ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Prietenii,nostri romani,plecati dupa un trai mai bun

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

am intrat pe youtube,pe stanobabano.am plans,cand mi-am vazut,prietenii,departe in alte zari,dupa un trai mai bun.as fi vrut sa-i vad in vacanta.de ce votam,maine?aveti o solutie,pt schimbarea acestei situatii?
  citeaza   raspunde

Ce votam maine nu are nici o legatura cu situatia asta. De fapt marea majoritate nu au habar ce se voteaza maine. Nu se trimit la Parlamentul European oameni care sa sustina Romania, ci oameni care fac parte din Parlamentul Europei, institutie care se ocupa de UNIUNEA EUROPEANA. Europarlamentarul trimis de romani nu se ridica sa vorbeasca despre Romania.
Faza cu prietenii care au plecat din tara... pai hai s-o luam cu inceputul. Nu ne-am zbatut ani de zile sa intram in UE? Ba da. Faceam clabucei la guri si ieseam in strazi urland ca vrem Nato, dupa aia ca vrem UE. Acuma avem si Nato, avem si UE. Dar nu vrem sa avem soldati in randurile trupelor Nato ca, inimaginabil, unii dintre ei mor. SI nici UE nu ne prea mai place, ca pentru ceva mai bun trebuie sa mergem 2-3 ore cu avionul.
Nu va inteleg, zau asa. I-ai fi preferat in Romania, cu 500 de lei pe luna, bugetari, cu morcovul infipt in dos si tremurand ca s-a auzit un zvon la coltul institutiei, despre restructurari?
  citeaza   raspunde

alexandro, mami...tu esti aia de la avatar ?

bata-te norocu', ce bine arati...
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: