil.
Berbecul, semn veritabil de foc si Balanta, semn de aer sunt ambii romantici, idealisti, diferenta fiind facuta de viteza cu care proceseaza informatiile si rapiditatea cu care actioneaza. Aerul inteteste focul, iar Balanta va admira independenta si pionieratul Berbecului, in timp ce Berbecul va fi atras de calmul,detasarea,dorinta de cooperare a Balantei.
Singurul punct in care pot aparea tensiuni este impulsivitatea Berbecului,care se va ciocni de pasivitatea si incetineala ca de melc a Balantei. Problema este ca ambele semne devin teatrale atunci cand se cearta. Berbecul va tipa isteric, va sparge doua trei farfurii pentru a argumenta mai bine, iar Balanta va plange si va adopta pozitia victimei. Balanta nu este vinovata totusi pentru incetineala cu care ia o decizie.Pur si simplu trebuie inteleasca ca ii place sa cantareasca bine , sa delibereze, sa argumenteze, inainte de a se arunca intr-o actiune. Stelele il provoaca pe Berbec sa fie un pionier, sa mearga pana unde nimeni nu a avut curajul sa ajunga si sa faca ceea ce nimeni nu a avut curajul sa inceapa. Stelele o provoaca e Balanta sa fie temperata, sa judece inainte de a lua o decizie, sa aiba rabdarea sa asculte e toti si pe toate punctele lor de vedere.
Balanta pentru a fi fericita are nevoie de siguranta, de un perete de care sa se sprijine. Are nevoie sa fie iubita si sa i se confirme ca este intr-o relatie sigura. Iar Berbecul se erijeaza foarte repede in postura de protector, de cavaler care apara o domnita in pericol, sau de o doamna Berbec care poate duce pe umerii sai problemele familiei. Prin urmare nevoia de armonie a Balantei se completeaza foarte bine cu spiritul Berbecului.
Daca ambii reusesc sa isi stapaneasca incapatanarile si invata ca o relatie ca sa functioneze mai are nevoie si de compromisuri, atunci totul va fi mai mult decat frumos. Ambii vor porni intr-o calatorie initiatica, in care Berbecul va invata ca trebuie sa fie mai temperat ,mai romantic, mai bland, iar Balanta va invata sa fie mai impetuasa,mai plina de initiativa. Pentru ca amandoi au suficienta energie si spirit ca sa poata infrunta problemele vietii,stand umar la umar.
roastrolog
Postat pe 23 Iulie 2009 19:28
doar pt ca esti dezamagit nu inseamna ca trebuie sa generalizezi.de multe ori 2 pers. nascute in aceeasi zodie sunt total diferite.ideea e ca nu toate berbecutele sunt "stupide, mincinoase"
ingerintunecat
Postat pe 15 August 2009 10:46
o combinatie buna...
AGAPI_MOU
Postat pe 23 August 2009 14:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ana 44 20 De la: Paula_Danciu_1 1 Aprilie 2014 21:16
Nu stiu daca este bine sa fii deschis cu oamenii? 8 De la: xenaluptatoareainimoasa 21 August 2010 00:27
femeia capricorn-barbatul gemeni 1 De la: Hydra 21 August 2009 21:13
BARBATUL TAUR CU ASCENDENT IN BALANTA E BARBATUL PERFECT 12 De la: garbo177263 24 Noiembrie 2010 16:42
femeia taur- barbatul scorpion 1 De la: elis11 23 Februarie 2009 08:41
Setari Cookie-uri