Pro sau contra

se pare ca nu vrei sa ma asculti,ori nu pricep eu, ori am dat peste cine nu trebuia.daca ai fi fost atenta ai fi vazut ghilimelele ce insoteau cuvintul destepteaza. dar in fapt vaz ca tu esti pornita sa dai cu vorba-n mine si nu te intereseaza decit partea ta de repertoriu, fara sa tii seama ca dai pe de laturi.
daca imi doream dusmani, ieseam la coltul strazii.
vally65
Postat pe 10 Iunie 2009 19:33
nu continua! stop! Tu chiar nu intelegi ca daca este solida fortareata nu patrunde nici dracu? altfel spus, nu cauta nimeni in alta parte daca are acasa
tulipe
Postat pe 10 Iunie 2009 19:33
bravo, chiar esti tare, m-ai lamurit.
vally65
Postat pe 10 Iunie 2009 19:35
da tu ce ai patit de esti asa inversunata ?
vally65
Postat pe 10 Iunie 2009 19:36
nu sunt inversunata deloc. Este foarte simplu, oamenii se schimba, se "destepteaza", vor altceva. unii se satura de bine si vor sa schimbe, chiar daca in rau. Rutina, monotonia ii sufoca pe unii. Nu este de-ajuns sa fii de casa, de treaba, trebuie sa intretii o relatie
tulipe
Postat pe 10 Iunie 2009 19:43
astzi oamenii au ajuns s aib doar impresia c triesc. Avem impresia c prietenii exist n cri, la televizor, pe Internet, sau n baruri, cnd de fapt prietenia general este doar o amgire. Relaiile nu mai au profunzime, pentru c ele se opresc la un stadiu superficial, de minim rezisten. Nu mai ncercm s i nelegem pe cei din jurul nostru pentru c avem impresia c nu merit s facem asta. Cinismul subcontient ne domin existena, cuvntul cel mai important a devenit profitul. Rapiditatea derulrii relaiilor interumane le bagatelizeaz, le banalizeaz. Suntem superficiali pentru c nu ne-am gndit niciodat c putem s fim altfel. Oamenii au transformat apropierea ntr-o rutin, au rpit farmecul gesturilor. Erotismul a devenit un produs care suprasatureaz indivizii. Ceea ce vezi n permanen devine banal, ceea ce se ofer facil nu mai prezint interes. Aciuni care ar trebui s nsemne ceva sunt transformate n stereotipuri, iar oamenii au senzaia c sunt nconjurai de prieteni fr s cunoasc pe nimeni cu adevrat. Avem impresia c suntem angrenai n procese devastatoare fr ca mcar s ne ridicm din faa televizorului, suferim la fel de frivol precum apsm butoanele de la telecomand. n loc s regseasc magia gesturilor, n loc s se afunde n plintatea existenei lor, oamenii se concentreaz asupra banalitilor.

Postat pe 10 Iunie 2009 19:50
merci pentru sfaturi. chiar le apreciez, si cum sfintul sa nu le apreciez cind si eu le-am dat la rindul meu. ceea ce ma roade pe mine nu are absolut nici o legatura cu ceea ce-mi scrii tu. nu stii situatia mea si nici nu vei sti ,dar de dat cu presupusul ,se poarta . nu vreau sa ma lupt cu nimeni si poti fi convinsa ca nici nu e cazul. pur si simplu am cautat raspunsul la o intrebare simpla si am ajuns in cu totul alta parte. daca vrei neaparat sa dai in continuare, am sa-ti las o poza sa o poti trosni si cind nu sunt logat. e bine asa?
vally65
Postat pe 10 Iunie 2009 19:52
e citat, dar imi pare ca are perfecta dreptate...noi suntem vinovatii

