Zodii pentru fiecare zi de nastere-zodia SCORPION


Scorpion, Intai noiembrie - Ziua atacului

Persoanele nascute pe data de 1 noiembrie sunt dinamice si isi folosesc energiile in activitatile pe care le desfasoara. Atractia lor pentru pericol este incontestabila. Ei tind sa caute pericolul cu lumanarea, dar, de asemenea, este posibil sa fie surprinsi de situatii periculoase. Pentru cei nascuti astazi, interesul pentru profesia lor este imperativ. Daca vor petrece mai mult timp intr-un loc de munca care nu ii stimuleaza deloc, este foarte probabil ca ei vor stagna sau se vor plafona. Pana in momentul in care nativii zilei de 1 noiembrie vor descoperi modalitatea de a-si satisface nevoia de stimulare, vietile lor vor ramane neimplinite.

Elementele agresive ale acestei personalitati sunt foarte usor exprimate. In general, ceilalti nu se supara pe atitudinea impunatoare a unui nativ al zilei de 1 noiembrie deoarece, de obicei, cei nascuti astazi se prezinta intr-o maniera impecabila, cinstita. Onestitatea, in general, este ceva firesc pentru nativii zilei de 1 noiembrie, dar ei sunt capabili la fel de bine sa isi ascunda activitati clandestine complexe. Asadar, ei vor arata o mare parte din ceea ce sunt, dar cu siguranta nu totul.

Nativii zilei de 1 noiembrie afiseaza o incredere imensa in ei insisi, dar neglijarea partii periculoase poate duce la ranirea acestora, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Ei au tendinta de a-si declina adversarii. Persoanele nascute pe 1 noiembrie trebuie sa invete sa fie mult mai realiste in aprecierea adversarilor, dar si sa incerce sa vada viata per ansamblu cu un ochi obiectiv, mult mai distant. Ei trebuie sa inceapa cat mai devreme in vietile lor sa asculte sfaturile celorlalti si sa puna suflet in ceea ce fac.

Nativii zilei de 1 noiembrie sunt cei mai fericiti cand se afla in pozitia de atac in orice domeniu de activitate pe care si l-au ales, fiind greu de oprit. Modul lor de operare este in general asemanator mai mult cu un blit, decat cu o examinare atenta sau amanuntita. Natura lor absoluta reprezinta o forta ce le confera recunoastere, dar in acelasi timp, in situatii de competitie ei isi pot lasa propria aparare deschisa pentru a riposta la contra-atacuri.

Cei nascuti pe 1 noiembrie au o intuitie excelenta, chiar sclipitoare, in chestiunile tehnice, dar si in ceea ce ii priveste pe oameni, dar rareori in ceea ce ii priveste pe ei insisi. Este posibil ca ei sa aiba nevoie sa petreaca extrem de mult timp incercand sa cunoasca aspectele profunde ale naturii lor. In plus, nativii zilei de 1 noiembrie, cum am mentionat mai sus, ar putea beneficia de o orientare mult mai defensiva si mai retinuta. Cultivarea intelegerii ii va preocupa multa timp din viata lor.
SFATURI: Intelegera este o nevoie imperioasa a ta. Invata sa te protejezi in viata de zi cu zi. Ramai concentrat pe obiectivele de viitor, dar pazeste-ti spatele. Ajungi sa te cunosti mai bine.

PUNCTE FORTE:
Energic
Sigur pe sine
Expansiv
PUNCTE SLABE:
Distructiv
Haotic
Nelinistit
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 00:08
buna, as vrea sa te rog ceva,pentru ca nu resuesc sa citesc aici. m-ar interesa 2zile 19aprilie si 3 mai. le poti afisa te rog frumos?
merci
fleur_de_lis
Postat pe 6 Iunie 2009 00:11
Am topic deschis la fiecare zodie.
Intra la Berbec si voi posta pe parcurs si la TAUR...
Deci nu aici..
Se vede f.bine scrisul daca intri pe FORUM pe fiecare topic din cadrul HORSCOP
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 09:49
Scorpion, Doi noiembrie - Ziua transformarii

Cei nascuti pe 2 noiembrie sunt de obicei ocupati cu tot felul de transformari. Schimbarile pe care ei le efectueaza sunt atat in ei insisi, cat si in mediul inconjurator. Ei reprezinta niste personaje care schimba actiunile dramei doar prin prezenta lor, atat in bine, cat si in rau. Nativii zilei de 2 noiembrie, ce sunt mai evoluati, sunt foarte constienti de impactul pe care il au asupra mediului inconjurator, dar nativii zilei mai putin evoluati se afla adesea la mila fortelor impersonale ce par a actiona prin ei insisi, folosindu-i ca pe niste instrumente inconstiente, adesea cu rezultate alarmante.

Nativii zilei de 2 noiembrie trebuie astfel sa fie foarte constienti de puterea lor de transformare, si sa o ghideze intr-o directie morala. Responsabilitatea lor fata de familie si prieteni este mare in acest sens. De exemplu, indivizii sensibili pot fi puternic afectati de opiniile, actiunile sau chiar dorintele sincere ale nativilor zilei de 2 noiembrie. De asemenea, cei nascuti astazi uneori doresc sa schimbe aceste situatii pe care ei considera ca trebuie sa le imbunatateasca. Insa, ei se vor amesteca in domenii in care ei nu sunt intotdeauna apreciati. Capacitatea lor de a-si exercita constrangerea privitor la influenta lor este un semn al dezvolatrii lor spirituale. De asemenea este vorba de abilitatea lor de a astepta in mod intelept si de a ghida cu rabdare de la distanta cele mai bune interese ale partenerului sau copiilor lor.

Transformarile spontane ale nativilor zilei de 2 noiembrie pot ajunge destul de departe, intr-adevar. Structura, directia si scopul organizatiilor profesionale sau entitatilor sociale sau religioase pot fi de competenta lor. Totusi, esuarea in ultima lor incercare de a se transforma, personal, poate fi o adevarat provocare. Persoanele nascute pe data de 2 noiembrie, in general, ajung la rascruci, adesea in jurul varstei de douazeci si opt de ani (la prima intoarcere a lui Saturn), de patruzeci si patru (opozitiile lui Saturn, Uranus) sau cincizeci si sase de ani (la a doua intoarcere a lui Saturn) cand ei trebuie sa isi redirectioneze in mod drastic cursul vietilor lor. In cazul in care ei vor fi capabili sa efectueze o schimbare integrala, devenind constienti de nevoile lor si chiar mult mai hotarati sa le realizeze, atunci sansele reusitei lor pe drumul ales sunt marete intr-adevar. Daca nu sunt capabili sa realizeze schimbarile necesare in interiorul lor, in acest caz ei vor incepe sa stagneze, eventual sa devina din ce in ce mai frustrati, nervosi si depresionati.

Nativii zilei de 2 noiembrie sunt adesea preocupati cu chestiuni privitoare la bani, sex si putere. Ei trebuie sa fie atenti sa nu lase asemenea interese sa preia controlul asupra partii fundamentale a personalitatii lor. Ei ar trebui mai degraba sa ia lucrurile usor si sa mentina un simt al jocului si distractiei in vietile lor. Daca isi vor folosi fortele in servicii materiale, preocupari umane, ei isi pot aduce contributia la viata din jurul lor.]

SFATURI: Schimbarea nu este intotdeauna buna sau dorita. Nu actiona pripit. Gaseste momentul potrivit prntru a actiona. Asculta cu atentie si dorintele celorlalti. Invata sa renunti pentru a realiza.

PUNCTE FORTE:
Influent
Puternic
Adaptabil
PUNCTE SLABE:
Sufocant
Manipulator
Masiv


raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:07
Scorpion, Trei noiembrie - Ziua longevitatii

Persoanele nascute pe data de 3 noiembrie sunt luptatori ce au vigoarea si puterea de a rezista, indiferent de ce se intampla. Ei sunt extrem de competitivi, daca nu concureaza in mod special cu ceilalti, ei se vor straduisa-si realizeze propriile lor obiective si realizari personale. Ideea de a-si imbunatati pozitia sau statutul este ceva firesc pentru ei. Cand se afla sub stres ei manifesta calm, desi adesea detin o rezerva exploziva, pe care o resimt ceilalti. Un anume calm mortal ii caracterizeaza atunci cand experimenteaza situatii ce nu le sunt prea comode adversarilor lor. In executarea atacurilor impotriva adversarilor, atat a barbatilor, cat si femeilor, cei nascuti in aceasta zi pot fi destul de nemilosi.

Nativii zilei de 3 noiembrie stiu cum sa astepte. Nu le place sa grabeasca lucrurile si, in general, ei considera ca timpul este de partea lor. Ei le pot lasa altora impresia ca tot amana, dar raman concentrati pe momentul precis in care vor actiona. Asadar, nativii zilei de 3 noiembrie rareori risca sa fie infranti datorita manevrelor premature sau impulsive. Tacticile lor ii pot lua prin surprindere pe adversari, mai degraba datorita calcularii meticuloase, decat impulsului sau intuitiei.

Intr-adevar, celor nascuti astazi nu le place sa piarda. Mania lor de a castiga in viata ii poate costa scump atunci cand sunt pusi fata in fata cu ghinionul. De fapt, fuga de ghinionul emotional sau financiar le poate consuma toate rezervele morale, ducand la depresie si, in cazuri extreme, la tendinte de sinucidere. Astfel, nativii zilei de 3 noiembrie nu numai ca sunt niste invingatori, dar si niste suferinzi. Ei pot patrunde in profunzimile sentimentelor, se pot calma si ii lasa pe ceilalti sa vada acest lucru cu obiectivitate. Pe de alta parte, cand se simt bine (atunci cand lucrurile merg bine) ei pot fi extrem de amuzanti. In asemenea stari de extaz ei pot ajunge chiar sa urmeze directii necontrolate.

Puterea de concentrare a persoanelor nascute pe 3 noiembrie este de obicei excelenta, asa cum este si dezvoltarea lor intelectuala si fizica, dar extinderea sentimentelor este adesea blocata. Ei pot crea un zid impotriva oricui incearca sa patrunda in gandurile si sentimentelor lor interioare, rezistand chiar oricarui examen personal. Totusi, ei pot fi destul de simpatici si intelegatori fata de ceilalti, fiind gata oricand sa le inteleaga problemele.

Nativii zilei de 3 noiembrie pot deveni dusmani inraiti datorita prezentei fizice, tacticilor de lupta inteligente si stilului lor sarcastic. Ei sunt destul de capabili sa-si distruga un adversar doar prin cuvinte. Nativii zilei de 3 noiembrie trebuie sa invete sa-si tempereze latura agresiva si sa-si exprime sentimentele intr-o maniera mai relaxata si armonioasa. Sa lupte cu propria lor intoleranta, cat si sa invete sa fie mai iertatori, permisivi si deschisi sunt elemente cruciale in dezvoltarea lor spirituala si personala.

SFATURI: Invata sa renunti. Suferinta si resentimentele pot disparea daca le permiti acest lucru. Fii mult mai realist in ceea ce priveste entuziasmul. Fereste-te de indolenta. Bucuria placerilor ar trebui sa fie mai temperata.
PUNCTE FORTE:
Insistent
Concentrat
Triumfator
PUNCTE SLABE:
Suferind
Cu tendinta de a tot amana
Depresiv
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:07
Scorpion, Patru noiembrie - Ziua provocatorului

Nativii zilei de 4 noiembrie au talentul de a starni controverse. Ei sunt extrem de stimulatori atat in vorba, cat si in fapta. In familiile lor si in cercurile sociale ei au tendina de fi membri dominanti si pretiosi.

Desi multi dintre nativii zilei sunt considerati conservatori si prezente incolore, farmecul lor si proprietatile personalitatii lor devin evidente in conversatie. La prima intalnire, de obicei vor crea impresia de persoane active, chiar sincere si nu-si vor arata din prima latura provocatoare. De fapt, cu cat cineva ii cunoaste mai bine, cu atat respectiva persoana va vedea ca nativii detin un talent anume de a-i starni pe ceilalti si in acelasi timp sa isi imbrace o armura groasa atunci cand vine vorba de contactele persoanale. Maestri in fisurarea apararii, de obicei vor sti exact care sunt punctele vulnerabile si slabe ale celorlalti. Intr-adevar, odata ce se pun pe treaba, ei pot deveni extrem de dificil de oprit in relatiile cu ceilalti, chiar si cu ei insisi. Sa-si recunosca limitele, sa-si controleze energiile, sa devina mai realisti in obiectivele lor si, mai presus de toate, sa ramana constructivi in punctul lor de vedere este important de retinut pentru nativii acestei zile.

Persoanele nascute pe 4 noiembrie au un simt fin al umorului ce uneori poate fi sec si ezitant, iar in alte conditii, contagios. O caracteristica umana si pozitiva este cea care le permite sa faca imediat diferente de rasa, clasa si religie. Printr-o gluma si un pic de ras ii pot face pe oameni sa se simta mai bine si sa sparga gheata in situatii neplacute. Pe de alta parte, depresia este foarte departe de nativii zilei de 4 noiembrie. Astfel, cei nascuti astazi vor intelege destul de greu negativitatea manifestata de catre ceilalti. Problema este ca uneori ei nu reusesc sa recunoasca cat de grave sunt lucrurile in anumite situatii pe care le experimenteaza si pot ramane optimisti nejustificat atunci cand previziunile sunt, de fapt, sumbre.

Nativii zilei de 4 noiembrie sunt personalitati extrem de magnetice care nu numai ca au un talent special de a convinge, dar se pricep sa ignore sau sa evite cu o mare dexteritate criticile care ii vizeaza. In mintea lor, mai devreme sau mai tarziu ii vor castiga pe ceilalti de partea lor. In cele din urma, insa, ei pot interpreta gresit receptivitatea auditoriului lor, in special pentru ca punctele lor de vedere pot fi destul de extreme, iar prezenta lor poate fi provocatoare, chiar suparatoare. Astfel, prin crearea unei situatii haotice, ei isi pot exercita influenta.

