cum sa ma ingras???

buna,sunt noua p aici am sesizat ca toata loomea se plange de kilogramele in plus,dar pt cei cu ele in minus ce propuneti????

Postat pe 11 Martie 2009 19:20
De la: garbo000560, la data 2009-03-19 23:03:32Buna!Am o solutie eficienta pentru cura de ingrasare ,iar daca esti interesata te rog sa-mi srii pe urmatoarea adresa:rodilantos@yahoo.com .



vreau sa fac burta. ma ajuti?
garbo000505
Postat pe 19 Martie 2009 23:19
Mie imi placi asa.

Postat pe 23 Martie 2009 16:45
ia uite cum se gasira baietii astia doi acilea... coup de foudre, parca...
zambil
Postat pe 23 Martie 2009 16:47
Pai cum sa nu, nu vezi ce frumoasa e domnitza. Si eu sunt de parere ca nu ai de ce sa te ingrasi, mai ales daca ai starnit reactiile astea de la masculi.
Ai putea sa-l contactezi pe "Bucatarie", poate iese ceva ;)

Postat pe 24 Martie 2009 17:13
si ei am suferit multi ani pentru faptul ca nu ma ingrasam...facusem o obsesie din asta am luat si vitamine de tot felul dar degeaba...si am inceput sa mananc mult dar rezultate nu se vedeau...am inceput apoi sa mananc diversificat mancare si multe dulciuri iar de 5 luni avand o problema cu bila care ma cam doare am inceput sa beau whisky in fiecare zi ca sa nu mai simt durerea neavand medicamente fiindca nu eram in tara...acum m-am oprit si sant convinsa ca mancand diversificat si band whisky m-am ingrasat...acuma tre sa dau jos inapoi! inainte de asta cineva chiar ma atentionase ca whisky ingrasa... aceasta e povestea mea ...eu asa m-am ingrasat cu o ceasca sau doua de whisky in fiecare zi...nu am baut tot odata... o ceasca am savurat-o o zi intreaga..cate un pic cate un pic...va pup..numai bine...
marciapm2000
Postat pe 1 Aprilie 2009 02:26
buna..as fi interesata cum sa ma ingras,daca ai ceva in sensul asta te rog raspunde-mi,ms
garbo000917
Postat pe 3 Aprilie 2009 17:30
Buna,am vazut care e problema ta si iti recomand ca inca sa te mentii in forma ca oricum cu avansarea in varsta te mai ingrasi si pe urma sa nu te chinui sa dai jos inapoi.Gandeste-te ca pt toti cei din jurul tau u esti slaba daca te ingrasi brusc o sa devii mai urata in fata lor iar organismului nu ii face bine astfel de schimbari de metabolism puternice.Stai calma mananca normal ,mananca ce vrei,pt ca timpul are grija sa arati bine oricand:)
florinradu80
Postat pe 4 Aprilie 2009 11:07
De la: garbo000652, la data 2009-03-24 17:13:16Pai cum sa nu, nu vezi ce frumoasa e domnitza. Si eu sunt de parere ca nu ai de ce sa te ingrasi, mai ales daca ai starnit reactiile astea de la masculi.
Ai putea sa-l contactezi pe "Bucatarie", poate iese ceva ;)

Sigur ca da, o sa iasa salata de fructe...
Si sa ti rasp si la intreb :Baga in tine ca in spital! si daca nu ti ajunge comanda o portie tripla... de ras
DaMarkus09
Postat pe 7 Aprilie 2009 02:49
problema cu ingrasatul mi se pare destul de serioasa...daca ai incercat metoda mancatului..in exces.....si nu a dat rezultat.....iti recomand....relaxare..scapa de stres....de tot ce te pune pe ganduri si nu iti da pace... totul e psihic ata pt cei ce sau ingrasat cat si pt cei ce nu au reusit sa atinga standardul normal.de IMC ....evita sa te certi sau chiar consulta un nutritionist......succes
garbo001097
Postat pe 12 Aprilie 2009 05:59
bai nene.. postarea asta nu trebuia cumva facuta la topicu ala cu ce carti am mai citit in ultima vreme?...