Postat pe 10 Iunie 2009 19:52
suntetzi super ma distrez de minune,saracu vally voia si el o discutzie serioasa... da nu gandi prea mult ca strica la caracter...viata e frumoasa traieste ca se termina rpd io sunt pro
tamelly
Postat pe 10 Iunie 2009 20:14
De la: vally65, la data 2009-06-10 19:52:18daca vrei neaparat sa dai in continuare, am sa-ti las o poza sa o poti trosni si cind nu sunt logat. e bine asa?


vally65 - vrei sa explici, te rog, ce ai vrut sa spui cu asta?

tulipe
Postat pe 10 Iunie 2009 20:33
@tamelly - de ce "saracu vally"? mie nu mi se pare ca ar avea nevoie de compasiune
tulipe
Postat pe 10 Iunie 2009 20:37
K, hai sa lamurim problema.
1) Nu ma cunosti si nu te cunosc, deci nu ai de unde sti cita sare si piper a fost in casnicia mea.
2) Nu ai de unde sti si probabil ca nici nu vei sti vreodata ce nishe am lasat deschise in mariajul meu.(probabil ca daca nu le-asi fi lasat deschise mi-ai fi reprosat ca de ce nu le-am lasat deschise si ca femeia nu este un catelus pe care sa-l tii in lesa).
3) Atunci cind intr-o relatie, unul dintre parteneri ajunge la concluzia ca tot ceea ce primeste i se cuvine de drept, poti sa-i aduci si luna de pe cer , ca tot nu va mai aprecia.
4) Intr-o relatie ar trebui sa fie reciprocitate, adica atunci cind primesti ceva, trebuie sa si oferi ceva.(oamenii se schimba, se "destepteaza", vor altceva. unii se satura de bine si vor sa schimbe, chiar daca in rau. Rutina, monotonia ii sufoca pe unii. Nu este de-ajuns sa fii de casa, de treaba, trebuie sa intretii o relatie ).
5) O relatie ar trebui sa fie bazata pe prietenie,respect si nu in ultimul rind pe incredere. Nu ai de unde sti care a fost fundamentul relatiei mele. De alfel nici macar nu ai de unde sti daca am avut sau nu o relatie.
6) Am intrat pe Garbo din motive pe care observ ca tu nu ai cum le intelege si daca am indraznit sa pun o intrebare, mi-ai retezat-o din start fara sa te gindesti ca de fapt in spatele acelui nick name se afla totusi un suflet.
7) Atunci cind mi-am deschis contul , am avut doza de sinceritate necesara de a-mi folosi numele si virsta reale, si asta ar fi trebuit sa-ti dea de gindit ca nu am intrat pentru agatat ci pentru a gasi persoane cu care sa incerc sa comunic si poate sa-mi vars oful, nu mi-am dorit discutii in contradictoriu pe subiecte aberante, nu simteam nevoia sa ma iau la trinta cu nimeni.
8) Intradevar ai perfecta dreptate cind spui ca oamenii se schimba si vor altceva, dar atunci cind o fac, ar trebui sa-si puna in garda si partenerul de viata, nu sa-l puna in fata faptului implinit. Consider ca fiind lipsa de onestitate si de respect, sa hotarasti asa pur si simplu, fara sa te consulti cu el. In definitiv, in fata ofiterului de stare civila si in fata altarului, ambii am facut aceleasi juraminte.
9) Inainte de a incerca sa ma condamni , incearca sa cumpanesti mai bine situatia.
O zi buna iti doresc si tie.
vally65
Postat pe 11 Iunie 2009 14:55
ce-aveti, mai copii ? caldura, caldura ?

wife_de_zmeu
Postat pe 11 Iunie 2009 15:05
De la: prometeus_wife, la data 2009-06-11 15:05:07ce-aveti, mai copii ? caldura, caldura ?