Persoanele nascute pe 4 noiembrie adora sa fie servite, dar de obicei intorc aceasta favoare in egala masura. De fapt, pot fi extrem de darnici si ceilalti ar putea profita sau ar astepta prea mult de la ei. Pentru anumiti nativi ai zilei de 4 noiembrie, asteptarile celorlalti pot deveni intolerabile dupa o vreme, chiar si pentru energia aparent nelimitata pe care o poseda.

In special femeile nascute astazi trebuie sa se fereasca sa nu se implice in realtii sentimentale cu barbati nepotriviti. Barbatii nascuti astazi au tendinta de a deveni indispensabili din punct de vedere emotional, poate prea mult pentru cei apropiati lor. Ei trebuie sa se fereasca sa incurajeze dependenta.
SFATURI: Adopta o atitudine mult mai neutra fata de viata. Lucreaza in tacere si pastreaza-ti sentimentele sub control. Nu oferi mai mult decat poti oferi de-a lungul timpului. De asemenea, fereste-te sai ai pretentii prea mari de la ceilalti. Pastreaza-ti simtul umorului viu.

PUNCTE FORTE:
Magnetic
Implicat
Fermecator

PUNCTE SLABE:
Bagacios Ireal
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:07
Scorpion, Cinci noiembrie - Ziua actualitatii

Nativii zilei de 5 noiembrie sunt in primul rand si mai presus de toate realisti. Sunt tentati sa spuna adevarul asa cum il vad ei si sa exemplifice starea actuala a lucrurilor prin modul in care isi traiesc vietile. In astfel de cazuri, ei sunt oameni care vegheaza ca lumea sa fie in tema cu timpurile actuale. Nativii zilei de 5 noiembrie sunt extrem de reprezentativi pentru caracterul familiei lor, ocupatia, cercul social sau grupul religios.

Nativii zilei de 5 noiembrie doresc sa dezvaluie mituri, sa expuna minciuni si adevaruri trunchiate. Ei sunt curajosi sa faca acest lucru, dar trebuie sa evite sa se amestece in treburile celorlalti. Desi anumite persoane nascute astazi nu sunt prea populare, ele pot castiga in cele din urma majoritatea de partea lor. Majoritatea oamenilor prefera sa fie lasati in pace. Aceasta este de fapt o atitudine a nativilor zilei de 5 noiembrie care nu poate fi tolerata.

Nativii mai putin evoluati ai zilei de 5 noiembrie pot fi indivizi secretosi care doresc sa ascunda adevarurile despre ei insisi sau despre lumea lor pe care se tem sa o dezvaluie. Ei vor sapa adanc pentru a pastra controlul asupra situatiei, posibil cauzandu-si rau, atat lor insisi, cat si celorlalti. Daca intr-un fel anume ajung sa realizeze ca secretomania lor ii tine pe loc in dezvoltarea lor personala si ca este de fapt in favoarea lor sa renunte la temeri si nesigurante, ei pot fi incurajati sa se schimbe.

Nativii zilei de 5 noiembrie trebuie sa se fereasca sa-si piarda identitatea. Ei sunt strans asociati unei cauze, unei imagini sau unui grup. Pot lupta pentru a-si defini individualitatea dupa ce au fost tintuiti intr-un rol circumscris de catre cei din jurul lor. Deoarece apreciaza atentia indreptata spre ei si se tem sa nu isi piarda statutul, aceasta nu pare o sarcina usor de realizat. Destul de des, in pasiunea lor pentru rezolvarea misterelor, deslusirea dilemelor umane si dezvaluirea adevarului, ei reusesc adesea sa neglijeze cea mai mare enigma dintre toate pe ei insisi.

Actualitatile sunt ingredientele de baza ale unei personalitati nascute pe 5 noiembrie. Celor nascuti astazi le place sa pastreze la sanul lor o afacere curenta si de obicei sunt avizi cititori de ziare, reviste si carti, cat si consumatori de stiri radio si TV. Pentru multi dintre nativii zilei de 5 noiembrie ignoranta in acest sens este dureroasa. Nativilor zilei de 5 noiembrie le place sa creeze ei insisi stirile. Pentru a se simti utili, ei trebuie sa fie conectati la ceea ce se intampla. Intr-un anumit punct din vietile lor, totusi, ei ar putea dori sa petreaca mai mult timp singuri si sa se dedice initiativelor personale.

SFATURI: Nu-ti mai construi viata atat de mult in jurul celorlalti. Ai grija de nevoiele tale interioare. Straduieste-te sa capeti cat mai multe cunostinte, si ramai deschis dezvoltarii personale si schimbarii.

PUNCTE FORTE:
Cunoscator
In actualitate
Realist

PUNCTE SLABE:
Dificil
Inconstient
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:08
Scorpion, Sase noiembrie - Ziua vitalitatii stimulative

Chiar si cele mai letargice suflete pot fi stimulate de energiile nativilor zilei de 6 noiembrie. Cei nascuti astazi sunt fie personalitati invioratoare prin natura lor, fie implicate in crearea unui mediu stimulativ si entuziast pentru ei insisi si pentru ceilalti. In orice caz, nativii zilei de 6 noiembrie cu siguranta ajung sa puna lucrurile pe roate.

Entuziasmul nativilor zilei de 6 noiembrie este atat de contagios pentru ca nu este superficial. Stapani pe cunostintele tehnice, siguri pe sine si convinsi, nativii zilei de 6 noiembrie afiseaza o incredere profunda in abilitatile lor, cat si in sansele de reusita in aceasta lume.

Un pericol, desigur, este ca pot deveni aroganti si, in baza succeselor precedente, vor calcula gresit viitoarele prospecte. Intr-adevar, desi este sanatos sa construiasca pentru viitor, viata nu este niciodata o cale ascendenta directa spre un potential succes, ci un drum cu suisuri si cu coborasuri. Cei nascuti astazi trebuie sa ramana realisti in ceea ce priveste limitele lor. Odata cu trecerea anilor, cultivarea obiectivitatii si simtului critic le poate garanta reusita actiunilor intreprinse de ei.

Nu exista indoiala asupra capacitatii nativilor zilei de 6 noiembrie de a delecta, posibil de a amuza. Totusi, nu toata lumea apreciaza natura lor directa, puternica si necompromitatoare. Destul de ciudat, surplusul de energie poate avea, din cand in cand, un efect depresiv asupra celorlalti, in special asupra celor de tip realist. Acesta poate sa fie un lucru usor de inteles pentru cei nascuti astazi.
Persoanele nascute pe data de 6 noiembrie trebuie sa gaseasca o cale prin care sa faca fata infrangerii si dezamagirii pentru ei nu sunt atat de duri cand vine vorba de respingere. De asemenea, ei pot beneficia din plin de pe urma interactiunii cu cei care nu le impartasesc parerile. O parte din pregatirea lor spirituala consta in a invata sa mentina echilibrul, calmul si distanta, asigurandu-se ca energiile lor pot fluctua intr-un curs neintrerupt.

De obicei, indivizii mai evoluati nascuti pe 6 noiembrie detin un simt al umorului bine dezvoltat care ii salveaza de la a deveni prea duri si prea seriosi. Acesta actioneaza ca o punte intre ei si ceilalti. Totusi, datorita umorului lor ei abordeaza o atitudine ironica mai pronuntata. Ei trebuie sa fie atenti sa nu devina ofensivi. Fiind orientate spre latura fizica, anumite persoane nascute pe 6 noiembrie au un impact fizic asupra celor in jurul lor. Influenta lor tinde sa fie mai mult sexuala decat senzuala, mai mult atletica decat sensibila si mai mult provocatoare decat calma.

Nativii zilei de 6 noiembrie au un mod anume de a tine o oglinda in fata celorlalti, a prietenilor si familiei lor. Nu intotdeauna, insa, le place ceea ce vad. Cei nascuti in aceasta zi au o responsabilitate in acest sens de a pastra aceasta suprafata reflectorizanta si nu o sticla ce deformeaza realitatea. Ei trebuie sa aiba in minte, totusi, ca uneori, adevarul este mai bine sa fie lasat nedezvaluit.
SFATURI: Fii constient de efectele tale asupra celorlalti. Gasiti o cale de a va pastra energiile, in timp ce sunteti voi insisi. Permite-ti sa fii mai putin dens si mai transparent astfel incat ceilalti sa poata vedea lumina din tine. Invata sa faci fata dezamagirilor.
PUNCTE FORTE:
Energetic
Stimulativ
Optimist
PUNCTE SLABE:
Arogant
Insensibil
Extrem de fizic
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:08
Scorpion, Sapte noiembrie - Ziua descoperirilor

Cei nascuti in aceasta zi se vor afla de cele mai multe ori in cautarea unor noi aventuri. Dorinta de a explora, de a investiga si de a descoperi este principala caracteristica a vietii lor. Isi vor concentra toate eforturile spre aceste preocupari, indiferent daca o vor face la nivel personal sau la scara mare.

Nativii zilei de 7 noiembrie sunt curiosi in legatura cu orice lucru din jurul lor. Atitudinea aceasta se va manifesta mai ales atunci cand va fi vorba de noile tehnici legate de meseria sau de ocupatia lor. Le place sa dezmembreze fiecare lucru pentru ca apoi sa il asambleze la loc. Isi doresc sa stie cum functioneaza fiecare obiect. Uneori, actioneaza in aceasta maniera fara a sti care sunt instructiunile de folosire si fara a se documenta in legatura cu subiectul respectiv. Privind din aceasta perspectiva, sunt oameni care vor invata de-a lungul intregii vieti. Vor lucra in permanenta la imbunatatirea si la perfectionarea activitatilor lor. Sunt persoane deschise la experimente si la metode care nu sunt inca atestate. Cu toate acestea, au standarde foarte ridicate. Rareori vor aplica sau vor aproba anumite metode (indiferent daca sunt legate de munca lor sau de orice alt domeniu) daca nu sunt convinsi in totalitate de functionalitatea lor. Din acest motiv, ar putea fi foarte dificil sa ai ca partener o asemenea persoana.

Nativilor acestei zile le place sa se distreze. Intr-adevar, ei pot fi chiar foarte amuzanti si fermecatori. Din nefericire, intentionat sau nu, ar putea sa creeze o impresie gresita. Ei isi vor marturisi cu sinceritate afectiunea numai persoanelor foarte apropiate. Nativii sunt deranjati de orice individ care interpreteaza eronat atitudinea lor. In special femeile nascute in aceasta zi vor stabili limite clare in legatura cu propria persoana. Oricine va depasi aceste limite se va expune unor riscuri. In general, sunt cunoscuti pentru faptul ca zdrobesc inimi, deci este riscant sa te indragostesti de acesti nativi. Atat femeile cat si barbatii nascuti in aceasta zi sunt capabili sa aiba un comportament emotional lipsit de mila. Nu vor ezita sa se foloseasca de sentimente atunci cand vor fi amenintati sau provocati. Cu toate acestea, nu vor adopta aceasta atitudine fata de cei care au un comportament deschis si sincer. De fapt, cu aceste persoane vor fi prietenosi si afectuosi.

Persoanele nascute pe data de 7 noiembrie sunt orientate spre provocari. Este posibil sa sufere destul de mult atunci cand sunt confruntati cu o situatie comuna, cu o viata de familie monotona sau cu rutina sociala. O mare parte a problemelor lor sunt create chiar de ei insisi din cauza plictiselii si a nevoii de a fi implicati intr-o situatie solicitanta. Cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa invete sa isi stabileasca prioritatile. In functie de acest lucru vor evolua atat din punct de vedere emotional cat si din punct de vedere intelectual. Astfel, vor reusi sa se autodisciplineze si sa lucreze fara a se lasa distrasi. Cunoasterea de sine este deseori ignorata din cauza tendintei de a-si directiona toata atentia spre viata exterioara. Autocunoasterea va ocupa un loc important printre preocuparile lor putin dupa ce vor trece de varsta de 35 de ani. O problema pentru cei nascuti in aceasta zi este reprezentata de tendinta de a deveni tot mai lenesi odata cu inaintarea in varsta. Astfel, va aparea pericolul de a fi foarte blazati in orice situatie. Apoi va incepe sa scada increderea in sine. Va exista riscul unei atitudini negative in legatura cu ei insisi si cu talentele si calitatile lor. Asadar, in mod inconstient vor deveni cei mai mari dusmanii ai lor insisi. Pentru cei mai multi dintre nativii are o importanta cruciala mentinerea unui moral ridicat. In plus, au nevoie sa vada in mod pozitiv lumea si locul pe care il ocupa ei in societate.
SFATURI: Ar trebuii sa ai o impresie mai buna despre tine insuti. Nu este cazul sa iti permiti sa vegetezi. Stabileste-ti anumite scopuri personale si urmareste atingerea lor. Evita situatiile periculoase din punct de vedere emotional. Incearca sa iti controlezi impulsurile de natura sexuala.
PUNCTE FORTE: Curios - Aventuros
PUNCTE SLABE: Nelinistit - Dificil - Daunator
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:08
Scorpion, Opt noiembrie - Ziua zonelor limita

Nativii acestei zile sunt deseori atrasi de experientele umane pe care cei mai multi oameni le considera dubioase, discutabile sau intunecoase. Pur si simplu nu sunt genul de persoane care sa aleaga drumul cel mai scurt. Ei pot afisa o fatada de om absolut normal cu un caracter pe masura, dar, dupa un timp, vor iesi la iveala gusturile si preocuparile reale. Acestea ar putea fi considerate destul de ciudate, poate chiar bizare. Cei nascuti in aceasta zi sunt preocupati de explorarea limitelor fiintei umane. De asemenea, sunt interesati de felul in care pot fi depasite aceste limite. Intr-adevar, stilul lor de viata si orientarea fata de lume i-ar putea deranja pe cei carora le place sa traiasca in limitele unor parametri normali.

Cei mai multi dintre nativii acestei zile isi urmeaza indeplinirea scopurilor lor si drumul profesional ales cu o dedicatie care poate ajunge sa se compare cu o adevarata manie. De obicei, puterea lor de concentrare este mare. Daca nu isi vor tempera intensitatea caracterului si nu se vor relaxa, vor ajunge sa se innebuneasca pe ei insisi si pe cei din jurul lor: prieteni, iubiti sau familie. Intr-adevar, nativii ar trebui sa invete sa se multumeasca cu placerile simple ale vietii. Pentru binele lor, ar fi bine sa reduca din complexitatea pe care o impun vietii lor.

In general, nativii zilei de 8 noiembrie activeaza foarte bine in domeniile in care este implicata munca cu banii. Sunt capabili sa obtina un mare succes in lumea financiara. Nu fac exces de optimism si au o atitudine care va impune demonstrarea tuturor schemelor si teoriilor care le vor fi prezentate. In acelasi timp, isi vor pastra atentia treaza si vor acorda o mare consideratie ideilor insemnate, dar vor avea tendinta de a ceda in fata situatiilor puternic solicitante. In consecinta, un mediu social adecvat si o relatie sanatoasa cu familia vor constitui elemente stabilizatoare de neinlocuit pentru nativi.

Cei nascuti in aceasta zi trebuie sa invete sa reziste pornirilor intunecate, plutonice care se ascund adanc in sufletul lor. De asemenea, ar fi preferabil sa evite orice contact cu acei oameni care nu sunt acceptati de catre societate si care fac parte dintr-o lume dubioasa. Jocurile de noroc, folosirea drogurilor si manevrele dubioase cu banii trebuie ocolite cu cea mai mare hotarare. Suprinzator, partenerii de viata sau de afaceri care au conceptii mai conservatoare s-ar parea ca sunt exact ceea ce le trebuie nativilor. Alaturi de aceste persoane va iesi la iveala latura practica si pozitiva a celor nascuti in aceasta zi. De multe ori, isi satisfac firea lor plutonica citind carti si vizionand filme referitoare la partea intunecata a fiintei umane.

Privind dintr-un anume punct de vedere, este necesar ca persoanele nascute in aceasta zi sa se confrunte la un moment dat din viata cu demonii propriei personalitati. Trebuie evitate ignorarea sau suprimarea elementelor mai ciudate ale naturii lor care isi fac simtita prezenta din cand in cand. Daca se va intampla acest lucru, nativii vor deveni frustrati, vor fi nefericiti sau chiar vor avea porniri excesiv de violente. Cele mai variate forme de analiza asupra propriei personalitati si de consiliere psihologica ar putea avea efecte in unele cazuri, iar in altele nu. Insa, ceea ce ii va ajuta cu adevarat si va fi foarte important pentru ei va fi un prieten adevarat cu care sa isi impartaseasca experientele. In cele din urma, cei nascuti in aceasta zi se vor stradui sa faca pace si sa stabileasca o legatura intre lumea lor interioara si cea exterioara. Vor incerca sa faca in asa fel incat sa nu fie nevoiti sa se retraga din lume intr-un colt numai al lor. In acelasi timp, vor incerca sa evite sa se arunce in mijlocul evenimentelor cotidiene in detrimentul activitatilor personale.
SFATURI:Nu exclude sociabilitatea si socializarea din viata ta. Multe lucruri pot fi invatate din viata de zi cu zi. Incearca sa fii prieten cu tine insuti, cu latura ta spirirtuala. Fii intelegator si transparent. Traieste viata sub toate aspectele ei.
PUNCTE FORTE: Profund - Serios - Orientat spre succes
PUNCTE SLABE: Dependent - Nelinistit - Distras
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:08
Scorpion, Noua noiembrie - Ziua tentatiilor lumesti

Cei nascuti pe 9 noiembrie au o teribila tentatie de a se dedica complet clipei, tuturor tipurilor de placeri lumesti si de a se adanci intr-o neincetata cautare de experiente inaltatoare. Deseori, ei sunt complet cuprinsi de entuziasm atunci cand fac ceva. Din aceasta cauza, nu sunt pe deplin constienti de unele aluzii facute pe la spatele lor. Pentru cei nascuti in aceasta zi, a fi cinstiti cu ei insisi reprezinta o provocare nemaipomenita care este posibil sa le ofere multe satisfactii. Astfel vor invata sa-si directioneze uluitoarele talente si energii intr-un mod atat productiv cat si constructiv.

Tentatia, inteleasa din orice punct de vedere, apare ca tema majora in viata celor nascuti pe 9 noiembrie. Odata cu aceasta tentatie vor aparea si dilemele morale privind diferentele intre educatie si experienta adulta, intre moralitatea sociala si moralitatea individuala. De obicei, instinctele etice ale celor nascuti in aceasta zi sunt bine dezvoltate. Atunci cand pacatuiesc, o fac cu buna stiinta. Cu toate acestea, o parte din cei nascuti in aceasta zi pot ajunge la un punct in care isi pot gasi satisfactia mentala sau fizica doar aventurandu-se in activitati periculoase, incerte sau chiar ilicite.

Un element central si pozitiv in vietile acestor oameni complecsi il reprezinta bucuria de a descoperi. Deseori, din intensele activitati pe care le interprind, ies la iveala realizari importante care tin de propria lor persoana si de viata lor. Aceia dintre oamenii nascuti pe 9 noiembrie care devin filosofi odata cu varsta sunt capabili sa se retraga intr-o stare contemplativa sau meditativa unde isi pot evalua actiunile si pot face alegeri prudente pentru viitor. Totusi, chiar dupa ce au acumulat intelepciune intr-o mare masura, cei nascuti in aceasta zi rareori se opresc in toiul luptei pentru a-si cantari deciziile. Pentru ei, acest lucru este bine sa il faca mai tarziu, cu calm.

Persoanele nascute pe 9 noiembrie isi traiesc viata la limita pericolului si, de aceea, trebuie sa invete sa se protejeze. In plus, pentru ei este important sa isi respecte semenii si sa nu devina asemenea unor mercenari in relatiile cu ceilalti. Deoarece sunt foarte sensibili atunci cand sunt respinsi, cei nascuti in acesta zi risca sa se inchida in ei, nutrind ranchiuna si teama. In conditii extreme, se retrag inrt-o lume guvernata de ganduri negre.

Persoanele mai evoluate, nascute pe 9 noiembrie isi folosesc relatia profunda pe care o au cu partea mai intunecata a personalitatii pentru a intelege cum functioneaza viata si universul. Chiar mai important este faptul ca invata sa destainuie aceste descoperiri celor din jur. Intocmai ca Orfeu care s-a intors din iad, cei nascuti pe 9 noiembrie nu trebuie sa se uite in urma lor ci sa mearga inainte spre lumina, in mod constant. Marele pericol este acela ca vor ramane blocati ( in special, pe taramul fizic, trupesc) si de aceea trebuie sa-si stabileasca teluri inalte si etice .

SFATURI: Cultiva-ti latura spirituala. Invata sa plutesti. Nu te bucura doar de placeri fii constient si de efectul lor. Din cand in cand, opreste-te si observa-ti modul de a trai. Fii atent la vocea ta interioara si urmeaza-ti eul.
PUNCTE FORTE:
Insistent
Deschis
Inclinat spre latura fizica
PUNCTE SLABE:
Impulsiv
Tulburat
Blocat in planul material

raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:09
Scorpion, Zece noiembrie - Ziua metamorfozei

Cei nascuti pe 10 noiembrie au parte de cele mai profunde schimbari posibile, atat in planul personalitatii lor cat si referitoare la materialele si produsele cu care lucreaza. Transformarea lor individuala poate parea uneori foarte inceata si chiar dureroasa. Deseori, va implica o adevarata lupta si stradanie, mai ales in ultimele stadii ale metamorfozarii. Asemenea omizilor, nativii pot simti nevoia de a se izola de lume intr-un cocon numai al lor. Vor face acest lucru o perioada destul de mare de timp, chiar ani, dar dupa aceasta perioada vor deveni fulturi si isi vor lua zborul. In momente de criza, nativii ar putea lase sa se vada fiintele puternice care vor deveni.

In mod paradoxal, de multe ori, nativii zilei de 10 noiembrie dau impresia ca sunt fiinte constante si neschimbatoare. Daca cineva va privi minutarul si mai ales orarul unui ceas, de-a lungul unor perioade scurte de timp, va observa schimbari abia perceptibile. Astfel sunt si nativii in timp se vad schimbarile de care au parte. In munca lor, cei nascuti in aceasta zi sunt intr-o continua cautare. Folosind parca magia, vor transforma materiale normale in produse finite si energia in servicii. Cei mai multi dintre nativi stiu in mod instinctiv cum functioneaza lucrurile. Au o rabdare admirabila si un talent tehnic uimitor in tot ceea ce fac. Privind din alta perspectiva, pot fi indivizi magnetici si atragatori. In aceasta situatie, le va lipsi intelegerea oamenilor in general. Ar putea fi inhibati din punct de vedere social si prea preocupati de ei insisi. Nativii care vor realiza importanta contactelor umane si care vor sti sa acorde increderea persoanei potrivite, vor avea parte de mari succese in viata. Insa, unii dintre nativi vor fi prea preocupati de evolutia personala devenind exclusivisti in privinta carierei sau in privinta locului ocupat in societate. Acestia vor avea parte de o viata nelinistita asemenea unei lupte continue. Pentru ei, fraza nu este important ceea ce faci, ci felul in care faci ceva ar putea fi dura si cruda, dar contine mult adevar in ea.

La un momentdat in viata, nativii acestei zile ar putea fi nevoiti sa suporte consecintele naturii lor prea critice si prea intense care nu poate fi satisfacuta foarte usor. De asemenea, seriozitatea lor caracteristica si obiceiurile lor specifice ar putea oferi o impresie gresita celorlalti. Este adevarat faptul ca prietenii, iubitii si familia trebuie sa fie extrem de fideli si de credinciosi pentru a putea fi alaturi de nativi de-a lungul timpului.

Atunci cand se aventureaza in lume, cei nascuti in aceasta zi nu mai au acea extraordinara incredere in sine. Pot avea parte de depresii, dar, chiar si in aceste momente, isi vor pastra mandria si credinta in puterile lor. Atunci cand altii privesc din afara, ar putea spune ca spatiul personal, interior al nativilor este unul plin de intuneric. Cei nascuti in aceasta zi stiu insa mai bine cum este si vor trai o viata confortabila in interiorul acelui spatiu. Asemenea unei persoane lipsite de vedere, au explorat in intregime lumea lor interioara. Din acest motiv, isi vor cunoaste foarte bine si intr-un mod relist calitatile si limitele. Nu este surprinzator faptul ca nu isi depasesc posibilitatile. Privind din alt punct de vedere, s-ar putea ca astfel sa nu ajunga prea departe. Cunoasterea de sine va fi deci atat salvarea cat si condamnarea acestor persoane fascinante
SFATURI: Fii mai receptiv la problemele pe care le creezi altora. Deschide-te si impartaseste celorlalti ceea ce simti. Nu te teme sa stralucesti. Incearca sa iti desdchizi portile sufletului. Iti poti permite sa fii mai increzator. Adopta fel xibilitatea in stilul tau de viata.
PUNCTE FORTE:
Creativ
Atragator
Increzator in sine
PUNCTE SLABE:
Flegmatic
Dificil
Repetitiv
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:09
Scorpion, Unsprezece noiembrie - Ziua secretului

Cei nascuti in aceasta zi sunt indivizi de o complexitate deosebita. Deseori, ei vor afisa o fatada luminoasa si chiar vesela. Aceasta aparenta va ascunde insa firea lor turbulenta, nelinistita si plina de secrete. Au o mare putere de a-i controla pe cei care fac parte din mediul lor. Nativi isi vor folosi abilitatile pentru a avea un ascendent asupra oricarei persoane, asupra oricarui obiect sau activitate care prezinta importanta pentru ei. In mod paradoxal, contactul cu latura lor intunecata ii va face sa devina mai amuzanti. Astfel, isi vor imbogati simtul umorului si vor fi foarte ilari. Drept dovada sta faptul ca multi dintre cei nascuti in aceasta zi sunt sau vor fi comici extraordinari. Nativii sunt familisti convinsi. Sunt protectori ai caminului lor si sunt sau isi doresc sa fie cei care il intretin. Nimic nu le place mai mult decat sa fie in centrul atentiei in cadrul unei reuniuni sau intalniri de familie. De obicei, au talentul de a organiza si structura orice grup profesional sau social din care fac parte.

Persoanele nascute pe data de 11 noiembrie sunt foarte atragatoare din punct de vedere fizic. Ele stiu extrem de bine cum sa se foloseasca de aceste puteri. Firea lor magnetica se va lasa fermecata si va cadea sub vraja unor figuri impresionante. In general, atat femeile cat si barbatii nascuti in aceasta zi au laturile feminina si masculina ale personalitatii foarte bine echilibrate. Din acest motiv, prietenii lor foarte buni vor fi de ambele sexe. Cu toate acestea, barbatii nativi ai acestei zile ar trebui sa evite tendintele de a deveni macho. De asemenea, femeile ar fi bine sa evite extremele si anume uneori sa fie prea dominante si alteori sa se lase prea usor dominate.

Cei nascuti in aceasta zi sunt capabili sa dea glas parerilor si dorintelor lor in cel mai seducator si convingator mod posibil. Ei stiu in mod instinctiv ce tip de comportament trebuie sa adopte. Uneori, vor alterna intre tacticile agresive si cele pasive obtinand rezultate uimitoare. De asemenea, sunt capabili sa isi tina sub control energia si sa astepte momentul potrivit pentru a actiona.

Din nefericire, atunci cand trebuie sa ia decizii importante si stresante, nativii zilei de 11 noiembrie vor amana in loc sa astepte un anume moment. De asemenea, au tendinta accentuata de a starui prea mult asupra unor probleme. Acesta atitudine poate conduce la inactivitate si chiar la depresii. O mare problema pentru acesti nativi este razboiul care s-ar parea ca are loc intre latura lor exterioara si cea interioara. Prietenii s-ar putea sa priveasca stupefiati cum talentele, ambitiile si cariera promitatoare a acestor persoane vor disparea treptat din cauza neglijentei si a nefolosirii la valoarea adevarata. De multe ori, nativii acestei zile sunt destinati unor mari realizari, dar, cu toate acestea, se vor afunda in obscuritate. Se va intampla astfel mai ales din cauza temerilor nefondate si din cauza nevoii exagerate de securitate. Din aceste motive, ar trebui sa isi cultive vointa si sa invete care este modalitatea prin care ar putea sa se propulseze in viata. Vor petrece mari perioade de timp fara a avea o directie anume in viata. In mod inevitabil, aceasta prioada va fi determinata de frustrare si de reprimarea furiei lor vulcanice. In cele din urma, aproape fara exceptie, sentimentele acestea vor exploda in fata celor apropiati. Atunci cand aceiasi nativi se vor confrunta cu probleme si dorinte generale vor face fata foarte bine regresiilor si dezamagirilor temporare de care sunt afectati. In aceste momente, energia lor se va afla in forma maxima si rareori se vor simti limitati.

SFATURI: Ocazional, ar fi bine sa uiti anumite dorinte. Daruieste neconditionat, dar nu te lasa manipulat. Exprima-ti talentele, evitand astfel sa cazi prada frustrarilor. Cere ceea ce iti doresti. Accepta ce iti ofera viata.

PUNCTE FORTE: - Convingator - Energic - Plin de viata
PUNCTE SLABE: Posesiv - Nelinistit - Fermecat

raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:09
Scorpion, Doisprezece noiembrie - Ziua farmecului senzual

Senzualitatea si atractia magnetica sunt elementele centrale ce guverneaza viata celor nascuti pe 12 noiembrie. Senzualitatea este prezenta atat in aspectul lor fizic cat si in activitatile pe care le desfasoara. Magnetismul va fi demonstrat si in viata de familie, legaturile amoroase secrete sau in cariera si cercul social din care fac parte.

Fiind foarte talentati, nativii acestei zile trebuie sa fie extrem de atenti sa nu indrepte spre o directie gresia aceste talente. Capacitatea lor de a face miracole in viata de zi cu zi va castiga admiratia celorlalti. In unele dintre cazuri, vor fi asemanati cu zeitati de catre admiratorii lor. Adulatia aceasta poate da nastere unor tendinte sociopate in caracterul celor nascuti in aceasta zi. Privind din alta perspectiva, indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi isi vor utiliza puterile pentru a aduce frumusete si pentru a lumina vietile celorlalti. Cei mai multi dintre nativi au un devotament si o dedicatie deosebite pentru ceea ce fac. Aceste trasaturi le confera o anumita gratie. Nativi care vor avea cariere publice s-ar putea sa aiba parte de sprijnul fortelor politice pozitive.

Viata nativilor va fi animata de un conflict. In acest conflict vor fi implicate calitatile positive ale acestor persoane, dar si latura intunecata a personalitaii lor. De fapt, cele doua laturi ale caracterului lor ar putea fi unite prin modul de viata pe care il adopta. In orice caz, este posibil sa aiba loc o decarere in viata celor nascuti in aceasta zi. Vor regresa de la o adolescenta sau tinerete plina de sperante si de promisiuni la o viata de adult intunecata. Cei nascuti in aceasta zi se vor confrunta cu o provocare personala care va consta in tinerea sub control a energiilor lor. Contolul asupra lor insisi va presupune cunoasterea mai buna a propriei personalitati. Uneori va fi nevoie chiar sa se dedice unei cauze nobile de orice fel.

Creatia sau aprecierea frumusetii copleseste interesul nativilor acestei zile. Ei vor aprecia frumusetea indiferent de forma ei de manifestare. Dincolo de preocuparea pentru frumos exista o forta magnetica de atractie care ii face atat de irezistibili pe nativii zilei de 12 noiembrie. Viata lor se va asemana uneori cu raiul si alteori cu iadul. Variatia aceasta se va datora fortelor intunecate care isi vor pune amprenta asupra vietii lor. Imaginile pline de senzualitate pe care le au in minte vor avea si ele un aport.

Viata nu este intotdeauna usoara pentru persoanele nascute pe data de 12 noiembrie. Tragedia si lipsa neprevazuta a norocului pot provoca zile, saptamani si chiar ani de nefericire si de experiente solicitante. Dupa cum am mai spus, cheia pentru mentinerea echilibrului vietii si controlului asupra puterilor este reprezentata de cunoasterea de sine. Ar trebui sa invete sa aprecieze cat de mari pot fi recompensele oferite de produsul actiunilor lor. Este important sa detina controlul asupra responsabilitatilor morale si sa isi ia viata in propriile maini intr-o maniera plina de etica. Astfel, vor putea sa faca fata energiilor negative care s-ar parea ca, in mod inevitabil, le vor invada viata.
SFATURI: Concentreaza-te asupra intaririi laturii morale a personalitaii. Cultiva valorile simple care tin de bunatatea si consideratia fata de semenii tai. Rezolva conflictul interior care te macina. Foloseste cunoasterea de sine pentru a-ti intari vointa.
PUNCTE FORTE:
Magnetic
Magnetic
Atragator
PUNCTE SLABE:
Dur
Dependent
Nelinistit
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:09
Scorpion, Treisprezece noiembrie - Ziua comentatorului

In general, cei nascuti in aceasta zi dau dovada de receptivitate si de profunzime atunci cand isi exprima parerile referitoare la timpurile lor. Nu fac multe referiri la viata lor particulara. Atunci cand vor face afirmatii in legatura cu ceea ce se petrece in jurul lor, vor atrage de cele mai multe ori atentia. Totul prezinta importanta pentru ei, dar mai ales chestiunile legate de politic sau de social. Se vor documenta citind ziarele, privind la televizor sau studiind carti istorice sau sociologice. Indiferent de locul de unde isi culeg informatiile, isi vor forma pareri solide despre felul in care evolueaza sau involueaza lucrurile.

O problema pentru multi dintre nativii zilei de 13 noiembrie este faptul ca nu isi folosesc in mod corect toata energia, mai ales in ceea ce priveste evolutia si intelegerea de sine. Pentru ca interesele lor sunt atat de clar orientate, exista riscul sa devina superficiali. Cei care ii cunosc ii pot considera amuzanti si intelegatori. In acelasi timp, nativii ar putea fi considerati lipsiti de stabilitate. In orice caz, indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi vor face eforturi sa invete totul despre forma si sa isi personifice interesele. Astfel, vor reusi sa stabileasca o legatura intre procesele lor interioare si lumea din jurul lor. Acesti oameni sunt foarte bine echipati sa isi promoveze cauza si sa devina indivizi complet realizati.

Nativii acestei zile au doua feluri de conceptii. Unii vor aborda lumea intr-un mod rational, plin de bun simt, dar ateist, iar altii vor aborda o conceptie traditionalista, plina de convingeri religioase. Atunci cand se vor apropia de floarea varstei, vor fi rationalisti stricti. Insa, la un anumit moment, ar putea sa cedeze in fata unor puternice influente ale unui sistem de credinta religios. Dupa ce vor trece de inceputul acestei perioade, nu vor mai simti nevoia sa renunte la logica sau la rational. Mai degraba vor face eforturi sa le foloseasca in interesul lor. Le vor pune sa lucreze la sustinerea convingerilor spirituale sau religioase. Acesti nativi nu sunt oameni plini de zel care cred neconditionat in ceva. De fapt, ei sunt optimisti cu o credinta bazata pe ceea ce vad in jurul lor. Ei cred ca tot ce ii inconjoara este dovada vie a existentei divinitatii si a mamei natura.

Persoanele nascute pe data de 13 noiembrie cred cu pasiune in convingerile lor. Se opun oricarei forme de nedreptate. Din aceasta cauza, s-ar putea sa isi exprime parerile intr-o maniera dogmatica si autoritara. Asadar, este important sa faca un efort sa asculte fara prejudecati partea adversa, indiferent daca vor fi de acord sau nu cu parerile acesteia. Uneori pot fi foarte folositoare parerile contrare.

Mai presus de orice, nativii acestei zile sunt realisti. Deci, in cea mai mare masura raman imuni la argumentele si lucrurile false sau dubioase. Vor reactiona intr-un mod foarte puternic la ceea ce vor considera ca nu este demn de loialitatea lor, indiferent daca este vorba de companie, asociatie sau de clubul in care activeaza. Spun tot ce cred intr-un mod deschis si chiar au o inclinatie spre cearta. Ar trebui sa evite sa se opuna unor oameni puternici pentru ca astfel isi vor face dusmani de temut. Este foarte important pentru cei nascuti in aceasta zi sa cultive modestia si simplitatea. In nici un caz nu trebuie sa dea uitarii locul lor de origine, indiferent cat de departe se afla de casa, la propriu sau la figurat.
SFATURI: Lucreaza cu tine insuti. Descopera care este punctul tau forte si incerca sa il pui in relatie cu lumea. Trebuie sa fii constient tot timpul de efectul pe care il ai asupra celorlalti. Invata sa asculti intr-un mod mai profund. Gandeste-te inainte sa te implici intr-un proiect.

PUNCTE FORTE:
Preocupat ; Spiritual ; Informat

PUNCTE SLABE:
Revoltat - Suparator -Bagacios
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:10
Scorpion, Paisprezece noiembrie - Ziua investigatorului

Persoanele nascute pe 14 noiembrie manifesta o dorinta aprinsa de a explora mediul lor inconjurator, pana la ultimul detaliu. Desi sunt extrem de curiosi in ceea ce priveste imprejurimile, in general, ei sunt si extrem de selectivi si au un punct de vedere bine definit. Ideile lor privitoare la responsabilitatea sociala, fie ca sunt conservatoare sau liberale, de obicei sunt perfect clare si foarte morale prin natura lor.

Nativii zilei de 14 noiembrie sunt adesea implicati in ghidarea vietilor celorlalti. Ei vad imediat domeniile care au nevoie de imbunatatire si eventualele deficite ale obiectivelor lor. Totusi, ei trebuie sa isi aminteasca ca, fara doar si poate, actioneaza din punctul lor de vedere si informatiile lor nu pot fi apreciate intotdeauna. Ei trebuie sa fie atenti la ceea ce spun cand este vorba de relatiile lor sentimentale. De asemenea, deoarece sunt atat de rapizi in recunoasterea punctelor forte si punctelor slabe intr-o situatie data, ei nu acorda celorlalti sansa de a descoperi pentru ei insisi.

Este un punct forte al naitivilor zilei de 14 noiembrie faptul ca nu au nevoie sa fie laudati prea tare pentru realizarile si abilitatile lor. Atat barbatii, cat si femeile nascuti astazi sunt capabili sa se dedice unei cauze si sa evite actiunile egoiste. Datorita unei astfel de independente, ei pot recunoaste foarte usor flatarile gratuite si pe cei care ascund adevaratele motive.

Nativii mai evoluati, fie ca sunt artisti, oameni de stiinta, lucratori in fabrica, oameni de afaceri, sau fie ca sunt implicati in furnizarea de servicii, intodeauna isi vor face temele in cadrul oricarui proiect in care sunt implicati. Ei vor face probe, vor face teste, vor examina obiectul studiului lor cu o exactitate minutioasa. Ei sunt atat cruzi, cat si cinstiti in testarea teoriilor lor si eliminarea acelor produse sau elemente care nu functioneaza cum trebuie. Astfel, obiectivitatea lor este bine pastrata.

Pentru ca nativii zilei de 14 noiembrie sunt foarte buni observatori al lumii exterioare, ar trebui sa dezvolte o mai mare abilitate in perceperea adevarurilor interioare, incluzand propria lor stare emotionala si spirituala. Un astfel de simt al intelegerii ii poate face mult mai eficienti atunci cand au de-a face cu problemele umaniste si sociale ce au impact asupra carierei si activitatii lor profesionale. Deoarece cei nascuti astazi au un punct de vedere bine defint in ceea ce priveste exercitarea eforturilor, ei vor investi foarte mult din ei insisi pentru realizarea obiectivelor lor. De asemenea, ei trebuie sa fie siguri ca urmeaza cursul potrivit inca de la inceput.

Este imperativ ca persoanele nascute pe data de 14 noiembrie sa isi fortifice integrarea in randul prietenilor, familiei si a societatii, in general. Exista si nativi ai acestei zile care nu isi vor usura povara preluata si le va placea sa fie mai fermi pentru a-si asigura succesul. Deoarece sunt adesea persoane ambitioase si puternice, ei simt nevoia sa ajunga la un consens si sa-si cultive abilitatile de a face compromisuri. Prin gasirea unei cai de mijloc si posibil prin moderarea propriilor tendinte extreme, ei pot fi extrem de eficienti si in final vor avea rezultate de durata.
SFATURI: Pastreaza sub control tendintele morale si critice. Invata sa ii lasi pe ceilalti in pace si sa le respecti valorile. Nu poti sa investighezi chiar tot, asa ca fii atent la intimitate.