nu de alta, da' pierde lumea firu' povestirii...
zambil
Postat pe 15 Aprilie 2009 13:50
intra aici vei afla mai multe detalii

http://blog-feminin.blogspot.com/search?q=retete+de+ingrasat
http://blog-feminin.blogspot.com/2009/05/dieta-de-ingrasare_06.html
_dulcik_
Postat pe 7 Mai 2009 15:33
Deci e comedie..cica: "mananca ca sa te ingrasi(zau ma?cat ca sa mirat o fata grasa cat bag eu in burta si nam nici o problema si totusi nu pun un gram" sau "esti mica in dezvoltare(zau ma? am 25 de ani..tot la pubertate sunt ?" sau " m-am ingrasat de la anticonceptionale,incearca si tu..le-am incercat 2ani NIMIC" sau " o sa te ingrasi odata cu varsta(pai eu vreau sa ma ingras cand oi avea copii,ha.atunci sa se ingrase cine o vrea ca nu mai are nici un rost daca nu in tinerete cand iesi la bazin cand iti iei hanine si nimic nu sta pe tine,ce sa mai fac la 30 de ani,at ai alte responsabilitati,de ingrasat te mai doare at) OK si ce-am mai auzit: "stai in pat sedentara(LOOOOOOL am stat o luna cu mancarea la bot fara stres o vara.si GHICI am pierdut 3 kg..) sau alta idee: dute la doctor!! mam dus.LOOOL MA nimic.sanatoasa tun in absolut toate analizele.Deci credeti-ma.Sunt o tona de fete grase care spera in minuni de slabire si nu se misca deloc..a..si mai se trezesc unele..pai alerg..da ma da nici nu transpiri..alergi pt tonus nu pt grasime..crede-ma ca v-am vazut =)) momentan imi maresc masa musculara..e sing metoda pe care am gasit-o.si credeti-ma ca ceam scris m sus e doar o parte din cate am incercat si nu rapid.mult ca sa fiu sigura ca am incercat..deci revin.acum fac exercitii..merg pe bicicleta ma dor efectiv muschii de cat efort pot sa fac.. dar ce sa fac.. daca XS-ul la haine imi este imens...sunt sigura ca or sa fie comentarii si propuneri de retete..de genu bea bere etc etc.. berea mi-a facut burta si in rest sunt OS =)).. in fine.. v-am lasat.. asta ca sa nu mai rada unele ca cica :" dute draga in bucatarie" m-am dus.. am mancat tot.. sa incep cu bucataria in sine? sa rod din aragaz..ca in rest nu mai am ce =)))))))