sarut mina! caldura mare , da io-s racorit, ca stau la umbra si nu ma mai expun. mi-e frica de cancerul de piele.
vally65
Postat pe 11 Iunie 2009 15:20
vally65 - imi pare rau ca te-am suparat, n-am avut niciun moment aceasta intentie. Am incercat sa-mi exprim opinia fata de o situatie pe care o credeam ipotetica. Nu judec si nu ma interseaza viata nimanui. poate ca am citit la un moment dat motivele pt care ai intrat tu pe garbo, dar le-am uitat de atunci. Nu dau sfaturi nimanui si nici n-am pretentia ca emit cine stie ce teorii. Ai cerut pareri, mi-am spus parerea, omul care paraseste o relatie precis are si el motivele lui si la urma urmelor poate s-o faca si fara motiv. orice persoana de pe planeta asta are dreptul sa fie fericit si el alege cand, daca si cu cine sa fie
tulipe
Postat pe 11 Iunie 2009 15:20
De la: tulipe, la data 2009-06-11 15:20:35vally65 - imi pare rau ca te-am suparat, n-am avut niciun moment aceasta intentie. Am incercat sa-mi exprim opinia fata de o situatie pe care o credeam ipotetica. Nu judec si nu ma interseaza viata nimanui. poate ca am citit la un moment dat motivele pt care ai intrat tu pe garbo, dar le-am uitat de atunci. Nu dau sfaturi nimanui si nici n-am pretentia ca emit cine stie ce teorii. Ai cerut pareri, mi-am spus parerea, omul care paraseste o relatie precis are si el motivele lui si la urma urmelor poate s-o faca si fara motiv. orice persoana de pe planeta asta are dreptul sa fie fericit si el alege cand, daca si cu cine sa fie

intradevar ma cam sucarise-m dar nu am nimic personal cu nimeni.
da stii ce? ca sa parafrazez pe cineva tot de pe aici, hai sa scoate-m pipa pacii sa ne asezam s-o savuram pe indelete, ca viatza e scurta si e pacat sa trecem pe linga ea. k?
vally65
Postat pe 11 Iunie 2009 15:28
tulipe
Postat pe 11 Iunie 2009 15:30
De la: tulipe, la data 2009-06-11 15:30:39

Skol ? deja salivez.parca o simt.
vally65
Postat pe 11 Iunie 2009 15:36
a plecat cineva in tara si mi-a promis ca la intoarcere imi va aduce o bere skol si un pachet de pall mall rosu, ca aici skol ioc, si pall mall nu acelasi.
vally65
Postat pe 11 Iunie 2009 15:40
ieri am baut bere cu alcoale. azi, cu ghimbir
tulipe
Postat pe 11 Iunie 2009 15:44
ai vazut ca nu-s greu de multumit? o bere skol si un pall mall rosu imi e suficient sa-mi reincarc bateriile pentru inca vreo 6 luni.
vally65
Postat pe 11 Iunie 2009 15:47
da de aia cu ghimbir, nici nu stiu cum e
vally65
Postat pe 11 Iunie 2009 15:48
De la: vally65, la data 2009-06-11 15:48:57 da de aia cu ghimbir, nici nu stiu cum e


iute.
de fumat m-am lasat de mai mult de doi ani si sunt anti rau de tot
tulipe
Postat pe 11 Iunie 2009 15:52
felicitari pentru fumat, si eu vreau sa le las dar inca nu am reusit sa ma "indirjesc" si tot imi gasesc scuze.
iar despre bere daca e iute, cum sfintu o beti? mie pina pe 24 de ani si berea normala mi se parea amara, d-apoi sa mai fie si iute.
vally65
Postat pe 11 Iunie 2009 15:57
pai asta este un fel de suc iute, doar iute si fara alcool, nu este si iute si amara
tulipe
Postat pe 11 Iunie 2009 15:59
hai ca ai reusit sa-mi descretesti fruntea. ma gindeam si eu ca nestiutorul, ca eu am baut acum vreo 10 ani o bere neagra si mi-a frecat directia de a trebuit sa folosesc umbrela in loc de cirje, iar a doua zi ce durere de cap
vally65
Postat pe 11 Iunie 2009 16:04
cineva care intra hoteste pe o usa a unei case, sau coboara pe horn in caldura din semineu, sau se foloseste de o fereastra uitata si patrunde in casa......nu are minte si e de condamnat....parerea mea.....nu are minte pentru ca nu a fost in stare sa-si faca si ea - persoana - la randul ei, o casa cu usa, un semineu si niste ferestre catre lume....un suflet de gheata care zice ca iubeste, dar se foloseste de orice tertip pentru a distruge sufletul persoanei pe care a acaparat-o....pentru a o aduce intr-un pat de spital.....la sectia arsi, dar, din pacate, cu arsuri care pornesc din interior si ies la suprafata, ca o combustie interna care arde tot si transforma in cenusa.....