PUNCTE FORTE:
Implicat
Temeinic
Observator

PUNCTE SLABE:
Autoritar
Extrem de critic
Bagacios
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:11
Scorpion, Cincisprezece noiembrie - Ziua rafuielii

Persoanele nascute pe 15 noiembrie infrunta in mod repetat experiente de viata si conflicte intense cu oamenii, adesea chiar cu oameni pe care nu i-au intalnit niciodata. Sa fie pregatiti este una din marile preocupari ale nativilor acestei zilei, fie ca este vorba de o stare de pregatire generala pentru circumstante neprevazute sau pentru evenimente programate in urma unei planificari constiincioase.

Nativii zilei de 15 noiembrie pot fi cunoscuti ca tipul de oameni bataiosi deoarece rareori vor evita o provocare sau vor lasa de la ei intr-o disputa contardictorie doar de dragul comfortului. Ei sunt pregatiti sa isi ia apararea si, in plus, sunt campioni puternici ai celor lipsiti de protectie. De asemenea, sunt dispusi sa renunte la argumente nefundamentate sau situatii ce reprezinta cauze pierdute doar pentru a nu-si compromite demnitatea. Puterea lor reala consta in aparare, amenintand sa se razbune cu cele mai valabile dintre armele lor. Ceilalti vor considera ca acestea sunt persoane care se comporta ca un cuib de viespi si care nu trebuie deranjate.

Multi dintre nativii zilei de 15 noiembrie afiseaza o mare rabdare. Ei recunosc importanta asteptarii momentului oportun pentru a actiona si rareori calculeaza gresit acest moment. Pentru ceilalti ei pot parea extrem de gravi si retinuti, comportandu-se ca si cum intreaga lor viata se poate destrama in urma greselii comise de ei. Intr-adevar, teama joaca un rol important in gradul lor de prudenta, deoarece ei stiu din instinct de ce anume se tem de fapt.

Nativii zilei de 15 noiembrie pot deveni parteneri periculosi in relatiile sentimentale. Nu le lipseste farmecul si aerul acela sofisticat, dar asemenea atribute ascund adeasa un interior mult mai volatil decat s-ar banui. Aceasta latura a caracterului lor poate fi dezvaluita pe neasteptate sau prin surpindere, fapt ce va trage un semnal de alarma. Totusi, acest lucru denota si agitatie si inflacarare in starea lor emotionala.

Persoanele nascute pe data de 15 noiembrie au o presimtire in ceea ce priveste apocalipsa. Ele vor astepta sa se intample ce este mai rau, dar cel putin vor avea idee ce reprezinta raul. Toate tipurile de izbucniri par sa apara frecvent in vietile lor. Ei pot fi acuzati de un comportament neadecvat. Acest lucru este posibil sa se intample in cazul in care nativii zilei de 15 noiembrie trebuie sa mearga mai departe si ceilalti nu trebuie sa le stea in cale. Cu o viteza surprinzatoare si cu o atitudine secretoasa, cei nascuti in aceasta zi sunt capabili sa apara si sa dipsara in noapte, dupa bunul lor plac. Cei care pretuiesc securitatea isi pot asuma anumite riscuri daca vor alege o astfel de persoana in relatia lor sentimentala. Insa, cei care sunt adeptii agitatiei vor gasi partenerul potrivit in acesti nativi.

Nativii zilei de 15 noiembrie vor face adesea caz pe seama comportamentului onorabil. Tentatiile lor de a se comporta astfel ii pot coplesi. In consecinta, cele doua probleme de onestitate si integritate marcheaza puternic vietile acestora. Acestea provoaca anumite conflicte interioare carora doar ei le pot face fata. Totusi, vina nu ii deranjeaza in mod special. Mai degraba ii deranjeaza sa nu fie pregatiti corespunzator pentru eventualele situatii neplacute.

SFATURI: Pregatirea psihologica este foarte importanta pentru tine. Reorienteaza-ti impulsurile agresive sau temerile. Incearca sa nu mai fii atat de usor amenintat. Fii mult mai sigur pe sine. Blandetea si amabilitatea sunt indicatori ai puterii.

PUNCTE FORTE:
Cumpatat
Corect
Curajos
PUNCTE SLABE:
Volatil Pedispus la accidente
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:11
Scorpion, Saisprezece noiembrie - Ziua sefului

Atat barbatii, cat si femeile nascute pe 16 noiembrie au o predispozitie fireasca pentru autoritate si pentru felul in care sa o foloseasca. Multi dintre ei au reputatia de a fi directori si manageri in cadrul familiei sau al locului de munca. De asemenea, ei se descurca foarte bine in calitate de consilieri in grupurile sociale sau echipele din care fac parte. Conducerea lor este rareori contestata deoarece sunt destul de intelepti pentru a evita sa starneasca animozitati sau revolte si, in general, iau decizii in interesul grupului pe care il reprezinta.

In calitate de copii sau adolescenti, cei nascuti in aceasta zi sunt adesea revoltati si chiar distructivi si vor reusi sa se maturizaeze abia in jurul varstei de treizeci de ani. Din fericire, prin examinarea comporamentului lor, majoritatea nativilor zilei de 16 noiembrie isi pot spori intuitia in ceea ce ii priveste pe ei insisi, dar si motivatiile, nevoile si preocuparile celorlati.

Persoanele nascute pe 16 noiembrie sunt foarte independente si se lasa influentate de cercul social, familie sau parteneri. Acceptarea ajutorului, educatiei sau sprijinului poate fi extrem de dificila pentru ei. Totusi, pot avea o imaginatie activa care le permite sa aprofundeze situatia unei alte persoane, sa inteleaga pe deplin sentimentele celorlalti, punandu-se in situatiile acestora. Indivizii mai evoluati nascuti astazi au un talent special de a-si duce treaba la bun sfarsit si de a-si stabili suprematia in domeniul ales de ei. Insa, deoarece ei stiu cum sa se comporte cu oamenii si au o gama variata de experiente de viata, ei pot deveni membri foarte cooperanti ai unei echipe. In spatele farmecului lor exterior, ceilalti pot simti determinare si motivare si, in consecinta, se vor gandi de doua ori inainte de a-i infrunta si de a li se opune fara sens. Pe de alta parte, nativilor zilei de 16 noiembrie le place concurenta si vor fi considerati rivali excelenti de catre cei care se afla la acelasi nivel cu ei.

De asemenea, persoanele nascute pe 16 noiembrie sunt foarte preocupate sa isi gaseasca perechea potrivita. Alegerea unui partener de viata, atat in ceea ce priveste viata sentimentala, cat si in activitatea profesionala, este foarte importanta pentru ei. Destul de des, ei nu sunt capabili sa isi urmeze carierele pana ce nu apare in viata lor persoana potrivita. Din nefericire, in ceea ce priveste viata sentimentala, va trece multa vreme pana se va intampla acest lucru. Nativii zilei de 16 noiembrie pot lupta din punct de vedere emotional pentru multi ani. Intr-adevar, relatiile sentimentale nereusite, casatoriile esuate si frustrarile sexuale creaza imaginea vietilor lor. Acei nativi ai zilei de 16 noiembrie care nu isi gasesc niciodata persoana potrivita pot ajunge in cele din urma sa duca o existenta mai degraba solitara. Prin natura lor independenta, ei pot ajunge sa depinda destul de mult de familia si de prietenii de-o viata in ceea ce priveste sprijinul emotional. Din fericire, ei sunt disponibili pentru ceilalti in aceiasi masura.

SFATURI: Ia in considerare intotdeauna si interesele celorlalti. Comporta-te responsabil si exercita-ti autoritatea in mod intelept. Nu ceda in fata dorintei de putere. Ramai atat calm, cat si activ.

PUNCTE FORTE:
Autoritar
Eficient
Intelegator
PUNCTE SLABE:
Implicat
Schimbator
Izolat
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:11
Scorpion, Saptesprezece noiembrie - Ziua puntii

Nativii zilei de 17 noiembrie sunt ca niste punti peste apele involburate, fie stabilind legaturi intre puncte de vedere, oameni, idei sau interese contradictorii. Nativii zilei de 17 noiembrie pot juca adesea un rol si sa se comporta ca un fel de ciment care tine laolalta toate aceste linii divergente. In familie, viata profesionala si sociala ei se pricep sa administreze intersele grupului. Este posibil ca nativii zilei de 17 noiembrie sa invete sa tina lucrurile laolalta datorita propriei lor caracteristici culturale sau genetice, care adesea reprezinta un amestec a doua eforturi diferite. Astfel, ei vor reprezenta dovada vie ca diversele culturi, entitati politice si clasele care par a fi in permanenta divergenta pot fi de fapt unite. Mai presus de toate, cei nascuti astazi urasc certurile, conflictele, tacticile neloiale si toate formele de discriminare. Femeile mai evoluate nascute in aceasta zi tind sa fie extrem de emancipate si nu vor ceda pentru nimic in lume pozitia lor independenta. Femeile implicate in roluri si sevicii restrictive pot simti nevoia sa-si reevalueze pozitia si sa mearga mai departe daca acest lucru este posibil. Barbatii nascuti astazi tind sa fie mai degraba dominanti sau agresivi in ceea ce priveste parerile lor. Ei inteleg perfect cat de important este sa faca compromisuri. In special dupa ce inainteaza in varsta, ei isi vor lasa amprenta pentru posteritate si se vor preocupa de mostenirea pe care o lasa.

Persoanele nascute pe 17 noiembrie nu sunt neaparat extrem de ambitioase, dar odata ce au ocupat o pozitie importanta ei tind sa ramana in acea pozitie si sa reziste tuturor eforturilor de a fi inlaturati. Cand sunt desemnati sa ii conduca pe ceilalti sau sa ii apere pe cei in nevoie, ei se vor bate pana la ultima suflare si vor ajunge pana in panzele albe. Totusi, trebuie sa aiba grija sa nu devina prea dependenti de satisfactia obtinuta in urma faptelor lor. Altfel, ei vor suferi cu siguranta cand vor fi ignorati sau ceilalti nu vor mai avea nevoie de ei.

Cei nascuti in aceasta zi au un sistem puternic de credinte morale care le poate inhiba uneori flexibilitatea. De asemenea, ei pot avea probleme cu receptivitatea din punct de vedere emotional, la nivel personal. Multi dintre nativii zilei de 17 noiembrie se mandresc cu obiectivitatea lor si abilitatea de a ramane calmi in fata adversitatii si presiunii. Pentru a face acest lucru, ei stapanesc disciplina blocarii influentelor negative. Astfel, ei pot parea distanti si fara nici o legatura cu semenii lor.

Nativii zilei de 17 noiembrie sunt extrem de orientati spre lumea materiala si rareori vor ajunge in situatii financiare vulnerabile. Caminele lor tind sa fie solide, comfortabile si ordonate. Intr-adevar, cei nascuti astazi nu vor lasa totul la voia intamplarii. Ei trebuie sa fie constienti de tendinta lor de a fi exgerat de autoritari.

SFATURI: Incearca sa ai inima deschisa. Fereste-te de inchiderea emotionala. Pune-te pe primul loc si evita sa vorbesti doar pentru a te auzi vorbind. Pastreaza-ti motivele clare.

PUNCTE FORTE:
Mediator
Saritor
Responsabil

PUNCTE SLABE:
Exagerat de moralist
Distant
Autoritar
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:12
Scorpion, Optsprezece noiembrie - Ziua temperamentului

Indivizii extrem de spirituali nascuti pe 18 noiembrie sunt de obicei extrem de activi din punct de vedere intelectual si fizic. Una din caracteristicile lor principale este instabilitatea emotionala, desi din exterior pot aparea reci, calmi si stapani pe ei. In acest sens, ei sunt maestri ai auto-controlului si nu vor sa arate lumii ca de fapt clocotesc pe dinauntru. In cel mai bun caz, ei sunt capabili sa-si canalizeze in mod creativ energiile emotionale puternice direct spre activitatea profesionala.

Nativii zilei de 18 noiembrie sunt extrem de sociabili. Sunt cei mai fericiti cand se afla in centrul atentiei. Ei sunt adesea ambitiosi si este posibil ca in viata sa fie potriviti pentru roluri de conducere. Ambitia lor se manifesta in general in numele grupului social pe care ajung sa il reprezinte sau sa il intruchipeze. Chiar daca talentele lor sunt uimitoare sau modeste, ei prefera sa le dezvaluie in felul lor propiu. Astfel, nativii zilei de 18 noiembrie rezista presiunii de a cauta succesul inainte de a se simti pregatiti. Cand sunt cu adevarat pregatiti, poate aparea o problema pe care o dezbat cu ceilalti si care ii framanta pe ei insisi.

Cel mai adesea, insistenta nu este cea mai puternica latura a nativilor zilei de 18 noiembrie. Ei pot realiza mai mult bazandu-se pe intuitie, sensibilitate si viziune decat pot realiza multi altii prin eforturi sustinute si aplicatii temeinice. De asemenea, latura lor senzuala nu este la fel de bine dezvoltata precum latura lor emotionala. Ei sunt genul de oameni extrem de curiosi si au tendinta de a investiga. De obicei, cu cat acestia sapa mai mult, cu atat afla mai multe deoarece surprizele permanente sunt provocate de schimbarile lor interioare gen cameleon. Astfel, ei ii incurajeaza pe oameni sa devina fascinati de ei.

Nativii zilei de 18 noiembrie au nevoie de atentie si nu isi vor gasi linistea pana cand nu vor obtine acest lucru. In acest sens, ei sunt dornici de atentie, dar in acelasi timp manifesta un anumit grad de nesiguranta. De fapt, ei pot fi capabili sa justifice atentia pe care o solicita ca fiind interesanta si productiva. Produsul lor poate fi tangibil, dar cel mai adesea nu este tot una cu amuzamentul sau pur si simplu manifestarea energiei pozitive. In acest ultim sens, nativii zilei de 18 noiembrie sunt extrem de atarasi de prieteni sau membri ai familiei care aduc raze de soare si rasete in vietile celorlalti. Fermecatori (desi, putem spune si egoisti, turbulenti, schimbatori sau la fel de bine imprevizibili), ei dau viata oricarui eveniment la care iau parte.