Postat pe 30 Mai 2009 15:06
da iubita domnisoara sunt soluti si nu grele daca doresti putem vb te rog sa ma contactezi stefania_dareli direct pe messg. te astept
garbo003981
Postat pe 31 Mai 2009 08:12
Eu am fost tare slaba si raceam f des si atunci am inceput sa caut solutii pentru a ma ingrasa.Aveam mereu sub 40 kg la o inaltime de 170. Deci macar la 50 doream sa ajung, ca eram cam fara forme si ma simteam rau dupa cate o raceala. Asa ca eu am gasit urmatoarea solutie: am inceput sa merg la sala de forta, sa fac masa musculara, sa imi tonific muschii. Dimineata pe la 6,30 mancam bine, apoi ma odihneam si pe la 7 porneam inspre sala si pe la 8 incepeam programul pana la 10. Apoi imi faceam o bautura cu soia pentru proteine. Asta e necesara pentru ca daca nu ingerezi proteine, corpul nu are de unde cladi. De obicei se poate obtine proteina din grasime, dar daca esti slab nu-i cazul. Proteina cladeste masa musculara. Si apoi veneam acasa si mancam si dormeam o ora. Asta faceam de 3 ori pe saptamana, luni, miercuri si vineri. In rest odihna, adica fara exercitii fizice, timp in care creste masa musculara. Efortul la sala se face intens, dar cu pauze intre sa nu ai mereu ritmul cardiac alert...si apa din belsug. Eu am reusit sa pun kilograme, acum am 55 kg, nu mai am probleme cu raceala, dar tonusul e iar la pamant, ca nu am mai fost la sala de mult timp, ca am avut multe drumuri si efectiv nu mai aveam forta si timp pentru sala. Dar acum am inceput acasa exercitii, mi-am luat ceva aparate, si curand voi merge la o sala si poate si la inot. Cu bicicleta merg cam zilnic, dar nu e suficient. Eu asa m-am ingrasat, insa acum am o problema cu burta, inainte nu aveam deloc, acum ma cam balonez. Deci trebuie sa fac abdomene, dar am aparat si pt asta. Insa dureaza pana esti in forma...Eu in 6 luni sunt cu muschii la locul lor...Cred ca e cea mai corecta alegere sa pui kg. Aveti grija cu mancatul in exces, ca va puteti trezi cu un diabet sau cineva stie ce alte probleme. Nu e bine sa fii f slaba, mie nu imi pare rau ca am pus aceste kg. Oricum aveam vreo 30 de ani cand mi-am dorit sa ma ingras, ca picau toate hainele de pe mine si imunitatea era slaba. Acum sunt bine, dar trebuie sa lucrez la fermitatea muschilor si eu ma mentin la greutatea asta. Daca pun un kg, in celelalte zile il dau jos, de multe ori chiar si 2-3 kg. Deci sunt bine, dar am grija ce mananc. E f important sa mancati fructe, legume, prajeli cat mai putine, carne slaba si legume fierte in aburi. Pe http://sanasport.blogspot.com/ se poate conversa pe acest subiect, sper sa nu stearga aceasta adresa, dar moderatorul e in Belgia si el m-a ajutat tare mult cu alimentatia, cu tipul de exercitii si am inceput si eu sa ma simt bine in pielea mea. Va doresc intelepciune in toate alegerile pe care le faceti! Succes!
calla
Postat pe 10 Iunie 2009 15:43
Mda...Cu siguranta calla,ca ai reusit sa obtii kilogramele dorite prin cea mai buna metoda (cu mult exercitiu fizic si alimentatie corecta), si e varianta cea mai recomandata. Dar ce fac oare ceilalti, cu un program ce nu le permite sa mearga 3 zile pe sapamana la sala? Eu personal abia am timp de casa...La 6,30-7 trezirea; las copilul la gradi la ora8; de la ora 9 pana la 18, sunt la servici.Ajung acasa seara la 18,30 ...Si din pacate cred ca multi sunt in situatia mea.Binenteles ca am postat aici, pt ca aceeasi problemuta cu kilogramele o am si eu...Si taaaare m-as bucura sa gasesc o solutie ( desi stiu ca e un proces treptat).
Emilia_Oana
Postat pe 25 Iunie 2009 10:27
Se pot cumpara aparate acasa si gantere, dar trebuie luate si suplimente de proteina, Supro(e din soia). Programul e incarcat la toti, dar daca vrei, gasesti solutii...Eu mi-am reordonat tot programul in functie de mersul la sala.Eu stateam atunci in chirie si sa aduc acasa aparate nu puteam , din lipsa de spatiu...
dar puteti consulta si un medic endocrinolog, ca poate fi si o cauza medicala...ar trebui obligatoriu sa aveti 5 mese la ore fixe pe cat posibil sau macar pauza de 3 ore intre ele. Si sa mancati corect, nu mult, excesiv, nu dulciuri, nu bauturi alcoolice!!!!, ca puteti da in diabet sau alte boli.
calla
Postat pe 25 Iunie 2009 15:50
De la: garbo000505, la data 2009-03-19 23:19:31
De la: garbo000560, la data 2009-03-19 23:03:32Buna!Am o solutie eficienta pentru cura de ingrasare ,iar daca esti interesata te rog sa-mi srii pe urmatoarea adresa:rodilantos@yahoo.com .