da!se poate spune ca mai uitam usa descuiata sau fereastra deschisa....dar asta nu ne face pe noi absolut vinovati....poate uitam, din cauza grijilor cotidiene, poate avem o suferinta fizica pe care poate o ascundem in acel moment, poate e momentul de slabiciune atunci cand uitam sa rasucim cheia in broasca....dar aceste persoane josnice vin si strica tencuiala pusa in ani de zile si manjesc peretii casei cu nemultumire, insatisfactie, dorinta de libertate....aceste persoane inadaptabile unei relatii pe toata viata, aceste persoane ignorante ale societatii nu reusesc niciodata sa-si gaseasca partenerul langa care sa stea o viata.....sunt invidioase pe fericire, intelegere, iubire, respect, implinire....tocmai pentru ca ele nu cunosc neam aceste notiuni....

si aceste persoane sunt de condamnat pentru ca strica linistea unui camin, spulbera visele facute de partenerii din acel camin, distruge legaturi sufletesti create poate in ani de zile de intelegere si reciprocitate.....dar singura pedeaspa e cea divina.....pentru ca ele niciodata nu vor fi fericite cu nimeni, nu vor avea niciodata un umar laga ele, o mana intinsa la nevoie.....si isi vor sfarsi batranetea uitate de lume si marginalizate de societate....
tutankhamon
Postat pe 12 Iunie 2009 01:03
ciao a tutti,am eu impresia sau cam v-atzi indepartat de subiect,pe Vally nu il compatimeam(vezi tulipe)parca ,asa doar il inteleg ,ca omu e afara cum sunt si eu(din tara)si are si el nevoie sa vb ci cineva ;a intrat aici si voi...datzi un sfat nu criticatzi...sau ma rog...
tamelly
Postat pe 12 Iunie 2009 13:35
de fapt, nici macar un sfat nu imi doream, de intelegere poate, dar in mod sigur ma interesa perceptia altor persoane visavis de cei care isi cladesc fericirea ruinind-o pe a altora.am vrut sa ma conving daca sunt sau nu nebun, si mai mai sa ajung la concluzia ca am luat-o razna. noroc de unele persoane care au inteles si care mi-au raspuns. nu sunt fratilor singurul care blameaza aceste specimene.
multumesc celor care au inteles!
vally65
Postat pe 12 Iunie 2009 20:01
De la: prometeus_wife, la data 2009-06-10 17:15:30si mama lui de net, ca imi tot pica

Spune-mi si mie de unde e netu',ca sa nu iau si eu tot d'ala.
strumfitoaia
Postat pe 13 Iunie 2009 07:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Traim o viata de om, cum se spune!...insa vreau sa cunosc si parerile voastre in legatura cu satisfactia cea mai importanta a vietii voastre, care e aceea? 64 De la: caleidoscop 24 August 2013 10:59
De ce pocaitii il numesc pe Tatal Ceresc? Iahova? 74 De la: Laura_M 10 Octombrie 2010 17:17
Mesaj Made in RomaniCa !!! 3 De la: nathalie 23 August 2011 15:57
DORESC SA 3 De la: Laura_M 22 Decembrie 2010 16:06
hey buna :* 2 De la: anaROBERT 6 Ianuarie 2011 14:38
Setari Cookie-uri