Deoarece nativii zilei de 18 noiembrie sunt adepti infocati ai interpretarii unui rol, uneori ei sunt acuzati de superficialitate sau iresponsabilitate. Asemenea sarcini de a examina mai indeaproape, in general se demonstreaza a fi incorecte. Insa, nevoia nativului zilei de 18 noiembrie de a atrage atentia este atat de mare incat ei trebuie intr-adevar sa se fereasca de compromiterea propriilor idealuri, atunci cand tintesc spre acest lucru.

SFATURI: Cerceteaza-te pe tine insuti la un nivel mai profund. Lasa-te purtat de valurile vietii. Fii constient de drumul tau in viata. Fii atent la indicatoare. Nu te indoi de intuitia ta, dar fii atent la efectele ei asupra celorlalti.
PUNCTE FORTE:
Intuitiv
Sentimental
Sociabil
PUNCTE SLABE:
Neajutorat
Schimbator
Turbulent
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:12
Scorpion, Nouasprezece noiembrie - Ziua reformatorului

Plini de un spirit revolutionar, cei nascuti pe 19 noiembrie isi construiesc in general un punct de plecare in ceea ce priveste schimbarea. Totusi, nu este de ajuns pentru ei sa fie doar rebeli. Reformatori, ei trebuie sa mestereasca cu gija ceva nou pentru a inlocui ceva vechi si sa il administreze in continuare pe acesta. Astfel, ei sunt un amestec interesant de radicalism si conservatorism, anarhie si stabilitate. Temele de control sau chiar represiunea poate figura proeminent in vietile lor, fie ca se revolta impotriva unor asemenea forte sau doar le repeta de unii singuri.

Persoanele nascute oe 19 noiembrie sunt adesea preocupate de consolidarea si administrarea puterii, fie ca este vorba de cea din cadrul familie, grupului social sau carierei. Ei sunt extrem de seriosi in ceea ce priveste felul in care trebuie delegata puterea lor si in ce sopuri. Este destul de probabil ca nativii zilei de 19 noiembrie sa ajunga in diverse grade conflictuale cu cei care nu sunt de acord cu metodele lor, dar exista putine sanse ca ei sa considere ca se comporta necorespunzator. Intr-adevar, ei pot avea ceva din complexul lui Nietzsche prin care justifica ceea ce fac cu principii filozofice. Astfel, ei isi asuma riscul de a pierde legatura cu valorile sociale preponderente. Asadar, ei trebuie sa isi observe viata si sa ramana deschisi la criticile celorlalti.

Increderea de sine a nativilor zilei de 19 noiembrie ajunge departe si poate fi considerata atat punct forte, dar si slabiciune. Multi dintre cei nascuti astazi cad prada la un moment dat unor evenimente tragice si risca sa isi destrame intreaga viata, atunci cand sfideaza soarta sau ii ignora avertismentele. Persoanele nascute pe 19 noiembrie cred in general in vointa, in special in puterea propriei vointe, dar ei trebuie sa invete si lectiile de restrictionare si precautie.

Nativii zilei de 19 noiembrie intra in roluri de cruciati si de campioni ai unei cauze. Principiile si politicile lor sprijina de obicei omul comun. Ei actioneaza bine fiind inteligenti si posedand informatii directe despre cei care ii inconjoara. Din cand in cand, datorita atitudinii lor argumentative, chiar antagoniste, ei tind sa aduca la suprafata ce este mai bun in oameni, dar si adevarul in diverse situatii. In cartea lor, nu exista o valoare mai inalta decat adevarul si dezvaluirea lui.

Cei nascuti pe 19 noiembrie sunt foarte atrasi de aceasta lume. Ei sunt extrem de fizici, senzuali, iubitori de familie si la zi cu tot ce se intampla. Foarte rar ei vor ignora starea prezenta a lucrurilor. Totusi, trebuie sa se feresaca sa nu devina senzationalisti si sa fie luati de val de cele mai recente izbucniri sau de ultima moda. Daca doresc sa reziste mult, este important sa tina cont de valorile traditionale si sa isi exercite influenta intr-o maniera stabila, solida si lipsita de isterie.

SFATURI: Invata valoarea tacerii, dar si a rebeliunii pe care o manifesti. Pregateste-te temeinic pentru provocarile vietii si stapanete-ti impulsurile. Nu te mai plasa mai presus de legi crestine si de umanitate.
PUNCTE FORTE:
Contemporan
Convingator
Constructiv

PUNCTE SLABE:
Preocupat
Arogant
Rezistent
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:12
Scorpion, Douazeci noiembrie - Ziua luptatorului

Nativii zilei de 20 noiembrie sunt nascuti sa fie luptatori si astfel tind sa se implice in tot felul de batalii. Adesea controversate, ideile si personalitatea lor devin invariabil o concentrare a discutiilor si investigatiilor. Cei nascuti astazi pot afisa un sentiment de revolta desi ei sunt de fapt extrem de loiali familiei lor, companiei si cercului social. In general, acest lucru se datoreaza naturii extreme a vederilor lor si manierei lor puternice de a le exprima, starnind antagonism. Rareori ei isi vor cobori tonul retoric. Intr-adevar, ei prefera sa lupta in loc sa isi schimbe parerea.

Persoanele nascute pe 20 noiembrie pot fii extrem de sarcastice, dar adesea si extrem de amuzante. Ele au un talent deosebit de a testa slabiciunile celorlalti si le place sa rada de cei care sunt egoisti si pomposi. Din cand in cand, ei par ca nu sunt multumiti decat atunci cand ii aduc pe ceilalti cu picioarele pe pamant.

Nativii zilei de 20 noiembrie sunt extrem de practici per total. In special femeile nascute astazi pot face o impresie falsa de la prima intalnire, dar acest lucru se datoareaza mai mult capcanelor personalitatii decat caracterului lor. De obicei, ei au anumite lucruri foarte bine tinute sub control. Atat barbatii, cat si femeile nascute astazi au o natura sensibila si sunt destul de capabili sa isi pastreze masura cand sunt frustrati in mod repetat. Pregatirea intelectuala este astfel vitala succesului lor. Este important pentru ei sa invete sa isi controleze sentimentele, latura volatila, sa descopere cauza maniei lor si modalitatea de a-i face fata,

Cei nascuti astazi afiseaza adesea interes in activitatile antisociale, practicile ilegale si tot felul de operatiuni profesionale dubioase. Pana la un anumit punct in vietile lor ei pot fi tentati sa ia parte la astfel de activitati, dar cel mai adesea isi vor limita implicarea la nivel de studiu si amuzament. Este posibil ca acest lucru sa se intample in general deoarece ei se considera niste sustinatori ai legii (in forma ei cea mai pura). De asemenea, ei adera strict la standardele morale ale legii.

Exista o latura copilaroasa a nativilor zilei de 20 noiembrie care ii mentine tineri atat fizic cat si psihic. Este ca un fel de calitate atemporala ce sfideaza varsta. Cei nascuti astazi au un fel anume de a se purta cu copiii, iar familiile lor pot fi extrem de active. Nativii zilei de 20 noiembrie devin adesea modele de urmat pentru generatia tanara (care ii va privi ca pe niste cruciati unici) deoarece ei demonstreaza serioziate fata de viata, fapt ce este admirabil. De asemenea, datorita unei abordari prea plina de zel, este posibil ca nativii sa ii instraineze pe cei dragi lor. Astfel, ei trebuie sa se fereasca sa nu puna in pericol armonia familiei lor prin abordarea unui entuziasm lipsit de moderatie pentru munca si idealurile lor.

SFATURI: Controleaza-ti energiile. Este mult mai dificil sa nu faci, decat sa faci anumite lucruri. Cheia este auto-controlul. Intelege de unde provine mania ta. Invata sa si razi de tine. Incearca pe cat posibil sa eviti certurile, antagonismul si confruntarile.
PUNCTE FORTE:
Activ
Artagos
Idealist
PUNCTE SLABE:
Volatil
Exagerat de zelos
Obsesiv
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:13

Scorpion, Douazeci si unu noiembrie - Ziua elegantei

Persoanele nascute pe 21 noiembrie afiseaza o gratie si o eleganta naturala. Aceasta este exprimata prin limbajul corpului sau prin aprecierea si expunerea unor idei extrem de rafinate. Cei nascuti astazi sunt extrem de interesati de ceea ce este de actualitate in societatea contemporana. Ei considera ca au putin timp la dispozitie pentru a gandi demodat. Totusi, ei sunt extrem de ageri in aprecierea valorii tehnicilor uitate si ideilor care pot fi revazute si adaptate momentului actual. Astfel, nativii zilei de 21 noiembrie se afla adesea pe punctul de a descoperi o traditie trainica si stabila. Intr-adevar, ei pot experimenta mari conflicte cu generatiile precedente (cel mai adesea cu parintii) deoarece acestia nu pot vedea rostul actiunilor lor. Chiar daca le ia o viata de om, nativii zilei de 21 noiembrie sunt dispusi sa persiste in a dovedi celorlalti ca viziunea lor personala a fost corecta.

Inca de timpuriu in viata lor, nativii zilei de 21 noiembrie fac adesea greseli de judecata extrem de grave. In special in jurul varstei de douazeci de ani, ei pot afisa o atitudine de revoltare auto-distructiva, lipsa de directie si o nesiguranta generala in ceea ce priveste scopul propus (in comparatie cu prietenii si colegii pe care ii vad in jurul lor). Ei detin un simt puternic al mandriei si identitatii, invatand intotdeauna din propriile greseli. Un pericol, totusi, este acela ca nativii acestei zile pot deveni mai aspri datorita repetatelor lovituri ale vietii. Eleganta nativilor zilei de 21 noiembrie poate deveni mai stralucitoare pe dinafara. Un tip de eleganta intelectuala poate deveni din ce in ce mai necesara in ceea ce priveste ideile profesionale, in sens practic. Ambele tipuri tind sa eradicheze orice slabiciune, atat in aparenta, cat si in modul in care le abordeaza. Acesta ii poate duce la esec sau infrangere. Problema este ca asemenea nativi ai zilei de 21 noiembrie isi pot pierde din sportivitate, din flerul creativ si din simtul jocului copilaresc cu cat afla mai multe modalitati de a nu suferi. Ei trebuie, asadar, sa fie atenti sa nu se lase la voia intamplarii si sa se lanseze in cautarea perfectiunii si succesului. Ei vor uita usor un trecut mai putin complicat.

Nativii zilei de 21 noiembrie sunt implicati personal in cele lumesti si astfel pot neglija studiul real al lor insisi, la un nivel mai profund. Acest lucru implica o dezvoltare transparenta eliberarea lor de temeri si de rigiditate. Daca peste ani ei au construit temeinic fortarete externe perfecte, din punct de vedere fizic si intelectual ei ar trebui sa invete din nou sa fie copilarosi si vulnerabili. Doar astfel ei vor fi capabili sa aduca fiinta lor interioara in legatura cu lumea din jurul nostru. Aceasta este speranta lor cea mai mare pentru un succes si o fericire durabila.

SFATURI:Dezvaluie-te. Exista anumite virtuti durabile. Serveste ce este mai bun si ce este mai creativ in tine insuti. Compatimirea este o otrava.

PUNCTE FORTE:
Imaginativ
Rafinat
Sexual

PUNCTE SLABE:
Instabil din punct de vedere emotional
Auto-distructiv
Inchis
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:13
Scorpion, Douazeci si doi noiembrie - Ziua eliberatorului

Tema dominanta in vietile nativilor zilei de 22 noiembrie este eliberarea. Femeile nascute in aceasta zi solicita adesea un tratament corect si autonomie si vor depasi orice obstacole care apar in calea dezvoltarii de sine, indiferent de riscurile implicate. Daca la un moment dat nu au suficient curaj sau vointa, ele se pot simti frustrate, dar mai devreme sau mai tarziu dorinta lor de a fi libere va fi pe deplin indeplinita. De asemenea, barbatii nascuti astazi afiseaza un spirit de libertate. Pentru a-si asigura o pozitie mai inalta ei trebuie sa se fereasca sa nu devina niste persoane autoritare. De altfel, ei urasc acesta postura.

Nativii zilei de 22 noiembrie afiseaza o lipsa de anxietate invioratoare atunci cand este vorba despre ce gandesc ceilalti despre ei. In general, se simt liberi sa isi faca propriile reguli in ceea ce privste stilul lor de viata, moda si gustul si, mult mai important, urmeaza o directie a propriei busole morale atunci cand sunt implicate chestiuni importante.

Nativii zilei de 22 noiembrie nu numai ca sunt interesati de propria lor libertate, dar si de cea a altora. In familie si viata sociala, totusi, incercarea lor de a fi autoritari si de a pune restrictii incorecte poate crea din cand in cand lipsa de armonie. In toate aceste situatii, fie acasa, la serviciu sau in cadrul evenimentor sociale, nativii zilei de 22 noiembrie ar trebui sa incerce sa aiba mai mult tact si sa fie mai putin provocatori. Intr-adevar, tendinta lor de a supara pe toata lumea le va aduce faima de scandalagii. De asemenea, este posibil ca acesta sa le compromita schimbarea reala. Asadar, ei trebuie din cand in cand sa isi ascunda adevarata intentie si sa-si atinga scopurile prin mijloace mult mai subtile.
Nativii care sunt destul de norocosi sa isi dea seama care le sunt aspiratiile, rareori isi gasesc odihna pana cand nu isi ating scopul. Ei nu numai ca intentioneaza sa isi asigure pozitia obtinuta, dar chiar sa-si imbunatateasca echipa de colegi si asociati. Drepturile omenilor muncii, promovarea, avantajele si oportunitatile educationale sunt chestiuni ce ii preocupa pe acesti nativi.