vreau sa fac burta. ma ajuti?
garbo016647
Postat pe 26 Iunie 2009 22:19
da de ce vrei sa pui grasime? oamenii slabi sunt oameni simtitori
si_totusi
Postat pe 26 Iunie 2009 22:24
Iti propun sa ma cauti si iti poti rezolva aceasta situatie. Mihaela.
mihaela_dobre1962
Postat pe 27 Iunie 2009 20:04
eee.buna,,si eu vreau sa ma ingras.. cred ca am slabit de cind am gasit un tip bine..himmm..e bine .. dar nici chiar asa ,,, ce sa maninc sa mai pun ceva pe mine???
garbo016434
Postat pe 27 Iunie 2009 20:53
salut..si eu snt noua p aici..si as vrea sa stiu si io dk ma puteti ajuta q un sfat o dieta cv..as vrea sa ma mai ingras umpic si nu stiu cum..tot c am incercat a fst inutil..poate din cauza metabolismului..cn stie..deci..propuneti cv?
zoozicka
Postat pe 2 Iulie 2009 02:23
Cine imi da si mie un sfat cum pot sa mai pun citeva kilograme pe mine am 183.60kg astept raspuns.
italianu
Postat pe 3 Iulie 2009 13:01
asteapta
tulipe
Postat pe 3 Iulie 2009 13:12

Incearca si tu sa stai locului cateva saptamani si papa mult......fara miscare s anu arzi caloriile consumate.......as vrea sa vad rezultatul
camelia73
Postat pe 5 Iulie 2009 17:55
Da stiu ca o sa vi se para o prostie mai ales auzind asta de la un baiat :D..dar as fii si eu interesat de aceasta chestie "cum sa ma ingras"? am 17 ani iar cu kg nu stau asa bn(am in jur de 55 iar asta se obs,ca sunt slab.. ..poate fii si din vina tigarilor..:D stiu asta..dar daca se poate cumva sa pun ceva kg as fii multumit de mn.ast un rasp ..si daca se poate ceva.. Y!M: Fyzz_17cs
Fyzz_17cs
Postat pe 14 Iulie 2009 00:39
Calla, merci, vad ca mi-ai facut reclama. Am incercat sa incep sa scriu cate ceva pe blogul ala, insa voi incerca sa mai zic si pe aici cate ceva.

Faceam o verificare pe google, si am dat de forumul acesta, care pare dragut :)

Voi citi cu mai multa atentie ce s-a postat pana acum, dupa care poate imi voi da cu parerea, poate va fi cuiva de folos.
anticenzura
Postat pe 21 Iulie 2009 00:57
Poate fata are nevoie de altfel de kilograme in plus, of of , nu vedeti ca vrea sa faca burta "bebe" :D
Avocatii
Postat pe 24 Iulie 2009 18:47
Buna ziua , fete si baieti?.Eu sunt noua pe aici "ma numesc MARIA. aPROPO STIE CINEVA O RETETA DE INGRASAT?MULTUMESC.
garbo033653
Postat pe 30 Iulie 2009 13:45
De la: garbo033653, la data 2009-07-30 13:45:29Buna ziua , fete si baieti?.Eu sunt noua pe aici "ma numesc MARIA. aPROPO STIE CINEVA O RETETA DE INGRASAT?MULTUMESC.


Buna
Eu iti pot cateva sfaturi cu produse 100% naturale pentru a mai pune pe tine cateva kilograme. Daca vrei trimite-mi un mail pe adresa maria_81ever@yahoo.com.
MARIA81
Postat pe 30 Iulie 2009 20:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vopsit par dupa decolorare 8 De la: garbo_408928 22 Aprilie 2015 22:57
Pentru un par stralucitor 3 De la: garbo_489454 17 Mai 2018 14:39
Peeling facial-tratamente faciale 1 De la: garbo172026 14 Octombrie 2010 12:32
ZAZU Beauty 1 De la: zazubeauty 9 Septembrie 2010 12:34
Extensii gene permanente fir cu fir... 1 De la: merycamerzan 9 August 2011 01:20
Setari Cookie-uri