In calitate de parinti, cei nascuti astazi demonstreaza un interes viu pentru bunastare si dezvoltarea copiilor lor, uneori in mod excesiv. Anumiti parinti nascuti pe data 22 noiembrie, tradandu-si propriile credinte revolutionare, insista deseori in aderarea copiilor lor la o anumita ideologie. Altii isi incurajeaza copii sa gandeasca liber si sa actioneze din proprie initiativa. Datorita consideratiilor practice si limitarilor mediului inconjurator, abordarea lor genereaza nemultumire si revolta. Asadar, in ciuda preocuparii si atentiei lor, parintii nascuti pe 22 noiembrie par sa intre in bucluc in problemele familiale.

Datorita nevoii lor de provocare, nativii de success ai zilei de 22 noiembrie pot fi nemultumiti de monotonia pozitiei lor si se pot simti blocati intr-un anume rol. Adesea, ei tanjesc dupa vremurile de demult, cand luptau sa-si asigure locul ca indivizi. Cheia pentru acesti nativi este sa continue sa isi stabileasca obiective pentru care merita sa lupte, decat sa priveasca la trecutul plin de stralucire si sa isi neglijeze actualele preocupari.

SFATURI: Invata sa lucrezi in liniste, in spatele scenei, pentru a-ti atinge scopurile. In calitate de parinte, evita sa ai pretentii prea mari de la copiii tai. Orienteaza-te spre propria ta dezvoltare si spre propriile tale probleme. Iti vine sa crezi sau nu, lumea se poate descurca si fara tine pentru o vreme.

PUNCTE FORTE:
Iubitor de libertate
Incitant
Neobosit

PUNCTE SLABE:

Suprimat
Tulburat
Exagerat de provocator
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:15
Scorpion, Douazeci si patru octombrie - Ziua detaliului senzational

S-ar putea spune ca viata nativilor acestei zile este dominata de doua aspecte majore. Pe de o parte, sunt preocupati de descoperirile si revelatiile dramatice. Pe de alta parte, sunt foarte serios preocupati de orice detaliu al oricarui lucru. Cei nascuti in aceasta zi nu sunt tipul de persoane dure si analitice. In general, din acest motiv vor simti nevoia sa se deschida si sa isi faca cunoscute descoperirile. Deseori, vor face aceste lucru intr-un mod entuziast si chiar excentric, dar in nici un caz nu vor fi considerati exhibitionisti. Nativii sunt oameni practici si profesionalisti. Isi vor lua munca in serios, mai ales din punct de vedere tehnic. In locul unde lucreaza, au o mare influenta asupra tuturor celor care ii privesc si ii asculta. Isi vor calcula actiunile astfel incat sa aiba exact impactul dorit. Nu poate fi trecuta cu vederea o alta calitate a nativilor si anume magnetismul pe care il exercita. Astfel, vor fi ajutati de acest atribut atunci cand vor dori sa atraga intresul si atentia celorlalti.

Nativii acestei zile pot avea personalitati autoritare care vor incerca intotdeauna sa isi domine familia si cercul social din care fac parte. Au o atitudine directa in aproape orice situatie. Vor spune clar ceea ce vor avea de spus. Cu toate acestea, in unele siutuatii, tacerea lor va fi mult mai expresiva. Intr-adevar, nativii cred ca lucrul pe care il fac si calitatea lui vorbesc mult mai bine de la sine. Din acest punct de vedere, nu vor avea nevoie de reclama sau sa li se acorde incredere.

Fiind pefectionisti din fire, se vor preocupa de cele mai mici detalii ale muncii sau creatiei lor. In calitate de pariniti, vor fi interesati de fiecare aspect al vietii copiilor lor. In calitate de prieteni sau de iubiti, vor fi foarte atenti cu persoana de langa ei. De fapt, pentru ei, cele doua trasaturi ale vietii lor, drama si detaliul, sunt intr-o puternica legatura. Este normala aceasta atitudine. Ei stiu ca puterea lor de a se exprima atat de convingator are de fapt la baza multi ani de studii si experiente. Rareori nativii acestei zile vor fi surprinsi vorbind sau actionand in necunostinta de cauza. Ei dispretuiesc tot ceea ce reprezinta falsul si sunt capabili sa recunoasca de departe informatiile dubioase si incorecte.

Din nefericire, este foarte greu de lucrat si de trait cu acesti nativi. Cei care traiesc langa ei trebuie sa fie ingaduitori si intelegatori cu faptul ca partenerii lor se lasa absorbiti de munca. Nu trebuie sa confunde aceasta atitudine cu respingerea. In orice caz, daca vor fi innebuniti dupa cineva, vor fi capabili sa le acorde in exclusivitate atentia. Vor renunta la orice altceva, fapt care va avea exact efectul opus celui dorit. Cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa fie atenti sa nu incerce prea mult sa isi domine mediul din care fac parte. In caz contrar, risca sa starneasca opozitia si dezacordul celorlalti. Astfel, vor incuraja disconfortul si pornirile rebele. Este de asemenea foarte necesar pentru evolutia lor personala sa isi tempereze gelozia si posesivitatea. Important este sa constientizeze faptul ca preocuparea exagerata pentru detalii in domeniul personal poate crea o mare presiune asupra celor din jurul lor. Ar trebui sa invete ca distractia este un antidot ideal impotriva stresului.
SFATURI: Invata sa lasi lucrurile sa mearga pe drumul lor. Nu trebuie sa incerci sa intelegi tot ce se intampla. In plus, nu incerca sa controlezi orice situatie. Gelozia nu poate fi indepartata usor dupa ce a devenit un mod de viata. Uneori, iti diminuezi puterile si influenta dezvaluind tot ceea ce faci.
PUNCTE FORTE:
Magnetic
Perfectionist
Dramatic
PUNCTE SLABE:
Gelos
Pretentios
Prea stresat
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:15
Scorpion, Douazeci si cinci octombrie - Ziua formei substanitale

Nativii acestei zile simt nevoia de a da o expresie concreta ideilor lor. Sunt indivizi extraordinar de inventivi, dar visurile si viziunile lor nu vor insemna nimic pentru ei daca nu vor avea o proiectie reala, fizica. In general, nativii au un comportament exterior foarte solid si normal. Desi, de multe ori sunt linistiti si tacuti, vor oferi un suport substantial familiei si prietenilor atunci cand vor avea nevoie. Sunt un important punct de sprijin pentru toti cei din jurul lor. Colegii, ucenicii sau angajatii se pot baza pe nativi fara a le fi frica ca vor fi dezamagiti.

Indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi nu se vor multumi doar cu dezvoltarea laturii lor psihologice. Ei vor dori sa generalizeze sentimentele lor substantiale pentru forma si structura. Marea provocare pentru toti nativii va fi reprezentata de felul in care vor da glas fanteziilor lor si deci de modul in care isi vor face productiva intensa activitate psihica. Ar trebui sa se preocupe in mod frecvent de arta, politica, literatura, ecologie sau de orice alta activitate in care natura lor solida si substantiala poate oferi rezultate tangibile. Uneori, isi vor face cunoscute creatiile care vor fi cu adevarat originale. Aceste activitati vor implica sfere mai abstracte si teoretice ale vietii. In cele din urma, vor reusi sa progreseze. Intotdeauna vor fi nevoiti sa evite tendintele puternice de a-si pierde controlul si de a se orienta spre activitati autodistructive sau imorale.

Persoanele nascute pe data de 25 octombrie urasc haosul. In schimb, le place sa detina controlul asupra lucrurilor. Uneori, nativii sunt intoleranti cu acele persoane pe care le vor considera superficiale, obscure si lipsite de esenta. Ei pot fi chiar foarte severi cu acest gen de oameni. Atunci cand vor fi in jurul varstei de 20 de ani vor face eforturi mari pentru a-si inlatura incertitudinile. Vor intreprinde cautari indelungate intr-un domeniu oarecare si se vor stradui in mod deosebit pentru a reusi sa stapaneasca acel domeniu. In cele din urma, vor reusi sa isi construiasca o personalitate solida, dar actionand in acest fel isi vor pierde din sensibilitate. Ar trebui sa incerce sa nu mai fie atat de critici cu cei pe care ii considera mai imaturi decat ei.

O mare provocare pentru nativii acestei zile este incercarea de a nu se plafona. Ar trebui sa fie atenti incepand de la cea mai elementara manifestare fizica a personalitaii si pana la cel mai indepartat pas din evolutia lor. Obiceiurile, repetitia, confortul si siguranta financiara ii vor tenta sa devina linistiti si calmi. Vor ceda in fata dorintei de a avea parte de lux si de a vegeta. Astfel, isi vor neglija idealurile si planurile. Cei nascuti in aceasta zi s-ar putea sa fie confruntati si cu un alt pericol. In tinerete, vor incerca sa obtina reusite cat mai importante in plan fizic. Atunci cand vor imbatrani si aceste puteri vor incepe sa scada, nu vor mai sti cum sa reactioneze in legatura cu ei insisi. Vor avea posibilitati concrete de a evolua spre pozitii mai importante, dar vor trece cativa ani de lupte pana cand vor ajunge in aceste pozitii. Cei nascuti in aceasta zi sunt extraordinar de mandri de ei insisi, dar ar trebui sa invete sa ceara ajutor atunci cand au nevoie de el. De asemenea, este important sa invete sa le acorde si celorlalti sansa de a ocupa pozitia cea mai importanta, cel putin din cand in cand.

SFATURI: Atentie la tendinta de a lasa lcrurile sa treca pe langa tine. Nu te plafona. Pastreaza-ti obiectivele in vedere. Nu renunta le idealurile pe care le ai. Nu incerca sa te izolezi si nici sa te ascunzi.

PUNCTE FORTE:
Psihic
Substantial
Demn de incredere

PUNCTE SLABE:

Intolerant Arogant Impacat cu situatia
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:16
Scorpion, Douazeci si sase octombrie - Ziua indeletnicirilor organizatorice

Persoanele nascute in aceasta zi au un talent deosebit de a reforma, reorganiza si de a conduce tot felul de institutii. Pentru ei nu va conta daca va fi vorba de organizatii, cluburi, echipe, grupuri religioase, cercuri de afaceri sau chiar mari unitati politice. De obicei, nativii vor ocupa pozitii de conducere sau se vor regasi cel putin in calitate de consilieri. Au un talent deosebit sa tina alaturi si sa conduca pe drumul cel bun o mica unitate operationala. Sunt destul de capabili si nu se tem sa intreprinda actiuni individuale. Cu toate acestea, pur si simplu vor straluci atunci cand vor fi implicati in proiecte comune cu colegii si asociatii lor. In cele mai multe dintre cazuri, nativii isi vor lasa amprenta in orice astfel de activitate, dar nu vor uita sa puna binele grupului inainte de orice. Cu toate acestea, nu le place in mod deosebit sa renunte si sa sacrifice propriile dorinte si idealuri. Din aceasta cauza, s-ar putea sa caute situatiile in care odata cu bunastarea grupului vor obtine si succesul personal.

Nativii acestei zile stiu ce este puterea si cum functioneaza ea in societate. Se pricep la tot ceea ce implica banii. Deseori, vor cauta sa isi imbunatateasca situatia financiara printr-o relatie simbiotica cu organizatia din care vor face parte. Daca vor face parte din comitetul de conducere, vor face investitii inteligente si vor pune in aplicare strategii economice eficiente. Rareori vor actiona intr-un fel care sa puna in pericol proiectele pe termen lung ale grupului lor. Daca vor avea incredere in cauza pe care o sustin, nu vor ezita sa faca mari sacrificii pentru ea. Daca va fi nevoie, vor merge chiar foarte departe pentru a-si indeplini telul.

Cei nascuti in aceasta zi sunt indivizi puternici. Din aceasta cauza ii vor impresiona pe toti cei din jurul lor. Ocazional, ar putea avea un comportament nechibzuit si chiar nebunesc, dar de obicei emotiile si actiunile lor sunt foarte bine controlate si directionate. Unii dintre cei nascuti in aceasta zi ar putea ridica controlul de sine la cel mai inalt rang. Este posibil ca ei sa devina lipsiti de intelegere. Ar putea chiar sa devina duri si insensibili cand vor fi confruntati cu orice fel de manifestare de slabiciune si de sensibilitate venita din partea celorlalti. De fapt, este mult mai bine ca semenii nativilor sa aiba exact atitudinea opusa. Daca vor afisa o fatada invulnerabila, le vor atrage atentia nativilor si ii vor determina sa renunte treptat la atitudinea aceea detasata. Experienta ar trebui sa fie cea care sa ii invete pe cei nascuti in aceasta zi ca adevaratul respect se castiga. Nu il pot obtine pur si simplu. Din nefericire, uneori sentimentul de teama poate fi foarte frustrant. Indivizii mai putin evoluati nascuti in acesta zi nu vor recunoaste sub nici o forma ca teama pe care o vor inspira nu va fi echivalentul respectului.
Nativilor zilei de 26 octombrie le place sa faca planuri, dar sa le si respecte. Daca vor ocupa o pozitie autoritara, in mod sigur nu vor ezita sa reamenajeze si sa reorganizeze de al un capat la altul unitatea din care vor face parte. Vor face acest lucru chiar daca vor starni opozitia multora. Pentru ca sunt indivizi pragmatici, sunt capabili sa foloseasca metode de lucru foarte eficiente. Este posibil sa nu isi poata ilustra castigurile in termeni umani. Copiii care vor avea parinti nascuti in aceasta zi, vor sti ce asteapta acestia de la ei. Privind din alt punct de vedere, copiii nascuti in aceasta zi se vor astepta sa fie condusi de parintii lor. In cele din urma, vor ajunge sa resimta orice nesiguranta si incertitudine in indrumarea pe care o vor primi.

Responsabilitatea este un subiect foarte important pentru nativii acestei zile. In general, vor adera la principii stabilite cu fermitate. In orice caz, ar trebui sa fie atenti sa nu cedeze in fata beneficiilor venite de pe urma puterii. Astfel, s-ar putea sa piarda legatura cu centrul lor moral.

SFATURI: Gaseste drumul de mijloc intre desfrau si ascetism. Nu te astepta la prea multe din partea celorlalti si a ta. Doar atat este posibil, atat si nimic mai mult. Pastreaza-ti clara in minte viziunea despre omul care ai dori sa devii. Nu te indeparta prea mult de acea imagine.
PUNCTE FORTE: Cu constiinta de grup - Apt din punct de vedere financiar - Organizat PUNCTE SLABE: Incapatanat - Represiv - Rigid
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:16
Scorpion, Douazeci si sapte octombrie - Ziua impulsului

Cei nascuti in aceasta zi sunt indivizi puternici cu un caracter dinamic si impulsiv. Sentimentele lor intense pot fi exprimate printr-o larga gama emotionala. Aceasta gama poate incepe cu o atitudine pozitiva a unui spirit usor de indragit. Se poate incheia cu acea atitudine inraita a unei pasiuni intunecate. Nu este surprinzator faptul ca acesti nativi sunt capabili de mari schimbari de dispozitie. Este foarte important sa invete sa isi contoleze latura emotionala. Daca isi vor permite sa devina negativi ar putea cauza distrugeri mari, de cele mai multe ori chiar in propria viata si ocupatie.

Indivizii care au latura negativa predominanta sunt introvertiti. Ei sunt predispusi la blazare, depresii si la impulsuri autodistructive. Mai ales ultimele doua situatii vor fi deosebit de periculoase. Aceste stari se vor instala atat de repede incat, apropiatilor nativilor le va fi destul de greu sa le previna. Indivizi mai veseli nascuti in aceasta zi sunt genul de oameni extrovertiti. Ei isi vor directiona energia spre exterior. In orice situatie, isi vor incuraja prietenii si asociatii. De asemenea, vor participa in mod constructiv la imbunatatirea mediului in care vor trai. In orice caz, ambele tipuri de nativi au o mare energie creatoare care le va anima orice activitate.

Multi dintre cei nascuti in aceasta zi si doresc sa dea impresia ca se poate conta pe ei fara nici un fel de probleme in orice situatie. Din acest motiv, este posibil sa isi neglijeze si sa isi ignore propria sensibilitate. Exteriorul lor impresionant poate ascunde un psihic surprinzator de fragil. Atunci cand depasesc anumite limite este posibil ca nativii sa fie expusi pericolului unei caderi nervoase.

Nativii zilei de 27 octombrie au foarte mare nevoie de suportul, aprobarea si aprecierea prietenilor si a membrilor familiei. Se poate spune chiar ca devotamentul celorlalti fata de ei are cea mai mare importanta intr-o relatie. Insa, cei nascuti in aceasta zi pot fi si manipulatori abili ai sentimentelor celor apropiati. Sunt capabili sa obtina puterice impulsuri emotionale, dar sunt la fel de priceputi si cand trebuie sa obtina aprobarea cuiva.

Persoanele nascute in aceasta zi sunt genul de oameni care cauzeaza repetate unde de soc. In aceeasi masura, numai prin prezenta lor, printr-o privire sau doar prin gandire vor determina variatii ale starii de spirit. Pe de o parte, ar trebui sa fie foarte precauti in ceea ce priveste posesivitatea si gelozia. Privind din alt punct de vedere, ar trebui sa fie atenti si la tendinta de a-i neglija si indeparta pe cei din jurul lor. Aproape in orice moment, vor face in mod inconstient anumite lucruri. Niciodata nu vor aprecia corect impactul pe care il vor avea asupra celorlalti. Din aceste motive, este crucial pentru ei sa realizeze cat de influenti si cat de puternici sunt. Aceasta situatie este intalnita mai ales in cazul indivizilor care vor avea multe responsabilitati si de care vor depinde multi oameni (cum ar fi copii, partenerii, parintii, prietenii apropiati, colegii sau angajatii).

SFATURI: Incearca sa tratezi oamenii cu blandete si consideratie pentru ca te vor rasplati in acelasi fel. Asculta atent ceea ce iti spun altii. Atunci cand nu muncesti, gaseste o metoda prin care sa iti consumi in mod constructiv energia.
PUNCTE FORTE:
Vivace
Energic
Puternic
PUNCTE SLABE:
Depresiv
Gelos
Autodistructiv


raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:17
Scorpion, Douazeci si opt octombrie - Ziua cercetarilor

Persoanele nascute in aceasta zi cred cu tarie ca trebuie sa fii bine pregatit in orice situatie. In general, inainte sa faca ceva, isi vor acorda un anumit timp pentru a putea intelege toate aspectele pe care la va implica acea situatie. Vor proceda in acest fel inainte sa isi investeasca timpul, banii sau energia intr-un lucru si chiar inainte sa vorbeasca. In plus, atunci cand isi vor propune ceva, vor face cercetari permanente pentru a se ajuta in obtinerea scopului final. Nativii isi vor face intotdeauna toate temele. S-ar parea ca aceasta este psihologia lor de viata. Ei urasc mai mult decat orice neplacerile provocate de situatiile in care nu vor fi indeajuns de bine pregatiti. Eforturile lor pot atinge cote extreme. Vor fi foarte nelinistiti atunci cand vor fi confruntati cu un termen limita, o intalnire sau cu necesitatea de a pastra ordinea si disciplina la locul de munca.

In anumite situatii, cei nascuti in aceasta zi ar putea avea parte de necazuri si neplaceri mari. Este vorba de acele situatii in care vor impune celorlalti standardele lor. Nu ar trebui sa judece si sa aiba pretentii pe masura acestor standarde pentru ca fiecare om are limitele lui. Nativii ar trebui sa se poarte in consecinta. Ar trebui sa invete sa accepte glumele facute pe seama lor si distractia care va urma apoi. Daca isi vor permite sa aiba cateva mici slabiciuni va fi foarte bine pentru pastrarea sanatatii lor. Cei mai multi dintre nativi nu fac nici o diferenta intre cariera si viata privata. Unii dintre ei ar putea avea un comportament exact opus: acasa vor adopta o atitudine relaxata si uneori chiar neglijenta. Poate ca cei din urma vor ajunge sa fie fericiti. In mod sigur, ambele tipuri de persoane vor cere multa intelegere din partea celor cu care vor trai.

Este extrem de important pentru cei nascuti in aceasta zi sa vada dincolo de fenomen si sa inteleaga felul in care merg lucrurile. Intr-avevar, conceptiile lor in aceasta privinta sunt foarte serioase. Dupa parerea lor fiecare lucru este facut pentru a sluji imbunatatirea vietii oamenilor. In mod paradoxal, nu le pasa prea mult de o adunare de oameni. Au o mare aversiune fata de orice fel de aglomerare.

Nativii zilei de 28 octombrie impun standarde foarte ridicate celor cu care au o relatie personala sau de prietenie, dar vor fi indeajuns de sensibili pentru a le acorda celorlalti sansa de a-si face cunoscute intentiile. Ar trebui sa evite sa fie prea severi si prea didactici cu proprii copii.

Prezentarea adevarului si formelor sale este o preocupare centrala in viata nativilor. In mod foarte frecvent, va exista riscul sa devina sarcastici si taiosi (si in consecinta sa fie lipsiti de popularitate). Ar trebui sa evite sa se amestece si sa se contrazica in situatiile in care nu sunt doriti. Ar avea mult mai mult de castigat daca ar face eforturi substantiale pentru a-si cultiva si folosi diplomatia. Ar fi bine sa invete sa faca cunoscute anumite lucruri intr-un mod mai placut si cu mai multa atentie.

In general, nativii acestei zile sunt foarte priceputi sa manuiasca banii. Vor intentiona sa isi construiasca o baza financiara care sa prezinte siguranta. Inteleg si aplica la fel de bine amblele concepte: investitia si economia. In viziunea lor, acumularea puterii este importanta doar pentru ei. Se vor ajuta de aceasta putere pentru a lucra pentru binele familiei, grupului social din care fac parte si chiar pentru binele oamenilor in general. In orice caz, trebuie sa evite sa aiba un comportament rigid si atitudini dominatoare. Astfel, vor reusi sa limiteze spontaneitatea celorlalti, poate chiar si pe a lor.
SFATURI: Incearca sa cultivi latura sensibila a caracterului tau. Uneori trebuie sa iei lucrurile exact asa cum sunt, fara a mai studia cauzele care le-au produs. Nu mai fi atat de pretentios si nu mai judeca atat de aspru. Permite spontaneitatii sa isi faca simtita prezenta. Trebuie sa te ingrijorezi si sa te temi de adevaratii dusmani.
PUNCTE FORTE: Curios - Meticulos - Interesant
PUNCTE SLABE: Cu multe pretentii -Taios - Se amesteca in lucrurile care nu il privesc

raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:17
Scorpion, Douazeci si noua octombrie - Ziua ideilor inovatoare

In general, indiferent de situatia in care se afla, cei nascuti in aceasta zi manifesta dorinta unei noi abordari si aducerea unor idei noi in munca lor. Vor face o evaluare rapida a metodelor de a face mai bine un anumit lucru. Acest comportament este normal pentru nativi. Au tendinta de a fi foarte logici si de a functiona bine in cadrul unui sistem, mai ales daca sunt implicati si la nivel personal. Vor avea aceeasi atitudine indiferent daca vor fi intelectuali, birocrati sau pur si simplu muncitori de rand. In cele mai multe dintre cazuri, gandesc si evalueaza foarte bine planurile pe care si le fac. In cazul in care va fi nevoie, isi vor reevalua toate calculele. Sunt tot timpul preocupati sa se pregateasca. Aceasta trasatura alaturi de importantele calitati personale vor determina nivelul succesului pe care il vor obtine nativii.

De obicei, atat barbatii cat si femeile nascuti in aceasta zi sunt foarte preocupati de politica. Trasatura acesasta se va face remarcata de cate ori vor intreprinde o actiune in cadrul familiei, grupului social sau in cadrul natiunii. Deci, atat la nivel constient cat si la nivel inconstient sunt interesati de folosirea puterii si a efectului pe care il are ea asupra celorlalti. Deseori, acesti nativi fermecatori sunt genul de oameni foarte convingatori. La nivel personal, sunt capabili sa exercite un control puternic asupra celor alaturi de care sunt implicati intr-o relatie sentimentala. Din acest punct de vedere, ar trebui sa fie atenti pentru ca exista pericolul de a influenta in mod involuntar viata persoanei iubite. In plus, exista riscul ca nativii sa devina dependenti de rolul lor dominant.

Daca este nevoie, cei nascuti in aceasta zi stiu cum sa foloseasca sexul, banii si puterea pentru a manipula o anumita situatie. Ei stiu instinctiv cum sa faca o impresie puternica inca de la inceput. De asemenea stiu cum sa obtina ceea ce isi doresc. Felul lor de a se comporta va depinde mult de sistemul de valori pe care il vor avea si de capacitatea de a-si exercita talentele. Uneori, ar putea avea o atitudine machiavelica sau asemanatoare cu cea a unor mercenari, dar, in general ar putea fi descrisi ca persoane diplomate, pline de tact si intelepte. In cazul nativilor acestei zile, puterea de a impresiona si de a-i influenta pe ceilalti este un dar natural. Insa, aceste calitati ar putea spori pericolul de a cadea prada lipsei de umanitate sau ambitiilor oarbe.

Nativii acestei zile sunt experti in domeniul lor de activitate. In plus, au calitatea extraordinara de a functiona din ce in ce mai bine. Ei se vor impune ca autoritati de necontestat. In cele din urma, un asemenea comportament nu va face decat sa dea nastere unor resentimente sau revolte in randul partenerilor sau subordonatilor. Mai mult decat atat, daca se vor refugia in spatele unui munte de elemente de logica va exista pericolul de a-si neglija nevoile emotionale. Astfel, vor deveni distanti, insensibili si aspri. Cei nascuti in aceasta zi au tendinta de a fi secretosi. Din acest motiv, s-ar putea sa nu fie bine intelese motivele si onestitatea intentiilor lor. Asadar, nu ar strica daca ar fi putin mai deschisi si mai increzatori cu persoanele de langa ei.
Persoanele nascute pe data de 29 octombrie sunt foarte atente si tin foarte mult la familiile si prietenii lor. De obicei, sunt foarte protectori, isi asuma si isi duc la bun sfarsit responsabilitatile familiale. In orice caz, ar trebui sa fie atenti sa nu isi izoleze familiile. Atentie deosebita ar trebui acordata si atitudinii duale pe care au tendinta sa o manifeste: vor acorda multa dragoste si compasiune celor dragi, iar pe ceilalti aproape ca ii vor neglija.
SFATURI:Renuntarea la unele dorinte ar putea fi o adevarata usurare. Invata sa impartasesti si celorlalti ceea ce simti si sa pretuiesti acest lucru. Asculta-i si pe altii si urmeaza-le uneori hotararile. Fii mai deschis. Ascunzandu-te nu vei face altceva decat sa pierzi timp.

PUNCTE FORTE:
Convingator
Meticulos
Influent
PUNCTE SLABE:

Obsedat Inchis Secretos
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 12:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
horoscop 4 De la: elodia 7 Decembrie 2010 16:25
compatibilitati... 2 De la: garbo089305 15 Decembrie 2010 18:37
sunt casatorita si mai iubesc un tip 50 De la: alice13 16 Ianuarie 2010 22:54
Am nevoie de un sfat. 1 De la: garbo034802 4 August 2009 22:55
rugaminte... 8 De la: anaROBERT 14 Februarie 2011 00:36
Setari Cookie-uri